Home > Numerologia Sexualității > Amanta ideală – 2

2

Amanta atingerilor

Eşti o amantă perfectă pentru că… eşti o romantică incurabilă, adori să fii iubita şi eşti foarte afectuoasă cu partenerul. Iubitul tău ţi-ar putea spune că te citeşte ca pe o carte şi ce poate fi mai potrivit decât o “lectură” bună seara când mergi la culcare?

Puncte slabe: din cauza firii tale foarte sensibile, poţi deveni nefericită şi retrasă atunci când el nu-ţi răspunde cu aceeaşi pasiune.

Cea mai reuşită întâlnire: ar putea fi o cină romantică la un restaurant exotic cu specific culinar bazat pe fructe de mare, urmată de o plimbare pe o plajă pustie, noaptea.

Partenerul ideal: când te îndrăgosteşti te implici atât de tare, încât ai nevoie de mult devotament, implicare şi exclusivitate din partea lui.

Cine mai e ca tine? Jennifer Aniston, 2 noiembrie 1969.

Fanteziile tale secrete

Adori apă, aşa că visezi cu ochii deschişi la o partidă de sex sub “cortina” unei cascade, în timp ce sunteţi surprinşi de un grup de turişti care se holbează la voi de partea cealaltă a raului.

Dualitatea numărului tău trădează faptul că nu te-ar deranja o aventură cu o persoană de acelaşi sex, fie că eşti în calitate de “spectator” sau de “actor”.

 

El este 2 – Hai, îndrăzneşte şi atinge-l! Mângâierile tale pe spatele, gâtul său braţele lui vor face cât o mie de cuvinte!

amanta 3 >>

Energie sexuală 2

Persoanele care au că cifra a destinului cifra 2 sunt persoane iubitoare şi afectuoase…vezi tot…

Compatibilitate

Cunoscând data de naștere, prin calcule simple se poate afla compatibilitatea…vezi tot…

Caracteristicile de mai sus se referă la cei născuți în ziua a cărei vibrație este analizată, sau aceasta se regăește ca cifră a destinului lor. Detalii suplimentare se pot obține despre o persoană doar analizând întreaga matriță numerologică.

sursa

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply