Home > Numerologie > Ziua de naştere : 13

Cei născuţi pe data de 13 pot realiza lucruri importante, dar cu o tendinţă autodestructivă puternică. Asemănători celor născuţi pe data de 4, nativii zilei de 13 sunt harnici, fiinţe practce şi capabile să provoace schimbări pe o scară largă. Trebuie să ţină mai mult cont de părerile celor din jur.

Sunt mult mai vulnerabili şi emotivi decât ar părea la o primă vedere. Această zi este o zi a surprizelor.

Este foarte greu pentru ceilalţi să vă cunoască dacă v-aţi făcut un zid de protecţie în jurul dumneavoastră. Latura emoţională iese prea rar la iveală.

Dacă aşa stau lucrurile, ar trebui să-i lăsaţi pe oamenii din jur să înţeleagă ce se întâmplă şi să întăriţi astfel relaţiile de prietenie. Poate vă este frică să nu pierdeţi respectul celorlalţi dacă vă arătaţi sensibilitatea. De aceea încercaţi să daţi tonul şi să-i forţaţi pe ceilalţi să meargă în ritmul dumneavoastră. Pe termen lung acest comportament ar putea fi neplăcut şi aţi putea rămâne la un moment dat singuri, sau aţi putea fi atât de entuziasmaţi de ceea ce faceţi, încât aţi putea cere imposibilul de la cei din jur. Relaxaţi-vă şi încercaţi să faceţi un lucru plăcut care să vă binedispună şi prin intermediul căruia să vă puteţi regăsi.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply