Home > Numerologia Sexualității > Amanta ideală – 5

5

Amanta nestatornica

Eşti o amantă perfectă pentru că… nici un bărbat nu se plictiseşte cu tine. Vezi în orice mascul care îţi apare în cale o posibilă “aventură” şi oricare dintre ei ar putea trăi alături de tine “cea mai grozavă experienţa din viaţa lui”.

Puncte slabe: ai nevoie de cineva care să se poată obişnui cu firea ta “schimbătoare”, iar tu nu ai întotdeauna răbdare cu partenerii tăi. Însă dacă te-a luat valul şi te-ai îndrăgostit, poţi face o adevărată obsesie şi devii “dependentă” de persoana iubită.

Cea mai reuşită întâlnire: tu şi el practicând sporturi extreme (bungee-jumping, paraşutism).

Partenerul ideal: un om care doreşte să-ţi atragă atenţia trebuie să fie misterios şi excentric. Dacă mai este şi foarte INTELIGENT, cu atât mai bine. Dacă nu, măcar să aibă bani…

Cine mai e ca tine? Kate Winslet, 5 octombrie 1975.

Fanteziile tale secrete

Îţi place să fii tachinata şi surprinsă. Ţi-ar plăcea ca un necunoscut să-ţi şoptească în ureche tot felul de dulcegării în timp ce te ia în braţe pe la spate.

Îţi place să şochezi. În fanteziile tale, practici Kama Sutra într-un loc public.

 

El este 5 – Trăieşte alături de el aventura vieţii lui: goniţi noaptea pe şosea într-o maşină sport sau daţi-vă în montaingne russe – după ce l-ai legat bine la ochi

amanta 6 >>

Energie sexuală 5

Energia ta sexuală este una optimă, putând atinge potenţialul maxim dacă…vezi tot…

Compatibilitate

Cunoscând data de naștere, prin calcule simple se poate afla compatibilitatea…vezi tot…

Caracteristicile de mai sus se referă la cei născuți în ziua a cărei vibrație este analizată, sau aceasta se regăește ca cifră a destinului lor. Detalii suplimentare se pot obține despre o persoană doar analizând întreaga matriță numerologică.

sursa

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply