Home > Analize Numerologice > 11.12.13 Decembrie – week-end de poveste

11.12.13 Decembrie – week-end de poveste

ne așteaptă un week-end de poveste!

una caldă, una rece! o zi de vineri încordată, o sâmbătă dinamică și agitată și o duminică odihnitoare și calmă.
ziua de vineri (11.12) este extrem de tensionată și instabilă. pe cât sunt de pasive și moderate, vibrațiile 2 (11) și 4 (13-destinul zilei) pe atât sunt de nehotărâte și dificil de gestionat. indecizia lui 11 și încăpățânarea lui 4 pot provoca dueluri răsunătoare. ambiția și orgoliul într-o astfel de zi pot distruge și dărâma ziduri construite cu multă trudă și răbdare în trecut. cu atât mai mult cu cât intensitatea tensiunii psihice este maximă – dovadă supraîncărcarea elementului răspunzător de mediul psihic-volutiv (1111111). în același timp este o zi a pasiunii și iubirii intense. o declarație de dragoste, o cină romantică sau o întâlnire amoroasă nu are cum să nu se finalizeze remarcabil! orice fel de colaborări și parteneriate sunt bine aspectate, mai ales dacă există și se face dovada clară a respectului reciproc, a devotamentului și sincerității. un 2 poate fi indecis de unul singur, dar alături de un partener de încredere, poate valorifica la maxim talentul, abilitățile și capacitatea sa de muncă, cu atât mai mult cu cât calea de urmat a zilei – destinul 4 – favorizează orice fel de activitate fizică și asigură reușita tuturor celor care acționează ferm, decis și pun pasiune în ceea ce fac.
ziua de sâmbătă (12.12) este plină de dinamism, activitate intensă, plăcută în cea mai mare parte. ziua stă sub vibrațiile lui 3 (12) și 5 (14-destinul zilei), două numere distractive, active și greu de oprit în loc.
foarte multe activități pot debuta într-o astfel de zi, petrecerile organizate azi vor fi de poveste (atenție însă la măsură!), entuziasmul și veselia sunt la cote maxime! cei 5 de 1 și 4 se 2 din numerogramă, amplifică doza de energie, vitalitate și dorință! toate se întâmplă la superlativ! atât cele bune cât și cele neplăcute vor lăsa amprente semnificative. vă recomand să ieșiți din casă, preferabil împreună cu familia sau prietenii și să profitați din plin de această perioadă. socializați, povestiți, distrați-vă așa cum vreți pentru ca e timpul și pentru așa ceva. atenție însă la măsură pentru că se poate ‘sări calul’ ușor într-o astfel de perioadă! dacă ieșiți la shoping să fiți chibzuiți și preferabil mai zgârciți ca de obicei .. apare tendința de a irosi ușor timpul, energia sau finanțele pe plăceri de moment! cu toate acestea, experiențele trăite merită să lăsați de-o parte rutina și activitățile cotidiene pentru un refresh pe măsură! expresivitatea într-o astfel de zi este deosebită! puteți atrage atenția cu mare ușurință asupra dumneavoastră prin idei inovative și nonconformiste..tot ce aveți de făcut este să dați frâu liber imaginației și să spuneți acum ceea ce aveți de spus, nu vă lăsați intimidați și nu așteptați un moment mai prielnic de atât pentru că sunt cu adevărat rare!
ziua de duminică (13.12) este numai bună pentru relaxare, recreere și reîncărcarea bateriilor. este ideală de petrecut într-un loc relaxant, la spa sau la masaj, în confortul căminului, cu părinții și întreaga familie la masă și la povești, sau în oricare alt loc vă oferă siguranță, liniște și echilibru. vibratiile acestei zile sunt 4 (13) și 6 (15-destinul zilei), numere calme, calde și pasive. sub o astfel de combinație răbdarea, calmul și rutina ar trebui să fie la ele acasă. nevoia de liniște și relaxare sunt amplificate, dorința de a lua o pauză, atât pentru odihna binemeritată a trupului cât și reculegerea sufletului este binevenită! atenție din nou la exagerările de orice fel. nivelul entuziasmului și al vitalității rămân în continuare la cote foarte ridicate – verificat de vectorul 1-2-3 (11111-22-33), ceea ce poate produce o schimbare de ritm bruscă, o răzgândire radicală, o pierdere a echilibrului și controlului în urma cărora, prin aceeași impulsivitate crescută, se pot produce incidente semnificative! vibrația lui 4 este guvernată de elementul pământ, care pe cat de stabil și greu de urnit este, pe atât de distrugător devine în momentul în care se cutremură. vibrația lui 6 (15 = 5+5+5 = ★+★+★) caută în permanență echilibrul dar este greu de stăpânit! format din 3 pentagrame – simbol adesea folosit de cultele demonice, numărul 15 = 6 mai poate fi reprezentat și printr-o hexagramă – două triungniuri orientate în sensuri opuse, care ambele tind spre extrema inferioară, respectiv superioară, poziția de echilibru fiind din nou dificil de atins. cu toate acestea, ziua de 13.12 continuă a fi una pentru familie și relaxare, odihnă și răbdare in orice fel de activitate v-ați angaja. Vă doresc tuturor să aveți parte de un week-end pe măsură așteptărilor și mai ales pe măsură nevoințelor fiecăruia dintre voi!
Cu bine, Ionuț!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply