Home > Analize Numerologice > Am trecut de 7.7. urmează 8.8.8.

Am trecut de 7.7. urmează 8.8.8.

Am trecut cu bine de 7.7. (7 iulie 2015) şi urmează 8.8.8. (8 august 2015).

Dacă 7 se manifestă mai mult în plan superior, spiritual, mental – iată evenimentele din lume încă sunt la dospit, încă se gandesc și nu se pot concretiza în planul real, 8.8.8. coboară ‘ideile’ pe pământ și aduce mișcări sociale semnificative.

8 este forma superioară de manifestare a materialului, a planului concret, a lumii definite prin limite bine stabilite, legi și regulamente clare și imbatabile. Vor avea loc mișcări sociale mult mai semnificative, în preajma lui 7 se fac planuri și se încearcă a se elimina ceața de pe ochii celor care nu-și prea dau seama ce li se întâmplă, dar când apare 8-ul, ideile prind viaţă, formele sunt conturate clar şi nu mai există cale de întoarcere.

Este momentul ca fiecare să aleagă tabăra din care doreşte să facă parte, aşa cum 8 este format din două cercuri – unul mai mare şi amplasat mai jos – marea masă de oameni simpli; şi unul mai mic şi situat mai deasupra – elita conducătoare. În orice situaţie, separaţie se va produce, de aceea ideal este ca fiecare să aleagă de bunăvoie tabăra din care vrea să facă parte.

Puterea lui 8 este dificil de controlat. Este nevoie de oameni cu experienţă şi care ştiu bine în ce se bagă, în caz contrar, vor fi aruncaţi în afara ‘cercului’ din care fac parte. Nici cu 7 nu a fost mai uşor, este o vibraţie spirituală, mistică, ce aduce o doză de mister şi multe întrebări fără răspuns.

Nu sunt excluse nici evenimente naturale majore – cutremure, alunecări de teren, furtuni şi altele, dar în acelaşi timp în perioada ce va urma sunt de aşteptat mişcări sociale, conflicte fizice la nivel de grupuri de interese, etnii, popoare. Întreg anul 2015 stă sub vibraţia lui 8 şi cu atât  mai mult aceasta va fi amplificată în luna august. Până spre finalul anului vom avea cu siguranţă parte în continuare de ‘cutremure’ – mai mici sau mai mari, asta rămâne de văzut, dar în opinia mea – vor fi semnificative! Anul 2016 va continua pe de o parte în acelaşi sens, după care încet încet vom începe să ne revenim şi să ne reaşezăm la ‘locurile noastre’ – ‘locuri’ care s-ar putea să nu mai corespundă deloc cu ce a fost înainte…

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply