Home > Analize Numerologice > 29.09.1999 – “ziua cu un destin grandios”

29.09.1999 – “ziua cu un destin grandios”

29. septembrie. 1999

O zi specială şi ‘irepetabilă’ dintr-un anumit şi specific punct de vedere. Însumând cifrele acestei date calendaristice obţinem numărul 48 (29.09.1999 = 2 + 9 + 9 + 1 + 9 + 9 + 9 = 48) cel mai mare număr posibil a fi obţinut din adunarea cifrelor oricărei alte zile din calendarul contemporan, ceea ce în numerologie conduce către aflarea cifrei destinului persoanelor născute în ziua respectivă.

Abia peste 1000 de ani se va întâmpla din nou acelaşi feomen, în data de 28.09.2999, şi mai mult de atât, suma maximă va creşte cu o unitate în data de 29.09.2999!

Iată o prima caracteristică, unică şi irepetabilă până peste 1000 de ani, a celor născuţi în această zi, care sugerează o ‘misiune’ în această viaţă  cu adevărat specială pentru cei care anul acesta (2015) pe 29 septembrie împlinesc 16 ani.

După cum unii dintre voi cunoaşteţi deja, cifra destinului se obţine însumând  toate cifrele datei de naştere, reducând mereu numărul obţinut, până la o singură cifră. În cazul de faţă vom obţine cifra destinului 3 (48 = 4 + 8 = 12 = 1 + 2 = 3), cifra armoniei, a atragerii contrariilor şi a oamenilor experimentaţi. Aceasta conferă nativului o sete ridicată de cunoaştere, de acţiune şi de aventură. Este o vibraţie vie, vivace şi nestatornică, are nevoie de exprimare liberă şi spaţiu în care să ‘sclipească’. Caracterizează oamenii tandri, afectuoşi, comunicativi şi mai ales idealişti – ei pot ajunge să sacrifice multe pentru a-şi împlini aspiraţiile cele mai înalte ale vieţii. Sunt oameni graţioşi şi fermecători, au un farmec aparte prin care atrag atenţia asupra lor şi se fac plăcuţi, îşi oferă fără să stea pe gânduri prietenia şi  încrederea, însă nu acceptă trădarea şi mârlănia. De obicei au noroc la bani şi au parte de evenimente plăcute în viaţă însă nu sunt consecvenţi şi suficient de loiali. Pot ajunge să promită multe şi să nu se ţină de cuvânt, devin superficiali şi prefăcuţi, ostentativi şi duşmănoşi, certăreţi şi aprigi. Se pot înfuria rapid şi cu atât mai mult cei născuţi în 29.9.1999 datorită orgoliului exagerat şi a cinismului de care pot da dovadă, se transformă în adevăraţi tirani atunci când sunt scoşi din sărite.

În matriţa numerologică a acestor nativi cifra 3 lipseşte, ceea ce amplifică dar şi diminuează la maxim calităţile caracteristice acestui element (memorie, capacitate de analiză şi sinteză, logică, atenţie distributivă, capacitate de comunicare şi chiar de empatie) – variaţia acestor caracteristici este bruscă şi dificil de stăpânit, însă aspecte semnificative apar din analiza complexă a matriţei numerologice, luând în calcul şi celelalte aspecte.

Numărul 48 poate fi atribui luptătorului, al celui care are ‘ascuns’ în interiorul său un imens potenţial de luptă, un lider absolut capabil să lupte până la ultima suflere pentru un ideal. Se comportă remarcabil în orice dispută în care îl aruncă viaţa dar pericolul apare atunci când acordă o importanţă exagerată unei situaţii, moment în care, odată stârnită furia şi energia sa răzbunătoare, va distruge totul în calea sa.

Sunt oameni cu o isteţime sclipitoare şi capabili să se adapteze la cele mai dificile condiţii (psiho-emoţionale, fizice, climatice, geo-politice, etc.) posibile pe pământ (asemănători doar din acest punct de vedere sunt Ion Ţiriac [99999] sau părintele Arsenie Boca [9999]), dar în momentul în care o astfel de calitate nu este susţinută de o educaţie sănătoasă, o raţiune puternică, moralitate şi etică de fier, rezultatele unor astfel de oameni pot produce multă suferinţă.

