Home > Numerologia Sexualității > Amanta ideală – 3

3

Amanta care flirtează

Eşti o amantă perfectă pentru că… tu eşti cea care a inventat flirtul şi l-a înălţat la rang de artă. Farmeci orice bărbat pe care-ţi propui să-l cucereşti.

Puncte slabe: eşti superficială pentru că eşti atrasă de bărbaţi frumoşi şi-ţi place să-ţi pierzi vremea cu bârfe mărunte. Încerci să te protejezi de lumea care te înconjoară, dar să ştii că vei avea doar de câştigat dacă vei lua lucrurile mai în serios.

Cea mai reuşită întâlnire: la o petrecere super cool, într-un cartier select al capitalei, cu paharul de şampanie într-o mână şi cu cel mai grozav “armăsar” la degetul tău mic.

Partenerul ideal: Ai nevoie de cineva care să aibă aceeaşi poftă de viaţă ca şi tine şi care să-ţi înţeleagă nevoia de libertate. Evită bărbaţii sensibili, boemi – nu sunt de tine!

Cine mai e ca tine? Nicole Kidman, 30 iunie 1967.

Fanteziile tale secrete

Nu ai inhibiţii, te ghidezi după principul “cu cât mai mulţi, cu atât mai bine!”. Te poate bate gândul să încerci sexul în grup sau mai “restrâns” – un ménage a trois!

Răutate mică, îţi place să risipeşti mâncarea! L-ai uns tot cu frişcă! Acum pune mâna şi curată!

 

El este 3 – Râzi cu poftă la glumele lui! Sclipirea din ochii tăi îl va face să înţeleagă că a găsit în tine partenera ideală! Vă potriviţi sexual şi spiritual. Ce mai, sunteţi făcuţi unul pentru altul!

amanta 4 >>

Energie sexuală 3

Energia ta sexuală este debordanta şi are nevoie să fie întreţinută prin provocări noi…vezi tot…

Compatibilitate

Cunoscând data de naștere, prin calcule simple se poate afla compatibilitatea…vezi tot…

Caracteristicile de mai sus se referă la cei născuți în ziua a cărei vibrație este analizată, sau aceasta se regăește ca cifră a destinului lor. Detalii suplimentare se pot obține despre o persoană doar analizând întreaga matriță numerologică.

sursa

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply