Luna august a anului 2015, (8.8.) pune accentul foarte puternic pe planul social, face referire la raelitatea concretă în care ne desfăşurăm şi de asemenea va produce modificări majore cel puţin din punct de vedere al raportării la mediul exterior.

Aglomerarea vibraţiilor caracteristice cifrei 8, vor aduce cu sine adevărate ‘cutremure’ atât în plan exterior – social, cât şi în plan interior – personal. 8 fiind o cifră a puterii şi a separării, nu ţine cont de ceea ce-i stă în cale. În această perioadă se va face o triere serioasă, o împărţire între cei care ştiu ce vor şi acţionează în consecinţă şi a celor care încă se lasă duşi de val. Semnificaţiile vor fi majore pantru ambele categorii şi răsplata pe măsură. 8 poate fi caracterizat şi de zicala ‘nu rişti, nu câştigi’, dar ţine cont de faptul că, câştigul unora se bazează pe pierderea altora. Este momentul să te hotărăşti din care tabără faci parte, deşi este cu adevărat târziu pentru asta, ceea ce va crea mai mult haos decât claritate în gândire şi în decizii.

Lunile anterioare au adus suficiente indicii în acest sens, iar cei care au avut ‘ochi să vadă şi urechi să audă’ au acţionat deja în consecinţă. (citeşte despre luna iulie 2015 – Am trecut de 7.7. urmează 8.8.8.)

Zilele de 08, 17 şi 26 (8, 17 = 8, 26 = 8, 2015 = 8; 8.8.8.), cel puţin, sunt deosebit de importante în această perioadă. Reprezintă zile cu o influenţă puternică mai ales în plan social. Dacă în data de 8 ne putem aştepta la izbucniri violente – sau cel puţin semnificative, atât pe plan intern cât şi internaţional, celelalte două zile la care am făcut referire, vor avea un puternic impact din punct de vedere emoţional. Lucrurile se pot da uşor peste cap, pot ieşi din ritmul obişnuit sau se poate pierde cu uşurinţă controlul. Din această cauză recomand celor mai mulţi să ia o pauză, să se odihnească, să renunţe la activităţile presante şi care pot crea stres fizic şi psihic. Energiile acestei perioade pot duce cu uşurinţă la ruperi de ritm şi cedări nervoase. Partea benefică în tot acest timp, dacă putem vorbi despre aşa ceva, este că majoritatea evenimentelor vor fi la vedere şi vor face parte din planul concret.- vizibil. Evenimentele, chiar dacă se vor întâmpla brusc şi inevitabil, vor putea fi controlate şi remediate prin măsuri clare, hotărâte şi meticuloase. Cauzele subtile pot rămâne de multe ori neînţelese însă rezolvarea va fi la îndemână.

Un alt aspect interesant al perioadei este acela că, din punctul meu de vedere, aceasta va reprezenta mai mult un preambul la ceea ce urmează să vină. Chair dacă vom avea parte de schimbări majore şi de amploare, aşa cum am mai spus, vor putea fi ţinute, într-o anumită măsură, sub control. Îmi indrept atenţia în acest sens asupra lunii septembrie, care spre deosebire de luna a 8-a, va aduce în prim plan ceva mai multe evenimente importante. O serie de ‘examene finale’ se vor petrece în această perioadă, în această a 9-a lună se vor încheia multe socoteli, se vor trage concluzii tranşante cu privire la multe aspecte – atât exterioare fiinţei cât şi interioare şi va reprezenta în plus un moment de reflexie pentru o nouă ‘şansă’, un nou debut, într-o lume ‘nouă’, în care este suficient ca modul de gândire să fie altfel…deşi mă îndoiesc că va fi doar atât.

Prin urmare, adevăratele încercări vor veni ceva mai târziu, dar de data aceasta vor fi percepute de mai puţini oameni. Vibraţia lunii este foarte înaltă, motiv pentru care, mulţi dintre oameni nici nu-şi vor da seama ce ‘i-a lovit’. Vor avea însă şansa de a-şi rezolva multe dintre problemele interioare, de a găsi răspunsul pe care îl căutau de mult sau să facă o alegere care le va schimba cu adevărat viaţa, toate acestea în deplină concordanţă cu nivelul de dezvoltare al fiecăruia.

Aceste evenimente nu se întâmplă nicidecum datorită vre-unei conspiraţii sau tentative oculte de a produce modificări semnificative în lume. Este foarte adevărat faptul că, cei care cunosc cu adevărat semnificaţia ‘vremurilor’ pe care le trăim şi energia pe care o pot folosi, pot profita de aceasta în vederea atingerii propriilor interese. Sunt cicluri fireşti ale vieţii şi ale evoluţiei pe scara fiinţelor inteligente…şi când spun asta, mă refer mai ales la cei care au înţeles faptul că oricât de mult s-ar opune şi împotrivi curgerii naturale a energiei vieţii, aceasta nu le va face pe plac, ci dimpotrivă îi va ‘afecta’ din ce în ce mai profund.

Zile bune vă doresc tuturor şi … jucaţi-vă mult!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply