Home > Analize Numerologice > 01.01.2000 – Simetrii Numerice la cumpăna dintre milenii

01.01.2000 – Simetrii Numerice la cumpăna dintre milenii

01. ianuarie. 2000

Prama zi a noului mileniu aduce o schimbare deosebit de importantă prin caracteristicile sale şi mai ales prin valoarea sa numerologică. Este firesc ca orice nou început să se facă la un alt nivel de vibraţie faţă de ciclul precedent (preferabil superior), oricare ar fi domeniul la care ne raportăm. Aşa cum anual, fiecare îşi serbează ziua de naştere, adăugând o unitate în plus la vârsta sa, considerând că începe în acel moment o nouă etapă din viaţa sa, la fel se întâmplă şi la nivel macro. Astfel, întregul mediu cunoscut de noi şi în care ne desfăşurăm zilnic activitatea, a evoluat la o nouă etapă, un nou prag simbolic în drumul spre desăvârşire.

Nu întâmplător prima zi din mileniul al III-lea conţine în matriţa sa psiho-energo-informaţională (obţinută prin calcule numerologice) tot 3 căsuţe complete. Dacă până în anul 1999, se întâmpla rar să întâlnim astfel de matriţe din care să lipsească 4 cifre şi cu atât mai rar 5, iată că prima zi a noului mileniu aduce o schimbare semnificativă şi este caracterizată doar prin trei aspecte semnificative.

În analizele numerologice, întreaga matriţă (completă sau nu) are valoare şi se analizează ca un tot, iar căsuţele din care lipsesc cifrele au o semnificaţie aparte. Explicaţia unui astfel de element, de exemplu, este aceea că pentru persoana care are în matriţa numerologică proprie astfel de ‘căsuţe goale’, calitatea la care face referire cifra caracteristică acesteia, se manifestă ori în mod excepţional (perfect aş putea spune) ori este foarte greu accesibilă persoanei în cauză. Astfel, respectiva persoană nu va accesa/ folosi (după bunul plac) o serie de calităţi şi aptitudini, decât după o pregătire intensă în prealabil (dezvoltare personală) şi în acelaşi timp, vor fi momente în viaţa sa când acestea se vor ‘activa’ de la sine, înzestrând persoana cu aptitudini şi talente ieşite din comun – pe perioade scurte de timp.

Un alt aspect interesant al acestui nou început de mileniu, este acela că cel puţin în primii ani după 2000, se vor naşte foarte mulţi copii ale căror calităţi, private din punct de vedere numerologic, vor fi extreme.

Dacă la 29.09.1999 am avut de-a face cu ziua a cărei cifră a destinului a însumat cea mai mare valoare posibilă în zilele noastre, şi este irepetabilă în următorii 1000 de ani, (totul despre 29.09.1999 puteţi citi aici), iată că la doar 3 luni distanţă avem de-a face cu cea mai mică valoare a cifrei destinului unei zile, şi anume 4 (01.01.2000). Doresc să subliniez două mari diferenţe: (1) cifra de destin 4, obţinută direct din însumarea datei calendaristice nu s-a mai obţinut în ultimii 1000 de ani şi nici nu se va mai obţine de acum înainte (aşa cum 29.09.1999 = 48, nu s-a mai obţinut niciodată dar se va mai obţine peste 1000 de ani); şi (2) (simetrie numerică) în anul 2000, cifra de destin 4 (cu aceleaşi caracteristici generale numerologice – neluând în calcul decada şi luna) se va obţine de 4 ori pe 01 şi 10 ianuarie şi pe 01 şi 10 octombrie (astfel de ‘asemănări’ se întâlnesc adesea şi până în 1999, de ex. 08.03.1947 / 03.07.1984 / 07.04.1983, etc.).

Pentru a încheia seria datelor ‘speciale’ din debutul noului mileniu, voi face referire şi la ziua ale cărei caracteristici numerologice sunt marcate prin doar două căsuţe complete în matriţa numerologică, şi anume 02.02.2000 / 20.02.2000, despre care puteţi citi mai multe aici. Se observă simetria numerică a lui 2 de această dată, şi anume doar două zile cu două casuţe complete în matriţa numerologică.

Analizând data de 01.01.2000 şi calităţile celui născut în această zi, pot spune că este o persoană analitică şi calculată, ambiţioasă şi hotărâtă. Cel născut pe întâi dă dovadă de curaj şi voinţă, ştie clar ce are de făcut în viaţă şi va trece peste orice obstacol în dorinţa de a avansa mereu. Cifra destinului 4 îl face să fie o persoană demnă de încredere şi foarte muncitoare, dar în acelaşi timp lent, conservator şi prudent. Din această cauză, şi nu numai, în interiorul unei persoane născută în această zi se vor întâmpla adesea furtuni datorită faptului că o parte din ea va dori să rupă ritmul, să iasă din rutină şi să facă ceva diferit, să cucerească noi culmi, dar în acelaşi timp prudenţa şi nevoia de control îi vor pune frână cu scopul de a calcula încă odată riscurile şi obstacolele care pot apărea pe drum.

Este avantajat totuşi de un ‘rezervor’ mare de energie şi o dorinţă suplimentară de aventură, care îl va face să umble de colo-colo în căutarea unei noi senzaţii tari, care să-i hrănească sufletul şi să-i asigure ‘terenul’ unde îşi poate comsuma ‘combustibilul’ despre care vorbeam mai devreme. În acelaşi timp poate deveni foarte vorbăreţ şi bagacios dar în astfel de cazuri va tinde să acapareze orice discuţie şi să se transforme într-un ‘moderator’ care uită să-şi mai lase ‘invitaţii’ să vorbească.

Despre caracteristicile căsuţelor necompletate cu cifre am vorbit mai devreme. În acest scop, ne putem aştepta din partea unei astfel de persoane la reacţii ieşite din comun, poate dezvolta caracteristici surprinzătoare şi se poate descurca în situaţii limită mai bine decât un profesionist, dar în acelaşi timp va avea şi momente de moleşeală şi delăsare, lipsit fiind de inspiraţie şi creativitate. Cu toate acestea, ori de câte ori se vor manifesta aceste ‘calităţi ascunse’, ele vor fi într-un fel exteriorizate, astfel încât personalitatea sa dominantă (guvernată de vibraţia interioară 1 şi cifra destinului 4) va rămâne inconfundabilă.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply