Home > Numerologie > Analiza numerologică a ORAȘELOR și PRIMARILOR

Analiza numerologică a ORAȘELOR și PRIMARILOR

Doresc ca în acest articol să fac o scurtă analiză numerologică a câtorva dintre cele mai mari orașe din România și totodată a primarilor acestora. Subliniez faptul că toate informațiile de mai jos nu au nicio legătură sau nu sunt influențate de istoria fiecărui oraș în parte. Am făcut o analiză numerologică clasică, prin care vreu să reliefez două aspecte foarte importante: OMUL SFINȚEȘTE LOCUL – chiar dacă într-un anumit oraș se întâmplă cu preponderență doar un număr restrâns de evenimente sau cu o semnificație mai mult pozitivă ori negativă, aceasta, în cea mai mare parte se datorează calității vibrațiilor celor care locuiesc în acea zonă – care rezonează cu cea a orașului, însă locuitorii acestuia sunt cei care dau sensul de înaintare, pozitiv sau negativ, al evenimentelor pe plan local; și  al doilea aspect, care rezultă din prima parte: CINE SE ASEAMĂNĂ SE ADUNĂ – fapt dovedit prin comunitățile formate din grupuri de oameni cu nevoi asemănătoare, cu obișnuințe comune ori alte elemente ce îi menține uniți – uneori fără să fie conștienți de asta.

Se cunoaste foarte bine faptul că în anumite regiuni pot fi puse în aplicare unele afaceri cu succes, iar în altele nu vor funcționa deloc. Același lucru se întâmplă și cu oamenii, care pur și simplu rezonează cu energia unui oraș mai mult sau mai puțin. De aceea vă veți simți foarte bine când mergeți în vizită la rude în alt oraș, iar atunci când vă întoarceți acasă intrați din nou într-o stare neobișnuită. Aceasta și bineînțeles multe alte influențe energetice.

Prin urmare, vă invit să ‘vă alegeți orașul potrivit pentru voi!’ și să-mi împărtășiți opinia voastră…

Alba Iulia – oraș  independent. 

Alba Iulia

Oraș aflat într-o continuă schimbare, trece permanent prin modificări, aici se întâmplă tot felul de activități necesare îmbunătățirii condițiilor de trai. Va fi mereu ‘în pas cu moda’, nu va rămâne un oraș posomorât care să fie evitat/dezagreat de turiști, de actualii sau viitorii locuitori.

Toate lucrurile se află într-o continua mișcare aici. Este un oraș energic, de dimensiuni nu foarte mari, însă are capacitatea de se menține în permanență însuflețit. De aici pornesc foarte multe idei, activități, acțiuni. Este un oraș orientat spre actiune, spre mișcare și în același timp cele mai multe dintre activitățile inițiate aici vor fi bine gândite și cu efect benefic pe viitor.

În acest oraș se pot ivi adesea tot felul de probleme și la fel de repede își vor găsi și soluționarea. Se poate sune că, atunci când se plictisesc, cei de aici caută să mai strice câte ceva, să mai intre în câte o încurcătură, doar pentru a-și demonstra că încă mai au abilitățile dezvoltate.

Alba Iulia este un oraș cu o personalitate puternică iar activitățile care se petrec aici se fac cu ușurință cunoscute.

Poți atinge cu ușurință succesul în acest oraș dacă te îndrepți către o activitate în care să-ți pui în evidență talentul, creativitatea, strălucirea personală. Atâta timp cât vei continua să fii în centrul atenției, să nu-ți lași ‘publicul’ să uite de tine, vei avea numai de câștigat. Cariera în acest oraș se poate construi cu mare ușurință iar beneficiile materiale vor fi adesea depășite de dorința de aventură, de a trăi viața intens și provocator.

 

Mircea Gheorghe Hava – primar – deschis către activități noi, vede viața ca pe o scenă pe care interpretează diverse roluri.

 • Puncte forte: perseverent, energic, sociabil, harnic.
 • Puncte slabe: irațional, indecis, dominator.

 

Arad – oraș de încredere. 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Oraș liniștit, echilibrat, arminios, în care se vor desfășura cu success activități în vederea îmbunătățirii nivelului de trai și pentru asigurarea unor condiții bune de viață comunității locale. Aici se vor întâlni oameni plini de generozitate, îngăduință, permanent interesați de bunăstarea celorlalți, însă, duse la extrem aceste calități pot duce către posesivitate, violență sau pasivitate excesivă.

Se manifestă aici cu ușurință gândirea logică și analitică, atunci când se începe un proiect va fi dus la îndeplinire cu calm și răbdare și de cele mai multe ori în totalitate. Mai rar se vor întâlni cazuri în care să se facă promisiuni în vânt în acest oraș. Pentru că atunci când cineva promite ceva și nu se tine de cuvânt, va fi cu siguranță taxat pentru asta, i se va cere socoteală și va fi eliminat din proiectele viitoare.

Aici funcționează foarte bine principiul ‘toți pentru unul și unul pentru toți’, de aceea va exista în permanență o dezvoltare uniformă. Bineînțeles că vor exista și uscături ca în orice pădure, însă, spiritul general va fi acela de unitate și echilibru.

Sunt favorizate meseriile care se ocupă de educarea oamenilor, de întrajutorare, de protejarea și tratarea lor. La fel de mult se va pune accent și pe plăcerile fizice, pe relaxare, pe socializare și pe planurile de viitor. Dacă vrei să ai succes în Arad, caută deci să ai ceva de oferit mai înainte de a ridica pretenții materiale ori recunoaștere pe plan social.

 

Gheorghe Falcă – primar – va munci cu dăruire în orice domeniu și va controla fiecare activitate în cel mai mic detaliu.

 • Puncte forte: harnic, de bază, creativ, energic.
 • Puncte slabe: fixist, manipulator, singuratic.

 

Bacău – oraș unic. 

bacau

Asemănător capitalei București, Bacăul este un oraș energic însă la o scară mai mică. Aici lucrurile se  întâmplă brusc, cu repeziciune, fără a fi calculate foarte mult înainte. Este nevoie să te adaptezi în permanență pentru a ține pasul cu modul de evoluție al acestui oraș și al necesităților de aici. Oamenii sunt activi, dinamici, în căutarea independenței. Aici se nasc foarte multe idei, mulți oameni de succes pot pleca din acest oraș, însă aceștia nu vor putea face totul de unul singur. De regulă liderii, conducătorii, formatorii de opinie, oamenii influenți în general, provin dintr-un astfel de oraș sau chiar din Bacău. Nivelul mai alert de viață, presiunile zilnice și nevoia de expansiune îi determină pe aceștia să devină foarte bine pregătiți pentru…viață.

Aici se vor întâmpla multe evenimente care se desfășoară pentru prima dată – cel puțin în regiunea Moldovei. De aici vor pleca foarte multe idei de afaceri, de dezvoltare a orașului, a regiunii sau a țării, pe diferite domenii – turism, agricultură, cultură, etc. De asemenea pot apărea sevicii noi, marii dezvoltatori vor prefera Bacăul – fără să-și dea seama de acest lucru – chiar și pentru sediul firmelor, în cazul în care nu pot porni întreaga afacere aici. În general de aici vor pleca foarte multe tendințe, obiceiuri și se va întâmpla mai rar ca în Bacău să se copieze un eveniment care s-a desfășurat deja în altă parte, să se construiască ceva asemănător cu ce s-a mai construit sau ca o activitate de amploare să fie controlată din altă parte – chiar și din capitală.

Prin urmare, dacă vrei să ai succes în acest oraș, urmează-ți propriul drum, bazează-te pe propriile forțe, fii creativ și adu ceva nou pe piață. În acest fel vei contribui puternic la dezvoltarea personală și chiar și a celorlalți.

 

Stavarache Romeo – primar – are nevoie de consilieri serioși și credincioși care să fie capabili să-i înțeleagă și să-i pună în aplicare ideile.

 • Puncte forte: vizionar, profund în gândire, echilibrat psihic.
 • Puncte slabe: dogmatic, neîncrezător, tipicar, dezorganizat.

 

Botoșani – oraș transformator. 

botosani

Acest oraș este unul aflat în permanentă schimbare, într-o adaptare continuă la cerințele oamenilor, la nevoile lor și la modul de rezolvare al problemelor nou apărute. Chiar și atunci când pare că apele s-au mai liniștit, cumva, de undeva, trebuie să apară un nou conflict, o nouă activitate, un eveniment major care să schimbe atmosfera și să mențină o stare de tensiune. Această tensiune poate fi atât pozitivă cât și negativă, atât creativă cât și distructivă. Contează foarte mult ca cei care gestionează aceste evenimente să aplice soluția corectă și să ia deciziile la momentul potrivit. Din punct de vedere al promptitudinii, în acest oraș nu se va întâmpla să se întâmple o activitate fără o reacție promptă. Chiar dacă este vorba de un drum mărginaș rămas asfaltat fără simț de răspundere, dacă nu se vor lua măsuri la timp pentru remedierea lucrărilor, în foarte scurt timp în tot orașul se va vorbi despre asta și se va crea o presiune în acest sens. La fel se va întâmpla și în cazul altor evenimente și activități petrecute în Botoșani, indiferent cine le inițiază.

Nici statornicia nu este un adjectiv potrivit pentru acest oraș. Rutina și obișnuințele nu le sunt favorabile celor de aici. Ei au nevoie de schimbări, de modificări, de activități dintre cele mai diverse care să le pună la treabă imaginația și inteligența. De asemenea, nu trebuie nici îngrădiți în posibilități, în viziuni sau opțiuni. Dacă în oraș există un club extravagant care are succes la deschidere, în următorul an, patronul trebuie să facă schimbări semnificative, dacă nu, se va deschide alt club care va atrage pe toată lumea.

Prin urmare, dacă dorești să ai succes în acest oraș, trebuie să-ți dai frâu liber imaginației, creativității, intuiției. Învață să experimentezi mai mult și acționează fără frică pentru că doar astfel ai șansa de a obține rezultate.

 

Portariuc Ovidiu Iulian – primar – iubește armonia și munca dar are nevoie de consilieri foarte pricepuți care să-i înțeleagă viziunile futuriste și să le aplice în societate.

 • Puncte forte: bun partener de afaceri, echilibrat, viziuni mărețe și profunde.
 • Puncte slabe: introvertit, acid, se integrează greu în societate.

 

Brăila – oraș perfecționist.

braila În acest oraș, atunci când se inițiază o activitate, de obicei se va face în urma unei analize profunde, se vor lua în calcul mai multe posibilități, se va căuta o soluție rațională și inventivă la orice problemă nou apărută. Este un oraș energic, în care se inițiază multe evenimente și de obicei acestea tind către latura spirituală a lucrurilor. Își face apariția talentul, ingeniozitatea, nevoia de cunoaștere și vizionarismul.

Oamenii de aici vor fi foarte deschiși și receptivi la tot ceea ce este nou, la ceea ce le aduce o nuanță nouă în paletarul lor de culori. Aici vor prinde foarte bine inovațiile, învențiile. Chiar o parte dintre locuitori vor avea astfel de îndeletniciri prin care să îmbunătățească un aparat, să eficientizeze un serviciu ori pentru a înlesni viața locuitorilor.

În schimb tind să fie mai retrași și interiorizați ceea ce le poate oferi un aer rece, orgolios și vanitos. Aceștia pot deveni cu ușurință antipatici dacă vor insista în a despica firul în patru ori dacă vor căuta să rezolve mistere chiar și acolo unde nu există. Firi mai religioase și spirituale, locuitorii acestui oraș pot scăpa din vedere anumite aspecte practice ale vieții și astfel să piardă multe oportunități de dezvoltare.

Pentru a avea succes în acest oraș, bazează-te de ingeniozitatea ta, de spiritul pătrunzător și caută soluții inedite la nevoile societății fără a te pierde în prea multe detalii. Fii mai pragmatic atunci când este cazul și spiritual la nevoie.

 

Simionescu Aurel Gabriel – primar – energic, cu o imagine de sine ce nu poate fi atacată cu nimic, are viziuni largi asupra vieții în general.

 • Puncte forte: NU poate fi mințit, stabil psihic, umanitar, altruist.
 • Puncte slabe: raționament greu de înțeles, dezorganizat, nu se ține mereu de cuvânt.

 

Brașov – oraș sclipitor. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acest oraș deține o vibrație care predispune la diversitate, ingeniozitate, schimbare, adaptare, într-un cuvânt – strălucire. Prin activitățile care se petrec aici se atrage cu ușurință atenția. Atât la nivel local, cât și național sau internațional Brașovul este un oraș cunoscut și plăcut de foarte multă lume. Aici se manifestă cel mai bine o astfel de vibrație, datorită multitudinii de activități ce se petrec pe tot parcursul anului.  Diversitatea acestora este de asemenea foarte importantă pentru a ‘hrăni’ nevoia de nou, de inedit, de schimbare și mai ales pentru a contribui la imaginea orașului. Astfel, în permanență la Brașov se va întâmpla câte ceva – un concert, un meci de fotbal important, un concurs sportiv cu participare internatională – la scară largă; și pe plan local vor exista tot felul de evenimente la care vor lua parte locuitorii orașului.

Este un loc foarte potrivit pentru călătorii, pentru distracție și recreere însă dacă ești în căutarea unui loc în care să te rupi de lume, îți sugerez altă destinație.

Atât consiliul local cât și primăria acestui oraș, au nevoie în permanență de o conducere deschisă, ageră și flexibilă, pentru a fi în măsură să contribuie și să răspundă diversității de cerințe și solicitări venite din partea oamenilor. De asemenea este obligatoriu ca aceștia să nu îngrădească în niciun fel dorința de exprimare a locuitorilor, nevoia acestora de libertate – din toate punctele de vedere și spiritul creativ. Trebuie avut grijă însă la aspectul extreme al acestor calități, și anume, să se evite exuberanța excesivă, inițierea prea multor proiecte deodată sau dorința prea mare de a fi în centrul atenției. Toate acestea nu duc decât la eșec.

Prin urmare, dacă vrei să ai sucess în Brașov, nu-ți reprima talentul însă stabilește-ți repere fixe în drumul tău, respectă-le și respectă și pe cei de lângă tine și libertatea lor în același timp.

 

Gheorghe Scripcaru – primar – viziune profundă, găsește soluții rapid la problemele comunității, pe care tot el poate rezolva.

 • Puncte forte: bun orator, harnic, profund în gândire, adaptabil.
 • Puncte slabe: introvertit, imagine de sine slabă, dezorganizat.

 

București – oraș capitală. 

bucuresti

Vibrația capitalei României este pe măsura importanței acesteia. Nici nu-mi imaginez cum s-ar putea conduce o țară dintr-un oraș calm, pacifist, spiritual ori exagerat de muncitor. Vibrația orașului București este una care îi oferă unicitate, independență, dinamismul necesar și ușurința tranșării deciziilor importante. Aici viața este în continuă mișcare, apar activități noi, se dezvoltă, se transformă și se încheie doar pentru a o lua iarăși de la capăt. Totul este expansiv, agitat, sub presiune. Va trebui să fii foarte bine pregătit să faci față la foarte multe tipuri de provocări pentru a putea rezista în București și mai ales dacă dorești să ieși în evidență cu ceva. Învață să fii scurt, iute și direct, într-un cuvânt eficient. De reținut este faptul că vibrația acestui oraș este de așa natură încât crează toată această agitație și frenezie și prin aceasta va atrage în permanență numai astfel de oameni pentru a locui sau a lucra aici.

Din București vor pleca cele mai multe schimbări pentru această țară. Este adevărat că este capitală și este firesc să fie așa, însă, chiar și dacă nu era capitală, acest oraș ar fi rămas unul în care să se întâmple multe evenimente pentru prima dată, să fie cel care dă tonul, care stabilește un nou trend printre celelalte orașe – în diferite domenii – construcții, arte, cultură, distracție, turism, etc.

Locuitorii acestui oraș cu greu se vor supune voinței altora și chiar dacă o vor face, cumva ei știu în continuare că sunt superiori. Fie că este vorba de plan național, fie internațional, această nevoie de unicitate se va manifesta permanent.

Pentru a avea succes în orice domeniu în acest oraș, va trebui să dai dovadă de foarte multă rezistență psihică, de adaptare, de voință și un caracter puternic. Ia deciziile rapid și hotărât, rezolvă problemele imediat ce au apărut și nu aștepta ajutor din afară, altfel ai rămas deja în urmă.

 

Sorin Oprescu – primar general – talentat și o capacitate extraordinară de a pătrunde în esența lucrurilor. Capacitate de influență foarte mare.

 • Puncte forte: vizionar, spiritual, adaptabil, intuitiv.
 • Puncte slabe: memorie și sănătate slabe, dezorganizat, viziuni proprii.

 

Cluj-Napoca – oraș activ. 

cluj napoca

Este un oraș în care îți poți construi cu ușurință un cămin liniștit, sigur și armonios. Vibrația sa va duce către echilibru, uniformitate, înțelegere și îngăduință din partea celor care locuiesc aici, dar și cei aflați la conducere. Pe de altă parte, aici se manifestă cu putere o puternică energie mentală, ceea ce va face ca la Cluj-Napoca, evenimentele să se desfășoare pe bandă rulantă. Aceasta nu se întâmplă din nevoia de petrecere a timpului liber cît mai diversificat cu putință, ori de a trăi o senzație anume, ci, din nevoia celor care locuiesc în acest oraș de a fi ocupați. Există o astfel de energie care îi poate face pe locuitorii acestui oraș să se găsească într-o permanentă nevoie de a face ceva, de a acționa, de a rezolva probleme. Dacă cumva acestea s-au terminat în propria gospodărie, sunt capabili să se mute și la vecinul, și așa mai departe. Aceasta se va manifesta și la nivel social, în întregul oraș. Vor apărea noi șantiere de lucrări, deși părea că s-au terminat definitiv lucrările în oraș, se hotărăște schimbarea culorii tuturor taxiurilor din galben în roșu pentru a fi mai ușor vizibile, și fel de fel de alte exemple. Ideea este că aici, oamenii simt nevoia să-și ocupe tot timpul cu activități. Au de asemenea și capacitate de muncă și nu se va întâmpla ca în alte părți doar să se apuce de lucrări și să le termine alții.

Accentul se va pune în general pe asigurarea bunului trai al locuitorilor acestui oraș., pe viața de familie, pe liniștea și protecția acestora. Se simte o responsabilitate pronunțată din parte autorilăților locale ori din partea anumitor comunități – cartiere de locuințe, în ceea ce privește mediul înconjurător, liniștea și armonia exterioară.

Pentru a ieși în evidență în acest oraș, va trebui să te dedici într-o bună măsură și activităților nobile. Fii generos și omenos. În caz contrar vei primi răsplata cuvenită și s-ar putea să nu fie tocmai plăcută. Implică-te în educarea și asigurarea viitorului celor tineri și arată-le că ai încredere în ei pentru a reuși la rândul lor.

 

Emil Boc – primar – domină mediul în care se află și obține puterea pentru a-și impune propriul ocncept de siguranță și confort.

 • Puncte forte: adaptabil, perseverent, rezistent la efort.
 • Puncte slabe: dezorganizat, nu respectă promisiunile, foarte răzbunător.

 

Constanța – oraș modern.

 constanta

Acesta este un oraș cu o personalitate puternică. Are o ’ imagine’ pe care trebuie să și-o păstreze, o reputație de protejat și pentru aceasta se vor întâmpla fel și fel de evenimente care nu vor lăsa ca imaginea acestui oraș să se strice în ochii locuitorilor săi și nici în percepția turiștilor. Cei de aici știu să-și aprecieze valoarea, să se poziționeze în societate și reușesc aceasta chiar și cu cei care vin din altă parte. Se manifestă aici un puternic simț al propriei valori și o coeziune socială care poate duce la împlinirea unor evenimente deosebite – în diferite domenii – cultural, artistic, construcții, transporturi, turism, comerț, etc.

De asemenea se va manifesta cu intensitate crescută competiția dintre cei care urmăresc să dețină și să exercite puterea în acest oraș. După cum am spus mai devreme, se crează cu ușurință o imagine de ansamblu asupra adevăratului potențial al acestui oraș, ceea ce va duce la o competiție acerbă în direcția deținerii controlului în punctele cheie.

Aici, mai mult decât în alte părți, trebuie avut grijă în ceea ce privește respectarea legii. Atunci când este încălcată, se întâmplă astfel încât pedeapsa este mai dureroasă, ori maximă. De exemplu, sunt mai multe șanse să scapi doar cu o amendă pentru neacordare de prioritate la Iași, pe când în Constanța vei pierde și carnetul de șofer pentru câteva luni. Și asta, ATENȚIE, fără a trata ceva cu polițistul sau că unii își fac treaba mai bine decât alții!

Pentru a avansa într-o carieră de succes în Constanța, caută să fii pragmatic, fii realist cu viața, adaptează-te mediului și jocului în care joci. Cel mai bine pregătit va câștiga totul. Tot acesta va fi și cel care îi ‘hrănește’ și pe ceilalți care au pierdut, însă o face după bunul său plac.

 

Radu Mazăre – primar – trăiește intens viața și pune foarte mare accent pe latura materială și socială în tot ceea ce face.

 • Puncte forte: deschis la nou, sociabil, umanitar, filantrop, creativ.
 • Puncte slabe: răzbunător, psihic slab, sensibil dpdv emotional.

 

Craiova – oraș responsabil. 

craiova

Aici se pune foarte mult accent pe verbul ‘a avea’. În orice acțiune, eveniment, activitate începută, va exista dorința obținerii unui profit material. O funcție oarecare, nu contează cât de importantă sau nu ar fi, nu are aceeași importanță dacă cel ce o deține nu are și suficiente proprietăți materiale – mobile sau imobile.

Acest fapt nu e întâmplă la fel și în alte orașe și nici aici nu este perceput la prima vedere cu ușurință, însă chiar și la un nivel subtil așa se întâmplă. Cu toate acestea, se va menține un echilibru în toate și per general viața socială va fi pe placut majorității. Există implicare de la toate nivelurile în ceea ce privește asigurarea unor standarde suficiente de viață pentru toate clasele sociale.

Nu se va întâmpla foarte des să se întâmple evenimente ieșite din comun ori atunci când totuși apar vor fi rezolvate cu ușurință. Locuitorii acestui oraș dau dovadă de o gândire analitică, logică și de bun simț. Sunt respectuoși, omenoși și te tratează în cea mai mare parte exact așa cum îi tratezi și tu pe ei. Pot deveni agresivi în momentul în care le-ai încălcat regulile, principiile sau nu te apreciezi munca.

Dacă vrei să te faci remarcat în acest oraș, învață să fii darnic, să ai răbdare și mai ales că uneori mai întâi trebuie să dai ca să primești înapoi. Dacă vei cere înainte să dai, s-ar putea să ai surpriza să aștepți ceva timp. Ocupăte de activități administrative, servicii diverse, comerț sau educație.

 

Lia Olguța Vasilescu – primar – foarte energică, plină de idei și de initiative, orientată atât spre propria persoană cât și spre exterior în anumite momente.

 • Puncte forte: psihic foarte puternic, creativă, plină de idei, rațională.
 • Puncte slabe: dezorganizată, neatentă, leneșă cu ea insăși.

 

Iași – oraș al colaborării. 

iasi

Este un oraș în care se pot lega cu ușurință relații de colaborare, parteneriate prospere și de lungă durată. De asemenea dacă ai intrat într-un cerc de prieteni care nu sunt tocmai pe aceeași lungime de undă cu tine, legătura ta cu aceștia va avea de suferit și nici nu va dura prea mult.

Este și un oraș al contrariilor din toate punctele de vedere. Chiar dacă și în alte părți se găsesc cartiere mai dezvoltate și altele mai sărace, la Iași discrepanța este mai vizibilă. La fel se întâmplă și pe alte planuri, în alte domenii. O perioadă de timp orașul poate înflori din toate punctele de vedere – pe parcursul unui an se organizează spectacole, evenimente foarte multe și foarte diversificate, iar anul următor abia dacă se țin 2-3 evenimente de foarte mică amploare, aproape nesemnificative. Din punct de vedere al construcțiilor, amenajărilor, al îmbunătățirii condițiilor de trai se întâmplă la fel – câțiva ani la rând se va construi, se va avea în vedere bunăstarea populației, după care vine o perioadă când autoritățile se ocupă de cu totul altceva numai de construcții nu.

În schimb, oamenii de aici vor fi primitori întotdeauna. Te vor primi cu căldură, te vor omeni cum se cuvine și-ți vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie. Dacă în schimb i-ai trădat sau i-ai mințit în legătură cu adevăratele tale intenții, atunci îți vor arăta și partea mai puțin plăcută a lor.

Pentru a reuși în carieră în acest oraș, caută să te asociezi cu cineva, facel lucrurile împreună, numai nu uitați să trasați de la început reguli clare și modul de împărțire al profitului. Dacă dorești să fii pe cont propriu, apropiete foarte mult de clienții tăi și făi să te considere ca pe un colaborator, astfel toată lumea va avea de câștigat.

 

Gheorghe Nichita – primar – acest om va avea o carieră de succes, bazată pe studiu amănunțit și capacitatea sa de a aprofunda orice domeniu îi este de interes.

 • Puncte forte: foarte muncitor, intuitive, bun profesor și sfătuitor.
 • Puncte slabe: dezorganizat, nu respectă mereu cuvântul dat, rece dpdv emoțional.

 

Oradea – oraș practic. 

oradea

În acest oraș se observă cu ușurință eficiența oamenilor, dorința acestora de acțiune, de a-și implini nevoile, necesitățile, scopurile, prin propriile forțe sau alte mijloace folosite tot de ei, pentru a atinge același rezultat. Aici trăiesc oameni hotărâți, siguri pe ei, determinați, în fața cărora este mai bine să nu stai dacă nu vrei sau nu poți să-i ajuți. Mai bine fă-le un favor și dă-te din calea lor. Și aici există o dorință excesivă de a deține controlul, de a deține și folosi anumite puteri – de decizie, de acțiune, de aprobare, etc. Atunci când se unesc interesele într-un scop comun, se pot face minuni chiar și cu fonduri puține, se poate ajunge la belșug, la progres astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Dacă din contră însă, există tensiuni între cei care conduc, ori între cei care acționează impreună, totul se va duce pe apa sâmbetei, și nu oricum, în acest caz nici nu va exista posibilitate de împăcere/refacere a relațiilor pentru o lungă perioadă de timp.

În general în Oradea se va dezvolta orice activitate cu eficiență. Odată pornită, o acțiune, de oricare ar fi aceasta, va urmări în primul rând să respecte legile/regulamentul în vigoare și totodată spre a satisface cât mai multe din nevoile locuitorilor.

Pentru a reuși în carieră, în acest oraș este bine să fii printre cei care dețin controlul, care au simțul datoriei dezvoltat, să fii performant și ordonat în gânduri, planuri și activități. De aici mai departe bazează-te pe creativitate și darul de a convinge – oamenii, clienții, partenerii.

 

Bolojan Ilie Garvil – primar – capacitate foarte mare de a descoperi nevoile oamenilor, de a le găsi soluții și a le pune în aplicare, chiar și acolo unde sunt greu de observat.

 • Puncte forte: intelect și memorie foarte dezvoltate, rațional, bun sfătuitor și învățător.
 • Puncte slabe: indecis, se integrează mai greu în societate, independent.

 

Pitești – oraș cu o personalitate puternică. 

pitesti

Chiar dacă nu este printre cele mai mari orașe din țară, Piteștiul ‘face’ tot ce îi stă în putință pentru a se ridica la un nivel cât mai înalt. Coeziunea și dorința de afirmare a celor care locuiesc sau conduc acest oraș, crează forța sa reprezentativă. Cei de aici știu, sau ar trebui să știe că atâta timp cât acționează uniform și în armonie, spre același scop comun vor dobândi tot ceea ce au nevoie. Aceeași forță poate fi atât extraordinar de creativă și rodnică cât și foarte distructivă. Dacă aici se va întâmpla ca cei de la consiliul local să nu se înteleagă cu cei de la primărie, praful se va alege de toate proiectele lor. În schimb dacă aceștia învată să conlucreze și desoperă forța lor comună și punctele forte, pot transforma acest oraș în cel mai reprezentativ din toată țara.

Legăturile sociale se manifestă cu mai multă putere aici. Acestea pot fi de asemenea ori constructive ori distructive și în oricare dintre variante, vor da dovadă de multă creativitate și adaptare la situațiile noi. De aceea, în Pitești pot fi găsite tot felul de construcții futuriste, ingenioase și se vor aplica măsuri de rezolvare la problemele apărute într-un mod cum nu s-a mai văzut în altă parte. Chiar și scandalurile pot fi inedite din punct de vedere al subiectului de la care au plecat, al desfășurării sau deznodământului acestora.

De obicei aici va exista o luptă permanentă între toți cei care vor să ajungă primul la o anumită ierarhie socială. Oamenii de aici știu cu ușurință care este locul cel mai potrivit pentru ei și pe drum sunt capabili de tot felul de jocuri – corecte sau nu, prin care să obțină ceea ce își doresc.

În Pitești, vei avea sucess în orice activitate care presupune deținerea controlului, aplicarea acestuia sau manifesratea puterii. De asemenea vor avea de câștigat și cei care cunosc și împlinesc legile, care urmăresc să fie respectate și aplicate. Oricare ar fi domeniul de activitate, fă-o la cel mai înalt nivel, implică-te cu seriozitate în ceea ce faci, devino cel mai bun în asta și vei avea parte de răsplata și respectul cuvenit.

 

Tudor Pendiu – primar – trăiește viața la maxim și se aventurează fără frică în tot felul de evenimente care îi oferă o diversitate de trăiri sufletești.

 • Puncte forte: foarte sociabil, sensibil, intuitiv, adaptabil, nu poate fi mințit.
 • Puncte slabe: psihic și rațiune slabe, cerințe exagerate.

 

Ploiești – oraș echilibrat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ploieștiul este un alt oraș în care te vei simți ca acasă atâta timp cât ești o persoană echilibrată, care nu știe să se bucure de fiecare clipă din viață cu măsură. Aici poți trăi câte puțin din fiecare sentiment și-ți poți petrece timpul după bunul plac. Poți găsi localuri extravagante în care să fii tratat cu atenție, poți petrece clipe liniștite într-un parc retras ori să ieși din rutina zilnică practicând sporturi extreme ori participând la o cursă de mașini. În general acest oraș îți transmite un sentiment de siguranță, de liniște, prin care vei simți în permanență că poți fi tu însuți fără a fi criticat de cei din jur.

Se pune accent pe bunăstarea locuitorilor, pe securitate lor și pe educație.

Nu este un oraș în care să se întâmple foarte multe activități spontane de amploare. Dacă se pregătește un eveniment – un concert foarte mare – acesta va fi atent planificat cu mult timp înainte și vor fi puse la punct toate detaliile tehnice, organizatorice, și altele, cu minuțiozitate și simț de răspundere.

Din acest punct de vedere, la un moment dat se poate simți lipsa unor evenimente care să rută rutina zilnică, care să trezească orașul la viață și să pună oamenii în mișcare.

Pentru a-ți construi o carieră de succes la Pitești, fii atent să ții cont mai mult decât în alte părți, de nevoia oamenilor, colaborează cu clienții tăi și asigură-le serviciile necesare. Ține cont și de nevoia lor de frumos, de artistic, nu doar de practicitate și pragmatism. Pentru cei de aici, de foarte multe ori pentru a fi cu adevărat mulțumiți de un serviciu/produs, acesta trebuie să placă și ochiului.

 

Iulian Bădescu – primar – își va impune propriile opinii și păreri doar că acestea vor fi cu greu acceptate și înțelese de cei din jurul său.

 • Puncte forte: energic, bun orator, spirit artistic dezvoltat, spiritual.
 • Puncte slabe: memoria îi joacă feste, nu termină ce a început, evită munca fizică.

 

Satu Mare – oraș muncitor. 

satu mare

Un oraș plin de energie, care a rezistat și rezistă încă la foarte multe transformări. Are un potențial deosebit în locuitorii săi, care vor trebui să învețe cu timpul că munca în echipă este cea mai importantă. Viața socială are o însemnătate deosebită aici. Locuitorii acestui oraș sunt strâns uniți între ei, țin mult la tradițiile lor, la rădăcinile lor, sunt mândri de ceea ce dețin și știu cum să se folosească de oportunitățile care apar pentru a se dezvolta și mai mult.

Satu Mare este un oraș în care cel care deține puterea poate face foarte multe. Dacă pentru o singură persoană sau un grup restrâns, administrarea unei astfel de responsabilități poate pune probleme, imaginați-vă cât de ușor ar fi să se ocupe mai multe persoane resopnsabile de asta. Dacă va exista colaborre în acest sens, vom auzi cu toții despre activități foarte profitabile desfășurate aici, altfel, dacă fiecare își va vedea doar de bucățica lui și va căuta să și-o mărească, fără a ține cont și de nevoile vecinului, atunci declinul social nu va întârzia să apară.

În rest, oamenii de aici sunt muncitori, foarte buni organizatori, sunt de încredere și te vor servi cu tot ceea ce ai nevoie dacă le ceri. Dacă în schimb ai călcat strâmb în fața cuiva, atunci ai grijă să nu te mai întâlnești cu acea persoană niciodată pentru că au simțul dreptății foarte dezvoltat.

Activitățile începute și dezvoltate aici vor fi cinstite în cea mai mare parte, productive și profitabile. Astfel, dacă îți dorești să te dezvolți în acest oraș, caută să te înțelegi bine cu toată lumea, mai ales cu autoritățile și cei care aplică legea, fii gospodar și nu aștepta să-ți facă altcineva treaba. Chiar dacă ești patron, fă-ți meseria cu seriozitate și simț al datoriei.

 

Cioca Costel Dorel – primar – are capacitatea de a materializa propriile dorințe, nevoi sau obiective. Când și-a impus un scop cu greu poate fi oprit.

 • Puncte forte: organizat, rational, imagine de sine foarte puternică, nu poate fi mințit.
 • Puncte slabe: joacă mai multe roluri, nu este de încrdere în tot ceea ce promite, individualist.

 

Sibiu – oraș cultural. 

sibiu

Despre Sibiu se cunosc foarte multe aspecte, care, din punct de vedere numerologic le pot întări și confirma cu ușurință. Acesta este un alt oraș calm, frumos, primitor și armonios al țării noastre. Este un oraș al contrastelor, insă mereu se va păstra echilibrul și armonia între evenimentele care se petrec aici, activitățile autorităților, nevoile oamenilor, etc. Cu alte cuvinte, la Sibiu poți găsi de toate pentru toți și toate acestea cu măsură. Nu va ieși în evidență cu foarte multe aspecte negative. Mai degrabă prin capacitatea locuitorilor/autorităților locale de a gestiona și a asigura bunul mers al lucrurilor, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat.

Pe cei de aici îi va interesa mai mult educația, arta, cultura, asistența socială, munca administrativă și asigurarea socială decât să pornească zi de zi afaceri noi, să fie în permanentă concurență sau să iasă în evidență cu anumite evenimente anume. Atunci când se întâmplă, este mai probabil să fie o concurență de tipul – cine și-a amenajat cel mai frumos local, cine oferă cele mai utile servicii clienților, etc.; ori anume prin implicarea și dorința lor de perfecțiune, vor pune în scenă evenimente atât de deosebite, încât acestea vor fi cea mai bună carte de vizită a orașului. Atenție însă la prudența excesivă sau la nevoia exagerată de perfecționism, pentru că acestea pot distrage atenția de la adevăratele plăceri și momente interesante ale vieții.

Pentru a-ți asigura o carieră de succes la Sibiu, ține cont de faptul că prin ceea ce faci va trebui să menții armonia și esteticul imaginii de ansamblu a acestui oraș, altfel vei fi îndepărtat de pe piață.

 

Klaus Iohannis – primar – este în permanență ocupat cu rezolvarea problemelor, cu căutarea soluțiilor sau dacă nu, se preocupă de studiu și dezvoltare personală.

 • Puncte forte: harnic, devotat, minte sclipitoare, energic.
 • Puncte slabe: nu se tine mereu de cuvânt, fixist, introvertit.

 

Suceava – oraș perfecționist. 

Suceava este un oraș aflat în continuă transformare, în schimbare și în căutarea unei forme ideale. Este un oraș foarte plăcut mai ales datorită faptului că aici, foarte multe dintre activitățile care se întâmplă, se fac în vederea îmbunătățirii condițiilor de trai ale populației. Este deci, un oraș în care se pune mult accent pe opinia locuitorilor, pe nevoile acestora și pe confortul acestora.

Deciziile care se iau aici sunt profunde, vizează de cele mai multe ori acțiuni cu rezultate viitoare. Se pune foarte mare accent pe dezvoltare, pe a se ține pasul cu moda și a asigura accesul la informație pantru cât mai mulți oameni. Este un loc în care noile invenții, tehnologii și aplicații din orice domeniu sunt primite cu deschidere, cu entuziasm chiar. În acest oraș te vei adapa cu ușurință la diferite condiții de viață și de obicei oamenii sunt dospuși să treacă și prin anumite constrângeri, să facă compromisuri financiare, sau de altă natură, în vederea împlinirii unui plan de viitor, prin care cu toții urmează să trăiască la un nivel ridicat de confort. Uniunea dintre locuitori se va realiza cu ușurință.

De asemenea, aceștia sunt deschiși către studiu, spre a învăța tot felul de activități noi, spre a se dezvolta pe plan personal, ceea ce va duce ulterior la dezvoltarea întregii ocmunități.

Au nevoie de libertate absolută de gândire, de exprimare și de mișcare de aceea nu vor accepta cu prea multă ușurință anumite condiții care îi îngrădesc, mai ales dacă nu înțeleg rostul acestora.

În acest oraș, poți avansa cu ușurință într-o carieră artistică, în domeniul umanitar, chiar și politic, atâta timp cât te preocupă progresul celor de lângă tine. De asemenea te vei descurca cu ușurință în orice domeniu tehnic de ultimă generație.

 

Ion Lungu – primar – își atinge cu ușurință obiectivele mai ales prin manipularea subtilă a celor din jurul său.

 • Puncte forte: memorie dezvoltată, putere psihică, capacitate de muncă, creativ.
 • Puncte slabe: imagine de sine slabă, se adaptează cu greu la medii noi, dificultate în exprimarea emoțiilor.

 

Târgu Jiu – oraș pragmatic. 

targu jiu

Orașul Târgu-Jiu se deosebește printr-un potențial creativ interior foarte ridicat. Este un oraș în care se scopurile se trasează cu precizie și în conformitate cu realitatea. Aici deciziile sunt luate cu hotărâre și încredere și rar se mai revine asupra a ceea ce s-a decis deja – nu din cauza încăpățânării ci mai degrabă din cauza justeții acestora. Asta nu înseamnă automat că tot ceea ce se decide este și corect, sănătos sau util, ci doar că odată luată o decizie, aceasta se va materializa în scurt timp.

Este un oraș plin de energie, orientat spre acțiune, spre activități practice, concrete, cu efect clar și planificat din timp. Nu se va întâmpla de prea multe ori să se demareze o activitate îninte de a fi fost făcute mai multe calcule. Depinde cine și în folosul cui va face aceste calcule! De asemenea, atunci când se întâmplă un eveniment la Târgu-Jiu, acesta va avea o aura proprie, va fi ceva nou, adaptat special pentru locuitorii acestui oraș. Spiritul creativ se face simțit cu ușurință.

La fel de ușor se întâmplă să fie descoperite și rezolvate anumite probleme sociale. De exemplu dacă într-un anumit cartier iluminatul public este deficitar, pe lângă faptul că acest fapt nu va trece neobservat, soluția poate veni imediat. Rămâne de văzut dacă se va și întâmpla, cert este că există capacitatea de a îndrepta orice inconvenient cu ușurință.

Pentru a reuși într-o carieră în Târgu-Jiu, va trebui să revii cu picioarele pe pământ. Să devii practic, pragmatic, agresiv la nevoie, fără a ieși însă din limitele legii. Respectă pe ceilalți exact așa cum vrei să fii și tu respectat, altel, fără să-ți dai seama, vei fi marginalizat și lăsat să te descurci singur – și îți va fi foarte greu.

 

Florin Cârciumaru – primar – lider înnăscut, va tinde să dețină controlul în tot ceea ce face, în toate activitățile în care este implicat.

 • Puncte forte: voință puternică, intuitiv, energic, pragmatic.
 • Puncte slabe: fixist, irational, solitar.

 

Timișoara – orașul rozelor.

timisoara

 Timișoara este cunoscută sub această denumire cu mult timp înainte, iar eu am ales-o nu datorită minunatului parc cu trandafiri, ci datorită potrivirii foarte armonioase cu această imagine. Timișoara este un oraș modern, cald, plăcut, atrăgător. Aici te vei simți ca acasă, atâta timp cât nu ești o persoană care are nevoie în permanență de conflicte, de agitație în trafic sau zgomote și gălăgie la fiecare colț de stradă. Este un oraș armonios unde activitățile  și evenimentele se vor combina pe toată durata anului, astfel încât să satisfacă cele mai diversificate gusturi și nevoi.

Oamenii de aici sunt conservatori și tradiționaliști. Nu își vor schimba principiile de voață foarte ușor după alții și nici nu vor avea pretenția ca alții să facă ca ei. Sunt perseverenți în ceea ce fac doar că dacă nu au ales sensul corect de la bun început au capacitatea de a avansa mult timp într-o direcție greșită până să-și dea seama ce au de făcut.

Nu vor lua naștere foarte multe idei noi, extravagante în acest oraș, însă acelea care vor fi puse în practică, vor fi realizate la nivel de artă. Se va manifesta o gândire lucidă, practică, idealistă și caritabilă. Oamenii sunt în general uniți în realizarea aceluiași scop comun și de cele mai multe ori cu rezultate excelente pentru comunitate. Dacă în schimb apare dezbinarea, împărțirea populației în mai multe tabere, atunci acest lucru poate duce la evenimente cu urmări foarte neplăcute. În astfel de situații, fiecare tabără va ține cu putere de adevărul lor și nevoia de  a se impune.

Pentru a avea succes în acest oraș, este bine să te ocupi de dezvoltarea tineretului, de educarea lui, să ții cont de tradițiile locului, de nevoia oamenilor de a se simți bine, de a trăi în siguranță și armonie.

 

Nicolae Robu – primar – nu acceptă sfaturile sau părerile altora iar atunci când o face le transformă astfel încât să pară că au venit de la el.

 • Puncte forte: lider puternic, pragmatic, hotărât, energic.
 • Puncte slabe: sociabil – însă are o viziune proprie foarte aparte asupra propriei persoane care îl poate marginaliza, irrational în unele decizii, solitar.

 

Tulcea – oraș în dezvoltare continuă. 

tulcea

Tulcea este un oraș plin de energie, în care vei căuta aproape în permanență să-ți ocupi timpul cu ceva. Te preocupă mereu să ai o activitate, să te miști, să înveți ceva nou, să pui în plicare ceea ce știi deja sau să-i înveți și pe alții. În același timp, de cele mai multe ori vei dori ca ceea ce faci să fie unic, să fie apreciat la adevărata valoare și să primești recompensa pe măsură.

Tot ceea ce se înțâmplă aici va fi făcut cu simț de răspundere. În caz contrar, rezultatele vor fi dezastruase, chiar se vor solda și cu răspundere în fața legii. Prin urmare, înainte de a începe o activitate nouă, la planificarea unui eveniment sau asfaltarea unei străzi, asigură-te că ai pus pe hârtie toate detaliile de care trebuie să ții cont și că nu ți-a scăpat niciun aspect important.

Fii corect și just cu vecinii sau cu alți locuitri ai acestui oraș pentru a putea beneficia de ajutorul lor la nevoie.

În lupta pentru a deține monopolul asupra unui sector ori puterea în general asupra orașului, cei implicați vor da dovadă de foarte mult sânge rece, vor acționa cu abilitate și spontaneitate. Dacă simți că nu poți face față unor astfel de provocări este mai bine să nu te bagi pentru că dacă nu deții aceleași arme ca și cei mai puternici, nu vrei avea sorți de izbândă.

Astfel, dacă vrei să ai succes în Tulcea, fii practic, pragmatic și urmează-ți scopurile cu seriozitate. Asigură-te doar că respecți și legea și că tu deții controlul fiecărei mișcări pe care urmează să o faci.

 

Constantin Hogea – primar – o persoană solitară în acțiunile sale, are viziuni doarte diferite față de cei din jurul său și are nevoie de echilibru pentru a merge înainte.

 • Puncte forte: minte clară și lucidă, rațiune profundă, intuitive dezvoltată.
 • Puncte slabe: neînțeles de cei din jurul său, dezorganizat, nu se tine de cuvânt.

 

Vaslui – oraș idealist. 

vaslui

Vasluiul poate fi considerat un oraș al artiștilor, al poeților sau al vorbitorilor în public. În general cei de aici au înclinații spre aceste domenii. Le place să atragă atenția asupra lor, să se facă plăcuți, să se facă auziți. Sunt foarte comunicativi, le place să intre în contact cu alți oameni, să afle cît mai multe informații despre aceștia, despre ce s-a mai întâmplat prin lume, ce s-a mai inventat, și orice altceva – nu neapărat de interes general.

Aici vei simți în permanență nevoia de a te ocupa cu ceva, de a avea o activitate pe cont propriu sau în parteneriat cu altcineva. De obicei colaborările nu sunt foarte benefice datorită faptului că la final apar dificultăți în împărțirea în mod egal a ‘pradei’. Pe de altă parte, dacă nu stabilești de la bun început care este scopul précis, există mari șanse ca pe drum să apară tot felul de tentații care te vor atrage de la împlinirea țelului initial. Adică, îți poate lipsi consecvența atâta timp cât nu ești foarte bine înfipt cu picioarele în pământ.

Oamenii de aici știu să se bucure de fiecare placer a vieții. Fie că este vorba de un concert într-un parc, fie de un alt eveniment în aer liber, de o lansare de carte sau un miting de protesc, locuitorii orașului Vaslui vor fi de fiecare data active în ceea ce fac și vor consuma o mare cantitate de energie în acest sens.

Poți demara cu ușurință activități ingenioase și expresive, care să lase o amprentă puternică asupra opiniei publice și astfel să rămâi cunoscut în istoria orașului.

Pentru a reuși în carieră în acest oraș, este sufficient să te exprimi așa cum te simți cel mai bine, să ții cont și de feed-back’ul obținut dar să nu te facă să te schimbi. Poți fi un bun patron, iar angajații tăi se vor simți foarte apropiați de tine, ceea ce duce la prosperitate și succes. Dacă în schimb te încăpățânezi să faci totul doar de capul tău, fără să te adaptezi cerințelor și schimbărilor de pe piață, acest lucru nu va fi deloc apreciat de clienți.

 

Vasile Pavăl – primar – acest om poate face orice atâta timp cât are oameni de încredere alături. Nu se poate plânge decât de propria indecizie.

 • Puncte forte: partener foarte bun, muncitor, organizat, de încredere.
 • Puncte slabe: dogmatic, fixist, indecis.

Ionuț AGACHI

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply