Home > Numerologia Sexualității > Amanta ideală – 4

4

Amanta “cu picioarele pe pământ”

Eşti o amantă perfectă pentru că… eşti caldă şi sexy, romantică şi pasională. Îţi place ca sexul să fie intim şi “încins”. Îţi place la fel de tare să-l satisfaci şi să fii satisfăcută.

Puncte slabe: este paradoxal, ai nevoie de siguranţă, însă ţi-e teamă să te îndrăgosteşti. Şi câteodată te cramponezi prea tare în realitate. Ai grijă să nu “omori” spontaneitatea şi elementele-surpriza ale relaţiei.

Cea mai reuşită întâlnire: voi doi singurei, acasă, cu o sticlă de vin roşu, vă uitaţi pe pozele din prima voastră vacanţă.

Partenerul ideal: realist şi senzual, vrei ca el să înţeleagă nevoia ta de siguranţă. O relaţie reuşită trebuie să fie, înainte de toate, bazată pe o prietenie adevărată.

Cine mai e ca tine ? Naomi Campbell, 22 aprilie 1970.

Fanteziile tale secrete

Visezi cu ochii deschişi să te pierzi în braţele unui bărbat în care poţi avea încredere deplină.

Îţi place natura, aşa că cea mai “scandaloasă” fantezie a ta este să te rostogoleşti prin fanul proaspăt cosit, cu un tip înalt şi bine făcut.

 

El este 4 – Înscenează o criză minoră şi fă din ţânţar armăsar! Tipului îi place la nebunie să pară calm şi să aducă pacea şi liniştea. Lasă-l să fie cavalerul tău care te salvează din orice situaţie!

amanta 5 >>

Energie sexuală 4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de un perioadă destul de îndelungată de acomodare alături…vezi tot…

Compatibilitate

Cunoscând data de naștere, prin calcule simple se poate afla compatibilitatea…vezi tot…

Caracteristicile de mai sus se referă la cei născuți în ziua a cărei vibrație este analizată, sau aceasta se regăește ca cifră a destinului lor. Detalii suplimentare se pot obține despre o persoană doar analizând întreaga matriță numerologică.

sursa

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply