Home > Numerologia Sexualității > Amanta ideală – 6

6

Amanta senzuală

Eşti amanta perfectă pentru că… eşti foarte îndemânatica în pat; iar când iubeşti, eşti tandră şi generoasă. Ştii să îţi satisfaci fanteziile erotice şi prin aceasta devii şi mai atrăgătoare. Cu cât mai multe experienţe sexuale ai cu atât te simţi mai puternică şi mai deosebită decât restul femeilor şi chiar ai putere asupra lor în acest caz.

Puncte slabe: dai totul, nu numai că îţi oferi inima pe tavă, dar îţi pierzi şi capul. Fii pregătită şi pentru eşecuri sentimentale. Fii mai raţională şi nu te baza numai pe ce simţi, sentimente. Lumea nu este perfectă la fel nici bărbaţii, unii pot avea chiar şi interese faţă de tine şi nu vor ezita să se folosească de tine.

Cea mai reuşită întâlnire: un picnic la lumina lunii, cu o sticlă de şampanie scumpă şi caviar. Întâlnirea trebuie să fie cât se poate de romantică şi plină de senzualitate.

Partenerul ideal: sufletul tău pereche este răbdător, senzual şi adoră să-şi piardă ore-n şir făcându-ţi masaj din cap până-n picioare. Trebuie să poată purta discuţii pe cele mai diverse teme câte odată fără nici un scop-aşa doar pentru antrenamentul minţii. Să fie isteţ, şi să placă şi altora astfel încât să te simţi că formaţi un cuplu perfect.

Cine mai e ca tine? Courteney Cox Arquette, 15 iunie 1964.

Fanteziile tale secrete

Eşti specialistă în sexologie şi iubitul tău, întins pe canapea, îţi dezvăluie cele mai ascunse secrete sexuale.

Ai o dorinţă ascunsă: sexul cel mai turbat trebuie să fie precedat de un moment de poezie de dragoste, “garnisit” cu flori şi bomboane de ciocolată.

 

El este 6 – Îmbracă-te în cea mai sexy lenjerie intimă, întinde-te pe pat şi roagă-l să-ţi fure trandafirul pe care-l ţii între dinţi

amanta 7 >>

Energie sexuală 6

Energia ta sexuală are tendinţa de a o completa pe cea a partenerului de viaţă. Te simţi…vezi tot…

Compatibilitate

Cunoscând data de naștere, prin calcule simple se poate afla compatibilitatea…vezi tot…

Caracteristicile de mai sus se referă la cei născuți în ziua a cărei vibrație este analizată, sau aceasta se regăește ca cifră a destinului lor. Detalii suplimentare se pot obține despre o persoană doar analizând întreaga matriță numerologică.

sursa

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply