Home > Numerologie > Ziua de naştere : 31

Nativii acestei zile sunt persoane atrăgătoare, dar tradiţionaliste, asemănătoare în această privinţă celor născute pe data de 4. Spiritul lor practic şi creativitatea cu care sunt înzestraţi constituie o combinaţie putemică şi neobişnuită, ca şi îmbinarea dintre muncă susţinută şi spiritul artistic ce îi caracterizează. Cei născuţi pe data de 31 sunt oameni altruişti, cu un bun-gust deosebit, dar combinaţia dintre intuiţie şi spirit practic poate genera stres.

Sunteţi o persoană responsabilă şi veţi depune toate eforturile pentru a duce la bun sfârşit sarcinile care v-au fost atribuite. Dacă veţi accepta o funcţie cu răspundere veţi arăta seriozitate, indiferent despre ce sarcina este vorba. De asemenea, nici munca fizică nu vă deranjează, atâta timp cât ştiţi că eforturile dumneavoastră vor fi recompansate material la sfârşitul lunii. Poate că sunteţi o persoană puţin prea capricioasă şi nu sunteţi capabili să vă schimbaţi atitudinea şi modul de gândire la condiţiile actuale, dar ceilalţi ştiu că se pot baza pe dumneavoastră. Familia este foarte importantă pentru dumneavoastră şi depuneţi toate eforturile pentru că membrilor familiei dumneavoastră să le merga bine. Veţi fi o persoană care va avea succes la locul de munca dacă vă veţi urmări scopurile şi nu vă veţi lăsa induşi în eroare de ceilalţi. Nu riscaţi prea mult deoarece vă veţi simţi foarte rău dacă se va întâmplă să pierdeţi.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply