Home > Analize Numerologice > Analiza Numerologică – Mihaela RĂDULESCU

Analiza Numerologică – Mihaela RĂDULESCU

Mihaela RĂDULESCU

3.8.1969

Mihaela Radulescu

O structură interioară ‘deosebită’, cum se întâlneşte mai rar, însă are parte de anumite aspecte foarte interesante, care îi oferă unicitate, eleganţă şi şarmul specific.

Fiind născută în data de 3, aceasta spune despre Mihaela că este o persoană veselă, vorbăreaţă, atentă la tot ce se întâmplă în jurul ei şi se lasă cu uşurinţă luată de val. Îi plac evenimentele în care are ocazia să se afirme, să fie moderator, povestitor, sau persoana care dă ordine şi coordonează o activitate întreagă. Pe de altă parte, această vibraţie o face să nu fie foarte statornică şi meticuloasă, de aceea va trece cu rapiditate de la o activitate sau idee la alta.

Pe plan exterior, este mai mult orientată către scop, către a deţine puterea, controlul, astfel încât să fie mai degrabă în postura celui care manipulează decât în cea de manipulat. Va face orice îi stă în puteri pentru asta, deşi, cu vectorul 3-6-9 atât de încărcat, mi-e greu să cred că va reuşi cineva să o facă să ‘danseze’ după cum i se ‘cântă’.

Are o minte sclipitoare şi un intelect extraordinar. Este foarte adaptabilă la orice situaţie nou apărută, întrevede orice problemă ar putea apărea cu mult înainte ca ceilalţi să bănuiască ceva şi în acelaşi timp îi găseşte şi rezolvarea într-o clipă!

Are nevoie să-şi ţină în permanenţă mintea ocupată, să se gândească la ceva, să planifice, să discute, să renunţe la toate ideile şi să o ia de la capăt…orice, numai să nu pice într-o rutină. Pe de altă parte, sistemul psihic îl are foarte slab ceea ce face ca deciziile pe care le ia să fie de multe ori pripite şi bazate pe propria experienţă sau pe logică, şi, după cum ştim, nu orice este logic este şi înţelept ori corect. Fiind însă o persoană foarte adaptabilă, va găsi soluţii de a ieşi din orice situaţie, oricât de complicată ar fi aceasta, ceea ce nu se poate spune şi despre ceilalţi din preajmă.

Este practică, pragmatică şi nu se dă la o parte de la muncă. Îi place lucrul făcut cu mâna ei dar are şi capacitatea de a-i ‘monta’ pe toţi cei din jurul său pe poziţii, astfel încât să nu fie nevoită să mişte niciun deget în ceea ce priveşte acumularea bunurilor materiale.

Planul material este cel mai important pentru Mihaela Rădulescu. Acumularea bogăţiilor materiale, realizarea obiectivelor şi împlinirea dorinţelor carnale – a poftelor, reprezintă principala preocupare pe parcursul întregii vieţi. Având aceste ‘nevoi’ satisfăcute, pe plan social – familial sau spiritual – mental, aproape că nici nu mai trebuieşte să depună prea mare efort pentru a-şi asigura echilibrul necesar. Pe de altă parte, nici nu o interesează atât de mult aceste aspecte ale vieţii, pentru care va trebui să depună un efort considerabil în cazul în care urmăreşte atingerea unei armonii sufleteşti şi spirituale.

Imaginea de sine este fluctuantă de aceea în multe moment din viaţa sa a simţit că nu-şi găseşte sensul, nu s-a putut integra cu uşurinţă într-un anumit ‘şablon’/ grup social. De aceea s-a şi căsătorit de mai multe ori.

Începând cu luna august 2014, Mihaela intră într-un nou ciclu al vieţii sale şi până la anul în luna august 2015, are posibilitatea de a face schimbări radicale în viaţa sa. Trece printr-o perioadă favorabilă unor noi începuturi, unui nou mod de viaţă, de gândire, de atitudine asupra propriei persoane şi a lumii în general.

Fiind al 6-lea astfel de ciclu, putem spune deja că va fi mai mult orientată către stabilitate, îşi va dori din ce în ce mai mult un cămin stabil, o viaţă de familite liniştită, pentru a putea astfel continua să se dezvolte pe celelalte domenii de interes pentru propria persoană. În perioada următoare, cu siguranţă nu-şi va mai dori la fel de mult să schimbe partenerul de viaţă, ci din contră, îl va căuta pe cel mai potrivit alături de care să-şi petreacă restul vieţii.

Chiar şi noile activităţi/ emisiuni/ apariţii ale sale nu vor mai fi atât de excentrice, va căuta să-şi formeze o imagine echilibrată, armonioasă, adaptată noului stil de viaţă. Alegerea finală îi aparţine, însă dacă nu se va conforma predispoziţiilor numerologice, tot ea va fi cea care va avea de suferit mai devreme sau mai târziu, în conformitate cu deciziile luate. Important este să găsească mereu linia de mijloc şi să nu facă excese nechibzuite.

Ca destin, cifra 9 îl oferă o orientare spre lume, spre dezvoltare permanentă, o face să pună de multe ori interesul altora înaintea propriului interes. Această vibraţie vine să-i mai tempereze puţin din nevoia de acumulare şi de avuţie şi chiar o ‘împinge’spre acte de caritate, să ofere cu multă uşurinţă celor care îi solicită sprijinul. Astfel de momente o vor face să se simtă împlinită şi împăcată sufleteşte.

Calea sa în viaţă este în acelaşi timp cea de transformare, de evoluţie permanentă, fapt uşor de realizat mai ales cu o astfel de inteligenţă şi minte sclipitoare.

Chiar dacă din naştere nu a fost înzestrată cu calităţi foarte puternice de filosof sau capacitate de integrare socială, iată cum, Mihaela Rădulescu, pe parcursul vieţii sale a avut curajul, puterea şi priceperea necesară să treacă peste foarte multe bariere are propriei personalităţi şi să se transforme astfel încât de la nivel bazal/ instinctual să-şi realizeze/ împlinească toate domeniile de interes.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply