9 septembrie 2016

Sub această vibraţie trebuie să-ţi arăţi compasiunea, să ajuţi, să-ţi dezvolţi idealismul şi creativitatea.

Caracteristicile lui: milos, idealist, romantic, teatral, creativ, fascinant, împrăştiat şi temperamental. 

Cuvinte cheie: întelepciune, ascultare.

Nouă a fost considerat un număr sacru de către antici şi prin urmare nu i s-a acordat un echivalent printre literele alfabetului caldean. Reprezintă schimbarea, invenţia şi evoluţia care se naşte din inspiraţie. Nouă este umanitarul. El are prin tradiţie o semnificaţie ezoterică care e subliniată de faptul că, de la concepţia iniţială, durează nouă luni să aduci un copil pe lume.

Despre acesta am putea spune că este un număr 7 extrovertit, deci este tot un număr spiritual, dar cu o energie debordantă. Reprezentanţii săi sunt altruişti, nobili, activi, entuziaşti. Persoane deosebit de senzitive, clarvăzătoare, intuitive, au o vitalitate accentuată, o inteligenţă clară. Sunt tipul de oameni ce aduc noul, sunt progresişti, extravaganţi, nonconformişti, revoluţionari, caracterizaţi prin mare sete de cunoaştere. Poate mulţi dintre zăpăciţii care au făcut invenţii revoluţionare sau curajoşii care au schimbat istoria, au avut afinitate cu acest număr. Altruismul lor poate să meargă până la uitarea de sine. Acestea sunt caracteristice entităţilor care vor pune bazele epocii în care intrăm curând.

Număr de ocavă superioară care se multiplică prin sine însusi 3 x 9 = 27 = 2 +7 = 9. Ei se împrastie, dar se regasesc apoi. Îi vezi că se apucă și de una și de alta și pe urmă îsi găsesc echilibrul; pasarea Phoenix – renasc din propria cenușă! (1 x 9 = 9, 4 x 9 = 36 = 9, etc. Orice altă înmulțire am face cu 9, totalul se reduce tot la 9.) O scot ei la capat pe undeva!

Nativii 9 sunt firi foarte independente, întreprinzatoare, își susțin punctul de vedere. Au un destin cu o deschidere spirituală foarte puternica.

Înțelepciunea lor le poate aduce foarte multă bogație. Aceasta din cauză că au o experianță foarte bogată. Au forța morală și psihologică puternică. Felul lor optimist este cheia succesului lor.

Au placerea de a-i ajuta pe ceilalți și, culmea, au succes când îi ajută pe ceilalți! Sunt comunicativi. Au puterea faptelor lui “3” și frumosul lui “6”. Le place să ia lucrurile de la început; nu se sperie!

Partea lor negativă este mânia. Planeta guvernatoare este Marte!

Dacă trec peste mânie si reușesc sa comunice, ajung departe; atât de departe cât le este permis, cât le este dat! Un om dintr-un sat va ajunge bogat în satul lui, nu la oraș! E bine să știi câti locuitori a avut localitatea în care te-ai născut! Pentru a ajunge mai departe trebuie să fii supravegheat de entități deosebite. Acesta este “9”!

Pe plan mental sunt gânditori, comunică foarte bine cu “3”-ul .

Pe plan afectiv, caracteristice sunt prietenia și plăcerea comunicării; plăcerea în sine a comunicării: “Și ce mai faci?” În timp ce “5”-ul comunică la subiect; “6”-le “Stai jos să-ți ofer un ceai!; “2”-ul “Tu ce parere ai?”; “1”  “Ce bine că ai venit! Cu ce te pot ajuta eu?”; “7”-le “ Ai venit!…Da!…Bine ai venit!…”

09.09.2016, sau 09.09.09 amplifică de 3 ori energia lui 9. Superioritatea, eleganța, opulența în unele cazuri, omenia sau prefăcătoria, toate sunt duse la extrem.

Este o perioadă propice schimbărilor. În principal, schimbările care țin de perspectiva de viitor, de filosofia de viață, modul de gândire al individului. Vibrațiile încep să crească pe sfârșit de an, mai ales pentru că urmează un an 1 = 2017.

Anul 9 = 2016 este anul finalizării ciclului, unde trebuie făcut bilanţul trecutului. Este un an bun pentru acumularea cunoştinţelor, dar acestea trebuiesc făcute pe alte începuturi. Gândiţi-vă la schimbările pe care doriţi să le faceţi în viaţa dumneavoastră şi alcătuiţi-vă programe şi planuri de perspectivă. Priviţi încrezători în viitor, dumneavoastră v-aţi ridicat pe o treaptă mai înaltă de viziuni asupra lumii. Viaţa vă va impune să corelaţi cu lumea înconjurătoare, deja într-un mod nou şi diferit, dar şi lumea înconjurătoare vă va lua pe dumneavoastră deja într-un nou fel. Veţi fi privit şi văzut de către lume deja cu totul altfel. Apar noi responsabilităţi şi obligaţii. Aici ciclul se încheie iar următorul an este începutul unui alt ciclu calitativ nou. Anul 9 este anul examenelor vieţii care vă pregăteşte pentru a intra într-o nouă fază a vieţii.

A venit timpul să faceţi bilanţul. Nu începeţi proiecte noi sau afaceri, prietenii sau relaţii, nu vă cumpăraţi o casă nouă sau maşină, nu faceţi investiţii mari, nu vă aventuraţi în schimbarea domiciliului, atât dintr-un oraş în altul cât şi dintr-o ţară în alta, e mai bine să aşteptaţi până la anul. În acest an e mai bine să vă analizaţi viaţă trecută cu tot ce înseamnă ea, momente fericite sau evenimente neplăcute. Acum toate se văd altfel, ceea ce era considerat bine, acum poate să fie revizuit şi invers. Încercaţi să învăţaţi ceva din experienţele proprii dar şi a altora. Cel mai important lucru este să recunoşti  în sine ca… este o perioadă de timp foarte bună pentru a vă ingriji de sănătatea proprie şi a apropiaţilor. Este posibil ca în acest an să fiţi puşi în situaţia de a vă despărţiți de cineva, mult mai probabil cu acei oameni în relaţia cu care dumneavoastră ceva aţi scăpat din vedere. Gândiţi–vă mai mult la alţii,decât la sine şi în aşa fel este posibil mult mai uşor să treceţi peste loviturile posibile a soartei.

Orice este posibil sub acest număr 9 este favorabil domeniilor creative, în special artelor serioase. Adeseori există dificultăţi în demararea unor proiecte noi şi uneori apar finaluri neaşteptate.

Urmează în curând un 2017 care va veni cu schimbări mai ales în sfera lui 7 – spiritualitate, vizionarism, profunzimea gândirii, analiza și concepțiile de viață. Ne așteaptă așadar multe transformări pe acest final de an și în debutul celui care stă să înceapă; mai multe despre anul 2017 în curând într-un articol complet.

 

Citește și despre 

08.08.08

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Ziua de naștere 9 septembrie

Leave a Reply