Home > Analize Numerologice > 7-8-9 Noiembrie – Week-end decisiv

7-8-9 Noiembrie – Week-end decisiv

Urmează o perioadă semnificativă la nivel social, în planul conştienţei colective a societăţii, o perioadă în care a acţiona ‘ÎMPREUNĂ’ este esenţial şi decisiv.

În numerologie planul social este reprezentat de linia mediană a matriţei, calculată pentru o zi calendaristică, ale cărei elemente semnificative sunt interpretate prin prisma valorilor constituente, şi anume cifrele 2, 5 şi respectiv 8. Pentru o mai bună înţelegere a elementelor numerologice, linia inferioară, formată din 3, 6 şi 9 reprezintă planul material (munca fizică, nevoile bazale, proprietăţile materiale, financiare, etc.), iar cea superioară, formată din 1, 4 şi 7 evidenţiază planul spiritual (mentalul, gândurile şi percepţia despre viaţă, ideile, planificarea). Pe scurt, cele 3 planuri pot fi considerate şi astfel: subconştient: 3-6-9, conştient: 2-5-8 şi supraconştient: 1-4-7.

Elementele unei astfel de martiţe se interpretează atât individual – fiecare cifră în parte, cât şi sub formă de linii, coloane, diagonale, şi alte combinaţii cunoscute de un numerolog priceput.

La o evaluare mai atentă a acestor 3 zile, iese în evidenţă foarte puternic pe de o parte necesitatea cooperării şi a disciplinei şi pe de altă parte o tensiune crescută, o impulsivitate ieşită din comun, care poate izbucni în orice moment. Lipsa lui 6 şi a lui 4 din toate matriţele sugerează mai mult calm, lentoare în acţiune şi mai degrabă dorinţa de detaşare sau de amânare (dacă se poate să găsim pe altcineva care să facă treaba în locul nostru), dar care poate izbucni necontrolat şi involuntar din orice! În acelaşi timp, aglomeraţia de elemente din prima coloană, cea reprezentată de 1-2-3, sugerează o dorinţă crescută de autoexprimare, o personalitate dornică să persevereze dar şi perfecţionistă, care nu va accepta orice şi oricum.

Planul social va fi câmpul principal de acţiune. În astfel de perioade recomand o ieşire cu prietenii, cu familia şi socializarea în orice fel de împrejurare. Activităţile colective sunt cele care aduc oportunităţile semnificative într-o astfel de perioadă sau cu alte cuvinte .. de acolo poate sări iepurele. Planurile mental şi material sunt foarte slab aspectate, de aceea nu recomand retragerea pentru meditaţii, reculegerea, studiul individual, investiţiile, afacerile sau speculaţiile financiare. A nu se înţelege că nu vor reuşi astfel de activităţi, dar succesul maxim apare în momentul în care este folosită eficient şi în totalitate resursa umană! Puneţi mai mare accent pe prieteni, apropiaţi, rude, etc. Fiind vorba de zile cu vibraţia interioară 7, 8 şi 9, recomand activităţi ce ţin de viitor, planuri de vacanţă, pentru sărbătorile ce urmează să vină sau de ce nu concediile pentru 2016. 7 este un iscoditor şi un gânditor, această zi (sâmbătă) este convenabilă planificării la nivel mental – vizionar, utilizând eficient energia pătrunzătoare a lui 7 puteţi găsi mult mai uşor răspunsuri la probleme dificile. 8-ul este un foarte bun planificator. Pentru data de 8 (duminică) planul social este cel mai bine aspectat (222-5-88) ceea ce presupune o activitate deosebit de bine organizată şi sistematizată. Energia specifică a lui 8 caută întotdeauna perfecţiunea şi desăvârşirea în ceea ce face – în plan fizic, concret, palpabil; de aceea orice activitate bine pusă la punct într-o astfel de zi are foarte mari şanse de reuşită şi cu rezultate remarcabile. Cifra de destin a zilei este 9 – cea a transformării şi a evoluţiei. Atenţie mare deci într-o astfel de zi, câştigul va fi pe măsura efortului depus şi chiar semnificativ mai mare, dar va fi doar de partea celui (celor) care gestionează cu maximă eficienţă toate resursele de care dispun. Ziua de 9 (luni) va fi tranşantă!! Vor apărea rezultate concrete, se vor lua decizii semnificative sau cel puţin se va da de înţeles acest lucru. În orice caz, fierul trebuie bătut până în debutul acestei zile.

Precedentele 3 zile au fost caracterizate de ambiţie, voinţă şi o determinare ieşită din comun. Au fost sursa cauzatoare a mişcării, a dorinţei de mişcare – transformare – acţiune. A fost vorba de momentul în care a fost sădită sămânţa şi acum începe să încolţească. Pentru a obţine roade de care să ne bucurăm cu adevărat, este necesar ca în perioada următoare să-i oferim suficientă atenţie, îngrijire şi energie creatoare. Zilele de 7-8-9 oferă această energie, mai ales dacă este pusă în comun – la nivel de grup – şi folosită cu înţelepciune.

Următoarea perioadă de 3 zile va fi cu mult mai semnificativă decât aceasta. Pentru cei care nu au citit încă articolul despre ziua de 11.11.2015 – îl puteţi găsi aici.

Cu siguranţă vom avea parte de schimbări semnificative, atât pe plan personal – al conştiinţei, cât şi social – la nivel de grup (entitate colectivă), important este să ştim ce avem de făcut, să fim conştienţi de oportunitatea schimbării care ne bate la uşă şi să o acceptăm.

În concluzie, week-end’ul acesta este o perioadă în care poți UNI sau poți DEZBINA foarte ușor! Aveți grijă ce vă doriți și în ce direcție acționați și distribuiți vă rog frumos și prietenilor să știe și ei!

Voi reveni cu mai multe detalii despre perioada pe care o traversăm în următoarele articole.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply