Home > Analize Numerologice > 2017 – anul INFORMAȚIEI

2017 – anul INFORMAȚIEI

2+0+1+7 = 10 = 1   ::   1 este element de foc în numerologie și 7 este element de aer (aerul susține focul, îl intensifică și îl face imprevizibil)

 

2017 este anul celor care știu să obțină, să prelucreze și să folosească informația. Când spun informație mă refer la orice sursă de stimulare a simțurilor, care oferă date fizice concrete (mărime, culoare, gust, miros, textură, etc.), informații obținute prin procese psiho-cognitive, mentale, raționale sau intuitive.

 

În orice domeniu de activitate informația abundă. Înternetul pe de altă parte este o sursă covârșitoare de informații. Cantitatea depășește cu mult calitatea de cele mai multe ori, iar personalul calificat este insuficient.

 

17 = 8  ::  caracterizat prin: forță, abundență, risc, rezultate, robustețe, încredere, statornic, neclintit (atribuit elementului pământ), armonios, devotat, de succes, lacom, nemilos, brutal.

Spre deosebire de anul 2016, atunci când forța brută s-a manifestat predominant, în anul 2017, puterea se va afla în mâinele celui bine informat! Informația va face diferența! În acest caz puteți considera echivaelnt cu informația, atât cunoașterea cât și știința.

 

Omul informat, care stăpânește bine domeniul său de activitate, poate domina pe ceilalți, în pofida oricărui tip de intervenții exterioare. A cunoaște pe cel din fața ta, a-i desluși intențiile, a ști la ce să te aștepți în viitorul apropiat, cum, când și cât să investești sau să riști, toate acestea vor face diferența dintre un om de succes și un pierzător pe parcursul anului 2017.

 

Dacă obținerea informațiilor este facilă pentru orice individ, selecția, prelucrarea și folosirea acestora presupun eforturi și cunoștințe prealabile. În momentul în care simți că diferențierea informației – pe criterii de calitate, te depășește, este mai înțelept să renunți la acumulare și să alegi să faci ordine în ceea ce cunoști deja. Mai apoi te vei putea aventura cu încredere și în siguranță spre profunzimea domeniului în care activezi.

 

Prelucrarea și utilizarea informațiilor de care dispui în activitățile zilnice, în vederea obținerii unor foloase – materiale sau de altă natură, a unor satisfacții sau poziții, le recomand a fi efectuate cu discernământ. Vibrația lui 1 (2017), predispune la acțiune, individualism, provoacă la inițiativă și originalitate, iar vibrația 8 (17) amplifică toate acestea, sporind riscul, responsabilitatea și determinarea.

 

Dacă facem din nou corelația cu cele 3 elemente predominante: 1 – foc, 7 – aer, 8 – pământ, puten concluziona astfel: este foarte ușor să-ți pierzi capul în activități dinamice, expansive și inovative, te poți lăsa cu ușurință dus de val sub influența entuziasmului, însă puțini cunosc faptul că entuziasmul este un sentiment de scurtă durată. Există riscul așadar să te angajezi în felurite activități – atractive, speculative, interesante – însă dacă nu stăpânești domeniul pe care îl abordezi, vei ajunge să suferi.

 

Riscurile sunt în cea mai mare parte nevăzute. Suferința apare în urma neînțelegerii unor reguli, a nerespectării normelor sau din cauza unor erori neprevăzute. Totul se întâmplă rapid. Ai nevoie de o minte clară, deschisă și ordonată. Pot apărea greșeli care să dea întregul proces peste cap, ceea ce doar o persoană foarte bine antrenată și pregărită în domeniul său poate preveni sau remedia. Atât 1 cât și 8 sunt vibrații răzbunătoare, uită și iartă greu! Fiind un nou începul al ciclului de 9 ani, este mai bine ca erorile să fie identificate pe loc, în caz contrar, acestea se vor amplifica și se vor transforma în obișnuințe, ceea ce va provoca și mai multe greutăți cu timpul.

 

Concret, ca să înțelegeți la ce mă refer:

Să luăm de exemplu domeniul vânzărilor: informațiile cu privire la clienți și la piața de desfacere abundă în cea mai mare parte a ramurilor din vânzări (oricare ar fi produsul/ serviciul oferit), ceea ce reprezintă un plus; sunt oameni de afaceri însă, cu profituri considerabile, dar care vor continua să investească folosind aceleași reguli, planuri sau strategii cu care au avut succes în nenumărate rânduri. Ca o paranteză, dacă vă amintiți de anul 2008 (precedentul an de vibrația 1), a fost momentul în care a izbucnit criza financiară la nivel global – fapt puternic reflectat de prezența lui 8 după cele două zerouri de după 2! Atât în acel moment cât și în prezent, majoritatea vor fi doborâți însă vor fi și persoane care vor obține profituri semnificative. Sfatul meu este să investiți în oameni inteligenți, investiți în inovații și în tehnică modernă! Clientul are nevoie să fie surprins; este depășit de multitudinea de oferte, de promoții și de reduceri, informația cu privire la calitate și alte aspecte care îl vor determina sau nu să cumpere, le are la doar un click distanță, prin urmare, este dificil să-i stârnești interesul! Agresivitatea în vânzări și tacticile emoționale aproape că se transformă în anti-reclamă.

Se mai pot desprinde de aici foarte multe exemple, însă doresc să atrag serios atenția asupra faptului că nu toți oamenii de afaceri sau antreprenorii au aceeași structură numerologică (numerogramă – obținută prin calcule numerologice complexe) și nici nu se află în aceeași perioadă a ciclului personal de 9 ani, ceea ce solicită o atenție deosebită și obligatoriu un studiu individual.

 

Putem face o comparație foarte bună cu un meci de box, la sfârșitul căruia, învingător va ieși doar cel care se va folosi mai mult de cap și mai puțin de forța brațelor sale! Superior va fi cel care va aplica tehnica pe care o stăpânește cel mai bine.

 

De foarte multe ori vom fi puși în situații critice. Sistemul psihic uman va fi foarte solicitat. Dacă în 2008 a izbucnit criza economică, în 2017 cele mai mari șanse sunt să izbucnească o criză ideologică, un război al principiilor, al orgoliilor, o luptă între ideologii sau o criză religioasă! Oricare dintre acestea se va manifesta, va afecta în mod cu totul diferit populația globului. Textul acesta se referă la aspectele generale ale anului 2017 la nivel global, pentru o analiză detaliată personală, sunt necesare mai multe calcule și un dialog deschis.

Cursuri de Citirea Feței în România

Prin urmare, fiți atenți la ceea ce gândiți, la ideile și concepțiile de viață! Anul 2017 este extrem de favorabil celor cu o gândire limpede și care sunt harnici și onești! Experiențele trăite în următoarea perioadă vă vor îmbogăți mai ales spiritual, vă vor lărgi orizontul de cunoaștere și vă vor oferi satisfacții nesperate. Ne așteaptă o aventură interesantă dar plină de riscuri și incertitudine. Acționează cu răbdare și nu exagera decât dacă ești dispus să-ți așumi un eventual eșec. Viața este simplă, se bazează pe câteva reguli stricte și neschimbabile, cine le cunoaște și le respectă, va fi evidențiat în scurt timp! Vă doresc succes în tot ceea ce faceți!

Puteți citi mai multe despre NUMEROGRAMA ANULUI 2017 AICI!

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply