Home > Anul personal > Anul numerologic personal 2

Anul numerologic personal 2

Anul 2

Conlucrare, echilibru, maturitate, diplomaţie, armonie, mediere, pasivitate. Dezvoltare, cooperare şi aşteptare. Acesta este un an personal al numărului 2. Un an personal al numărului doi este o perioadă reprezentată de sintagma ‘ai răbdare şi-ai să vezi’; un an în care vei sta mai în umbră şi în mare măsură vei fi într-o fază de dezvoltare. Acesta nu este momentul să forţezi nota şi să încerci să avansezi. Este o perioadă pentru cooperare şi stabilit relaţii care îţi vor fi de folos în viitor; un an pentru acumulare şi colectare. Agresivitatea va putea crea probleme. Trebuie să fi pregătit pentru amânări, obstacole, pauze şi trebuie să ai răbdare. Aceasta este o perioadă pentru contribuţii mici, de ajutorare, iar detaliile trebuie rezolvate atunci când apar. S-ar putea să-ţi dedici timpul şi eforturile în promovarea muncii altcuiva. Acest an poate să-ţi pună la încercare autocontrolul şi sensibilitatea emotivă. Acesta este momentul pentru a-ţi îmbunătăţi capacitatea de a conlucra cu alţii într-un mod productiv, iar acest lucru poate fi dificil pentru tine dacă în trecut ai lucrat pe cont propriu şi de unul singur. Fii calm, relaxat şi plăcut. S-ar putea să treci printr-o oarecare stare de tensiune nervoasă în timpul acestei perioade; anul doi aduce o tendinţă de extremism emoţional inclusiv depresie. Relaţii foarte profunde cu o persoană de sex opus (inclusiv căsătorie) sunt mai probabile în timpul unui an al numărului 2. Dacă eşti căsătorit, este posibil să apară o adâncire a sentimentului din relaţie în timpul unui an al numărului 2.

Acest an este foarte bun pentru o autoanaliza profundă a propriei personalităţi.

Acesta perioada favorabilă continuării a ceea ce s-a început în anul trecut, dar în acelaşi timp este un an al liniştii ,,după furtună,,. Este perioada în care seminţele încep să încolţească, dacă au fost aruncate în anul cu vibraţia 1. Dacă nimic nu să întrepătruns ,atunci ve-ţi fi nevoit să vă uitaţi în grădina vecinului şi poate chiar să-l invidiaţi.(depinde numai de educaţia dumneavoastră cum va fi invidia –alba sau neagră).

Exersați-vă răbdarea şi cu atenţie şi îngrijiţi şi păstraţi tot ceea ce în viitor va fă fi de folos.

Este o perioadă paşnică şi calmă, ce urmează celei guvemate de cifră 1.

Colaborare şi parteneriat; o perioadă liniştită, cu şanse pentru nativi de a-şi lărgi cercul prietenilor.

Stabilirea şi stabilizarea relaţiilor, cooperare.

Aveți nevoie de calm și diplomație. Este un an bun pentru sănătate, tratamente, intervenții chirurgicale. Este un an de repaos și relaxare după istovitorul an 1.

Fă-ți prieteni noi, înscrie-te în grupuri, frecventează mai multe cercuri de oameni.

 

vezi toți anii personali aici

Anul Numerologic Personal – Metodă de calcul

Analiza Numerologica a oamenilor bogati

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33 – București

21.02.2019

Tainele numerologiei

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33

18.02.2019

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Numerograma unei campioane – Simona Halep

Leave a Reply