Sunt foarte orgolioşi, organizaţi şi încăpăţânaţi! Cu greu vor accepta să fie controlaţi sau dominaţi. Vibraţia interioară 29 spune despre aceşti nativi că au o fire romantică, sensibilă, sunt idealişti şi visători, maleabili şi emoţionali, însă la fel de bine pot schimba foaia într-o clipită. Vibraţia 2 de care sunt guvernaţi la interior îi face deosebit de schimbători şi instabili. Amplificată şi de calitatea psihică (11 din matriţă), această dedublare devine greu de stăpânit chiar şi pentru nativ, şi dacă mai luăm în calcul şi predispoziţia la ceartă şi prefăcătorie subliniate prin cifra destinului, în momentul în care izbucneşte, o astfel de persoană crează o adevărată furtună în jurul său.

Cu toate acestea latura pozitivă îi face oameni foarte calculaţi şi pedanţi. Sunt dispuşi să înghită multe până să ajungă să reacţioneze violent, pentru că scopurile lor sunt dintre cele mai înalte şi nu vor risca orice, oricând şi oricum. Sunt idealişti convinşi, emoţionali şi vii, în preajma lor simţi că eşti însufleţit şi împins de la spate să acţionezi în aceeaşi direcţie cu ei. Se dedică maselor de oameni, chiar dacă pot deveni egoişti, aceasta nu se manifestă la fel ca la alţi oameni. Ei trec uşor peste mărunţişul pe care îl vor lăsa mulţimii, şi se îndreaptă hotărâţi către marele trofeu, la care puţini au curajul să se gândească.

Sunt în acelaşi timp tipicari şi ordonaţi. Au tabieturile lor, pe care le pot transforma în ritualuri şi unii dintre ei pot deveni extreme de superstiţioşi. O astfel de superstiţie ‘negativă’(din punctul lor de vedere), le poate pune punct carierei sau îi va face să ia decizii marcante pentru ei.

Persoane foarte intuitive, primesc informaţii subtile din mediul exterior constant prin intermediul tuturor celor cinci simţuri şi chiar mai mult. Acesta este unul dintre motivele pentru care pot deveni extrem de panicoşi, anxioşi sau precauţi, ori, din contră, pot da lovitura în afaceri, investiţii la bursa de valori, pariuri sportive, etc. Caracterul dual îi va face să nu rămână consecvenţi şi să uite adesea ‘reţeta succesului’ însă chiar şi aşa curajul cu care se vor aventura în viaţă le va asigura pe jumătate succesul în orice activitate.

Oameni cu cifra de destin 3 se întâlnesc foarte des, însă cu caracteristicile de faţă, aşa cum am punctat şi anterior, nu vom mai întâlni niciodată! Adesea vom întâlni suma 21 = 3 (ex. 20.4.1952, 13.1.1960), 30 = 3 (ex. 21.4.1985, 15.5.1990), 39 = 12 = 3 (ex. 27.5.1996, 19.7.1984), fiecare având caracteristici diferite plecând doar de la vibraţiile componente (0, 1, 2, 3 sau 9) dar în niciunul dintre cazuri nu se ajunge la 48, care am văzul mai sus ce semnifică.

Este perfect adevărat că fiecare fiinţă este unică şi irepetabilă însă, din punct de vedere numerologic, considerând că fiecare vibraţie a destinului are propria cale de urmat. Prin specificitatea caracteristicilor sale, ziua de 29.09.1999 a ‘îmbrăcat’ pe cei născuţi atunci cu o serie de calităţi şi caracteristici deosebite şi i-a îndrumat pe o cale rară, cu un scop şi un destin special ales.

Vezi caracteristicile altor 2 zile speciale din noul mileniu: 01.01.2000 şi 02.02.2000 !!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply