Home > Numerologia Sexualității > Amanta ideală – 8

8

Amanta egocentrică

Eşti amanta perfectă pentru că… ai şarm şi iubitul tău se simte fericit cum n-a mai fost niciodată şi-ţi spune întruna ce norocos a fost că te-a întâlnit. Ai darul protecţiei şi tinzi să îngrijeşti de prietenul tău. Poţi să acorzi un grad mare de libertate prietenului tău , dar vei cere acelaşi lucru în schimb. Încrederea şi comunicarea sunt lucrurile cele mai importante pentru tine. Nu poţi suporta oamenii care spun una şi fac alta, sau nu se ţin de cuvânt.

Puncte slabe: ai tendinţa să-ţi acorzi prea multă atenţie şi să te crezi “buricul pământului”. Câteodată eşti prea raţională şi controlată chiar şi acolo unde nu e cazul.

Cea mai reuşită întâlnire: o plimbare în mare viteză cu motocicletă, îmbrăcată în piele neagră din cap până-n picioare. Sau o oricare altă întâlnire prin care să te poţi simţi total diferită de toate restul fetelor, admirată şi poate chiar invidiata.

Partenerul ideal: banii sunt afrodiziacul tău cel mai eficient. Un băiat cu portofel generos te va satisface până la extaz. De fapt, cu cât e mai gros portmoneul lui cu atât poate fi şi mai înaintat în vârsta. Atunci când nu ai probleme materiale şi nu te apasă alte probleme de acest gen, devii o parteneră sexuală aproape diabolic de bună şi poţi să înebunești partenerul cu adevărat prin fanteziile şi dăruirea ta.

Cine mai e ca tine? Patricia Arquette, 8 aprilie, 1968.

Fanteziile tale secrete

O întâlnire într-o cameră obscură cu un fotograf pe care l-ai întâlnit pe plajă făcând poze domnişoarelor în bikini.

Îţi place să-ţi surprinzi iubitul îmbrăcată în lenjerie roşie.

 

El este 8 – Stai lângă o oglindă – adoră să se vadă flirtând cu tine. Va avea chef de sex cât ai zice “peşte”.

amanta 9 >>

Energie sexuală 8

Ca şi în celelalte planuri, şi pe plan sexual eşti o persoană a extremelor, care refuză să aleagă…vezi tot…

Compatibilitate

Cunoscând data de naștere, prin calcule simple se poate afla compatibilitatea…vezi tot…

Caracteristicile de mai sus se referă la cei născuți în ziua a cărei vibrație este analizată, sau aceasta se regăește ca cifră a destinului lor. Detalii suplimentare se pot obține despre o persoană doar analizând întreaga matriță numerologică.

sursa

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply