Home > Analize Numerologice > 2016 DIN PERSPECTIVĂ NUMEROLOGICĂ

2016 DIN PERSPECTIVĂ NUMEROLOGICĂ

2 + 0 + 1 + 6 = 9 – pasiune (2) exprimată în forma sa absolută (0) aplicată precis (1) într-un scop clar și practic (6) = finalizare, ciclu încheiat cu succes (9).

Anul 2016 aduce împreună vibrații complementare a căror forță nu stă în dinamism și acțiune ci mai degrabă în pasivitate și răbdare. Aș spune că este un an al lucrului bine făcut cu condiția de a nu renunța sub nicio formă pe parcurs.

2 aduce un plus de cooperare, diplomație și pasiune, este o vibrație pasională și artistică, maleabilă și ușor adaptabilă, căreia îi place armonia și echilibrul (asemănătoare lui 6), și care știe să se folosească de mijloace neconvenționale – atunci când este cazul – pentru a-și împlini scopul – dorința interioară susținută de emoții puternice.

0 oferă șansa unui prezent continuu văzut ca o sursă nesfârșită de energie din care planul emoțional (2) își va trage seva necesară finalizării a ceea ce a început, marchează debutul pe o cale inițiatică și de asemenea amplifică energia vibrației ce o precede (2) – pasiune, emoție, talent.

1 este cel care indică direcția, rupe ritmul pasiv al vibrațiilor anterioare și din potențialitatea nemărginită a lui 2 și 0, unu este cel care dă naștere ideii, gândului sau materializează starea emoțională într-o dorință, și mai departe într-o acțiune concretă.

6 este o vibrație echilibrată și completă în sinea sa, este cea care pune ordine și dă sens evoluției lucrurilor – pozitiv sau negative, rareori se va menține pe o poziție neutră și este elementul care tranșează radical orice situație. De asemenea, vibrația lui 6 ne aduce cu picioarele pe pământ, ne ajută să judecăm lucrurile la rece și să punem mâna la treabă atunci când se dovedește că este necesar.

Vibrația generală a anului 2016 = 9 este caracterizată ca fiind evoluționistă, chiar revoluționară. 9 anunță un sfârșit de ciclu, o perioadă de tranziție favorabilă activităților de reculegere și  recreere dar în același timp utilă în determinarea noului drum de parcurs.

În anul 2016 nu vor lipsi răsturnările de situație, răzgândirile și deciziile bruște. Atât situațiile create o vor impune cât și natura modului de gândire va face ca nu de puține ori lucrurile să se precipite și să ne vedem puși în fața unor situații ce oferă 1-2 soluții de rezolvare. Aspectul pozitiv în toate acestea este acela că în permanență vor fi dezvoltate atenția, concentrarea și capacitatea de efort.

Rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse și într-un astfel de an doar cei care nu-și doresc nu vor avea ce culege! Schimbări se vor produce pe toate planurile, avantajul față de anii precedenți (2014 și 2015) este că de această dată condițiile vor fi concrete – în 2016 totul se va juca cu cărțile pe față, totul va fi la vedere. Bineînțeles vor fi foarte mulți cei care împinși de la spate de un entuziasm caracteristic lui 9, își vor asuma riscuri suplimentare. O altă caracteristică a anului 2016 este că produce rezultate imediate. Plecând și de la fraza: cum îți așterni așa dormi, într-un astfel de an vom asista într-adevăr la succese deosebite pentru cei care știu să controleze riscul. Nu recomand oricui să o facă, însă aceia cu poftă de muncă și care știu ce-și doresc, au în față o perioadă favorabilă! Chiar și celor care nu sunt încă deciși cu privire la noile schimbări pe care să le abordeze pe plan personal, le recomand să testeze, să încerce din toate câte puțin, atâta cât le permit resursele de care dispun.

Urmați-vă dorințele cele mai arzătoare dar fiți neapărat consecvenți și cu băgare de seamă. Repet, totul se joacă cu cărțile pe față astfel încât se poate prevedea cu ușurință de unde pot apărea riscurile sau unde e potențial de investiție. Totul e să aveți încredere în simțurile proprii. Atât vibrația lui 2 cât și a lui 9 oferă un grad ridicat de intuiție și sensibilitate, mai ales la nivel afectiv-emoțional. Nu vă poticniți în chestiuni materiale pentru că de asta va avea grijă 1 și 6 – 1 indică direcția și oferă dinamismul necesar, iar 6 pune totul la locul lui, îmbunătățește gradul de împământenire și agresivitate, crește dorința de muncă și oferă o gândire practică și lucidă.

Succesul și realizările vin prin propriul efort. Nu este un an în care să vă așteptați la o răsplată care nu vi se cuvine, decât dacă în trecut ați acționat în consecință și aceasta se va întâmpla firesc, dar vă recomand să vă luați măsuri de precauție suplimentară în cazul în care acțiunile întreprinse de dumneavoastră în ultimii ani nu au fost corecte/ legale/ finalizate.

Acum este momentul să încheiați afacerile ce au tot fost amânate. Dacă nu o faceți de bunăvoie, evenimentele vor lua o astfel de întorsătură încât treburile să-și găsească o finalitate. Este bine să intrați în 2017 cu planul de acțiune făcut. Oricât de mic ar fi, este mai bine să vă calculați din timp drumul pe care doriți să avansați pentru că atât 2016 cât și 2017 vă sprijină mult  în acest sens. Pe de o parte în 2016 vă puteți debarasa de bagajele inutile și vă puteți face o retrospectivă la ceea ce a fost, iar pe de cealaltă, 2017 oferă o deschidere nemaipomenită spre noi orizonturi. Încă un element important de reținul pentru anul 2016, finalizați ceea ce începeți! Nu lăsați treburile neterminate, mai bine nu vă apucați de ele sau rugați pe cineva să va ajute decât să regretați mai târziu.

Este nevoie de multă stăpânire de sine și încredere. Orice perioadă de tranzit este bulversantă, anul 2016 nu va trece fără să lase urme, pot apărea evenimente cu deznodământ neașteptat sau dificil de controlat – mai ales în plan material, concret, palpabil. Atenție la deplasările pe pământ – cu autoturismul, trenul, etc., acordați mai multă atenție problemelor practice și mențineți contactul cu cât mai mulți prieteni. Fiți atenți și la problemele emoționale, 9 în numerologie este guvernat de elementul foc, ceea ce face ca transformările și schimbările ce apar într-un astfel de ciclu să fie resimțite cu asprime. Deși purifică și eliberează, oferă detașarea și oportunitatea unui nou început – de cele mai multe ori la un nivel ierarhic superior, astfel de experiențe (la capăt de drum) nu sunt ușor de acceptat și suportat.

De reținut mai este faptul că fiecare persoană se află în anul său personal al ciclului de 9 ani, care adaugă caracteristici distincte și influențează semnificativ parcursul său în 2016.

Pentru calculul anului personal în care vă aflați este suficient să începeți numerotarea anilor de la anul nașterii (anul 1) și continuați până ajungeți la anul curent (după anul 9 se reia de la 1). ATENȚIE!! Anul personal începe și se termină în ziua de naștere a fiecăruia și NU se suprapune cu anul calendaristic decât pentru cei născuți în 31 decembrie sau 01 ianuarie. Pentru mai multe detalii personalizate îmi puteți scrie aici sau pe Facebook.

Sfatul meu pentru un 2016 reușit este să aveți curajul de a fi voi înșivă, de a vă uita în interiorul vostru și a vă regăsi adevărata sursă de inspirație, astfel încât să depășiți cu capul sus orice obstacol vă apare în drum. Fiți cumpătați, cu băgare de seamă, nu vă întindeți mai mult decât aveți nevoie și în orice situație urmăriți progresul, evoluția și dezvoltarea!

Vezi calendarul numerologic al anului 2016 !

Doamne ajută!

 

sursa foto

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply