Home > Numerologia Sexualității > Amanta ideală – 7

7

Amanta focoasă

Eşti amanta perfectă pentru că… îţi venerezi iubitul – îl faci să se simtă ,,regele lumii”. Îţi ridici prietenul în ceruri, dar câteodată tot tu eşti acea care te plângi că ţi lau furat îngerii, sau că a prins aripi şi a zburat şi pe la altele.

Puncte slabe: nu eşti întotdeauna realistă, iar acest lucru te poate îndepărta de partenerul tău. Când ceva se întâmplă tinzi să  accepţi situaţia şi să îţi ,,porţi crucea,, fără a încerca să schimbi ceva.

Cea mai reuşită întâlnire: deşi îţi place să faci dragoste, renunţi greu la spaţiul tău intim. Ideal pentru tine ar fi sexul prin telefon, în timp ce faci o baie aromatizată.

Partenerul ideal: Ţi-ar plăcea să fie o vedetă sportivă care călătoreşte mult, pentru că ai savura la maximum reîntâlnirile şi n-ar trebui să oferi prea mult sau să renunţi la capriciile tale.

Cine mai e ca tine? Kate Moss, 16 ianuarie, 1974.

Fanteziile tale secrete

Îţi place să suceşti minţile bărbaţilor. Imaginează-ţi un întreg cor de bărbaţi (pe care i-ai sedus) închinându-ţi ode de laudă.

Câteodată îţi place să simţi durere fizică în timpul sexului. E periculos, păstrează-te în limitele “admise de lege” şi visează că faci dragoste într-o grădină de trandafiri plini cu spini.

 

El este 7 – Hai, ajută-l ! Abia aşteaptă să-l scoţi din minţi!

amanta 8 >>

Energie sexuală 7

Cifra destinului 7 indică o persoană rezervată, foarte atentă la persoanele pe care şi le alege…vezi tot…

Compatibilitate

Cunoscând data de naștere, prin calcule simple se poate afla compatibilitatea…vezi tot…

Caracteristicile de mai sus se referă la cei născuți în ziua a cărei vibrație este analizată, sau aceasta se regăește ca cifră a destinului lor. Detalii suplimentare se pot obține despre o persoană doar analizând întreaga matriță numerologică.

sursa

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply