Home > Spiritual > 9 Adevăruri Spirituale care nu se învaţă la şcoală

9 Adevăruri Spirituale care nu se învaţă la şcoală

Spiritual-Journey

Cum ar fi lumea noastră dacă aceste 9 adevăruri spirituale ar fi predate la şcoală, în mass-media şi în cărţile noastre de istorie? Cum putem schimba sistemul şi cum putem introduce astfel de subiecte pentru generaţiile viitoare? Cum ar fi lumea dacă ar fi recunoscute cu succes aceste adevăruri spirituale?

1. Noi suntem fiinţe spirituale, într-o călătorie

Înainte de a intra într-un corp fizic, ne-am planificat momentul în care să ne trezim şi să ştim cine suntem. Pântecele mamei noastre a fost ca un tunel de uitare şi am ştiut că va fi o provocare grea să ne aducem aminte. Cel mai mare risc pe care ni l-am asumat a fost că niciodată să nu ne mai aducem aminte. Noi nu am fost niciodată deconectaţi de la sursa noastră de lumină, cu toate acestea conexiunea a fost strânsă şi subţiata foarte mult pentru a ajunge în această parte a densităţii universului. Provocarea noastră este de a consolida această conexiune şi de a creşte pilonul nostru de lumină în amintirea şi recunoaşterea a ceea ce suntem cu adevărat.

2. Sufletele noastre nu mor – doar îşi schimbă obiectivul

Că o scânteie de lumină de la Sursă, noi suntem infint conectaţi la fluxul de experienţă. Atunci când este timpul să deconectăm cablul vieţii din corpul fizic, scânteia noastră se ridică în afară corpului nostru fizic. Luăm experienţa vieţii cu noi, dar obiectivul nostru este schimbat la un nivel uşor diferit de vibraţii. Fiecare viaţă construieşte experienţa şi înţelepciune.

  1. Totul este energie ce vibrează la o anumită frecvenţă

Toate lucrurile vii de pe pământ au conştiinţă, chiar şi pietrele şi copacii. Fiecare lucru şi fiecare sunt conectaţi la “arborele vieţii” sau la o infinită sursa de energie. Ne putem conecta la conştiinţa copacilor şi putem purta conversaţii cu ei prin acordul la frecvenţa lor vibrationala. Corpurile noastre sunt 90% apă şi pot fi programate la o anumită frecvenţă de vibraţie, prin gânduri, sunet, culoare şi iubire. Atunci când vom înţelege vibraţia, vom putea înţelege tratamentele alternative şi holistice care pot vindeca orice boală sau indispoziţie în organism prin schimbarea vibraţiei apei.

4. Gândurile noastre creează realitatea noastră

Toate gândurile sunt energie care se manifestă în ceea ce vedem că realitate. Întotdeauna să fiţi conştienţi de gândurile voastre, este unul din primii paşi în co-creatie responsabilă de realitatea voastră. Este un concept simplu dar necesită multă muncă şi conştientizare. În cazul în care fiecare persoană şi-ar schimba gândurile lor în pace şi libertate nu ar mai fi război sau tiranie. Dacă te concentrezi pe gânduri negative se va creea o frecvenţă de vibraţie mică, iar dacă te concentrezi pe gânduri pozitive poţi creşte frecvenţa vibraţiei. Realitatea noastră este o manifestare a ceea ce creem prin modelele noastre de gândire.

TreeOfLight1

5. Cei mai mulţi dintre noi s-au reincarnat aici de mai multe ori, în scopul de a se pregăti pentru viaţa actuală

Există suflete care sunt aici pentru a fi indicatorii de cale şi liderii. Există suflete care au vrut să fie aici pentru a asista la creşterea vibrationala a rasei umane şi a planetei, care va afecta sistemul nostru solar, universul, cosmosul şi mult mai departe. Unii spun că ciclul de reancarnare s-a terminat şi în această viaţă avem oprtunitatea de a ne elibera de roată karmei sau necesitatea de a echilibra acţiunile noastre.

6. Noi nu suntem singuri

Nu am putea exista aici fără ajutor de la ghidurile noastre spirituale şi îngeri sau fiinţe vibraţionale înalte care au făcut acorduri cu noi pentru a ne ajuta să ne atingem ţelul şi ascensiunea. Ele există într-un alt nivel vibrational sau o dimensiune mai mare decât a noastră, prin urmare cei mai mulţi dintre noi nu le pot vedea. Ele sunt mereu cu noi şi aşteaptă cu răbdare că noi să le cerem ajutorul, deoarece trăim pe o planetă în care avem liberul arbitru. Ei respectă legile de interferenţă din cauza voinţei noastre libere, dar dacă le cerem cu putere şi interes, ei o să ne răspundă prin diferite moduri creative. Cele mai multe îndrumări vin din interior, printr-un proces de telepatie.

7. Timpul este o iluzie

Am fost în trecut şi am fost deja în viitor. Majoritatea particulelor noastre de energie (sufletele noastre), există într-un loc unde “nu există timp”. Timpul este creat pentru a experimenta şi este o parte a experimentului controlat. Meditaţia este cheia pentru a te întoarce în locul unde “nu există timp” în cazul în care toate răspunsurile mint.

8. Ascensiunea nu se implică, ea merge oriunde

Este o stare de a fi, un accent de conştientizare şi o conştiinţă într-o frecventă vibrațională foarte înaltă. Este ceea ce am fost creaţi de a “merge mai departe şi să experimentăm” şi să revenim cu experienţele înapoi la sursa într-o buclă infinită de co-creatie şi măiestrie. Principala recompensă a reîncarnării în adâncurile “iadului” este că la un anumit moment te vei ridica ca pasărea Phoenix din cenuşa în fericire şi în lumina iubirii. Acest lucru se realizează prin iubirea de sine.

9. Iubirea este în tot ceea ce există

Găsirea şi reconectarea la iubire din nou este cel mai important pe care noi oamenii trebuie să îl facem. Sursă este iubirea necondiţionată, noi suntem scânteia sursei ceea ce înseamnă că noi suntem iubire. Prin urmare, suntem ceea ce căutăm. Iubirea necondiţionată este cheia întoarcerii la sursă.

sursa

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Numerograma Zilei 15 iunie 2016
03.01.2016
Sfatul Zilei 27 noiembrie 2015
Sfatul Zilei 24 noiembrie 2015

Leave a Reply