Home > Analize Numerologice > 10.09.08 – 10. septembrie (09). 2015 (08) – direcția de urmat în viitor

10.09.08 – 10. septembrie (09). 2015 (08) – direcția de urmat în viitor

Un nou început – o nouă șansă. Șansa de a înțelege legea lui “ÎMPREUNĂ”.

Data de 9 septembrie 2015 – 09.09.08, reprezintă un element determinant în direcția pe care o urmăm de ceva vreme. 9 reprezintă transformarea, frontiera, părăsirea unei lumi vechi și ordinare și pătrunderea într-o nouă lume, o nouă formă de abordare a vieții și a tot ceea ce ne înconjoară. Dacă ne referim la om, îl vedem pe cel care a ajuns la un capăt de drum și care este gata să facă saltul la un alt nivel. Un nivel elevat, condus după alt set de reguli, la care nu poate accede oricine și nu oricum. Așa cum sugerează însăși cifra 9, în forma sa de reprezentare grafică, vedem cum jumătatea sa din partea de jos (incompletă), pornește în sus spre jumătatea care formează un cerc (simbolul unei lumi superioare, cu cotul diferite și în care cu siguranță nu poate pătrunde oricine datorită formei sale perfect închise).

Tocmai de aceea foarte mulți se străduiesc dar puțini reușesc să transceandă lumea din care fac parte, realitatea în care au  trăit o vreme, și să facă trecerea la un plan superior. În același timp, condițiile noului mediu de viață sunt cu totul diferite, cerințele și sarcinile de îndeplinit sunt altele și puțini au fost cei care s-au pregătit din timp pentru asta. Este asemănător copilului născut după 9 luni de sarcină, seminței care a devenit lăstar ori a petrolului brut care este prelucrat și întrebuințat în diferite moduri pentru a ne fi de folos. Nimic nu se pierde totul se transformă, însă această transformare presupune a lăsa în urmă tot ce a fost vechi și a ‘îmbrăca’ haine noi, a te adapta la un alt stil de ‘viață’ și a schimba cu totul viziunea asupra vieții.

Asta se va întâmpla și în aceste zile și întreg universul participă la această transformare. Este o ‘revoluție’ pe care toți o vor simți într-o formă sau alta pe propria piele și în propria viață. Este mai ales o transformare a stărilor și trăirilor interioare, a planului afectiv-emoțional și a modului de raportare la semeni.

Anul 2000 și vibrația sa caracteristică 2 face referire în primul rând la această schimbare majoră de paradigmă pe care am abordat-o mai pe larg în mai multe articole anterioare – vezi aici.

Ziua de 10 septembrie, este cea care în mare parte va da direcția de urmat pentru următoarea perioadă de timp. De asemenea și următoarea zi – 11.09. este oportună pentru așa ceva, chiar cu atât mai mult pentru stabilirea unor țeluri înalte, a unor planuri lipsite de modestie și de orice urmă de teamă și descurajare. Nu te limita și nu da înapoi de la nimic, ascultă-ți intuiția pentru că este foarte ‘intensă’ în aceste zile și acționează ferm!

Spre deosebire de 8 august (08.08.08 – articolul complet aici), perioadă în care s-a făcut o triere și separare serioasă (ori într-o lume ori în cealaltă – asemănător celor două cercuri din care este formată cifra 8 – cea superioară mai limitată și elitistă), perioada 09/10.09.08 pune capăt unui drum, finalizează o etapă și deschide porțile spre o alta superioară.

Este o perioadă în care e bine să profitați de energia ridicată și oportună transformărilor. Cu atât  mai mult este favorizată latura artistică – visătoare din noi. Permiteți-vă să visați cu ochii deschiși dar nu lăsați totul doar la stadiul de vis! Puneți totul în practică și cel mai important nu uitați ‘condimentul’ principal – “ÎMPREUNĂ”. Folosește-te de ajutorul pe care îl primești din jur, solicită celor apropiați – cunoscuți sau nu, sprijinul, implică-i pe cât mai mulți în proiectele tale și urmărește ca fiecare să aibă ceva de câștigat. Tot efortul îți va fi răsplătit, dacă nu pe loc, în viitor, însă îți vei face tot ție un mare bine.

Este o perioadă frumoasă dar nu și simplă pentru că doar cine nu riscă nu câștigă iar riscul nu e convenabil oricui!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA

Leave a Reply