Home > Anul personal > Anul numerologic personal 3

Anul numerologic personal 3

Anul 3

Exprimare personală, creativitate, creştere, călătorie, distracţie, petrecere, veselie. Evoluţie socială şi succese creative Acesta este un an personal al numărului 3. Este un an de activităţi sociale, fericit şi în general tinde să emane vibraţii luminoase şi vesele. Acesta este un an în care vei dori să-ţi reîntâlneşti vechii prieteni şi să-ţi lărgeşti cercul social pentru a include câţiva prieteni noi. Romantismul şi relaţiile amoroase pot înflori acum. Tinzi să-ţi trăieşti viaţa din plin, chiar dacă va trebui să suporţi consecinţele mai târziu. Este posibil să fii mult mai sociabil şi va părea că povara responsabilităţii s-a micşorat un pic. Ai tendinţa de a-ţi risipi energia şi de a te apuca de prea multe lucruri deodată. Poţi liniştit să-ţi iei puţin timp liber să te distrezi, însă rezistă tentaţiei de a te lăsa complet dus de valul distracţiei; nu-ţi uita ţelurile. Un an personal al numărului 3 este un moment bun pentru a-ţi dezvolta talentele creative, în special cele legate de arte şi exprimare verbală. Este posibilă o recunoaştere a acestor talente în acest an. În timp ce acest an poate fi un an fericit în ceea ce priveşte exprimarea şi activităţile personale, pe scena afacerilor poate fi un an dezastruos. O atitudine general frivolă în acest mediu poate duce la decizii pripite şi proiecte impractice, nefinalizate. Acesta nu pare să fie un an bun pentru finanţele tale, însă din fericire anul următor este structurat în aşa fel încât să compenseze aceste efecte.

Abia acum, în acest an veţi vedea recoltele muncii depuse anterior şi dacă nu sunteţi suficient de atenţi estfe foarte mult posibil să o recolteze alţii. În această perioadă de timp pot apare foarte mulţi ,,binevoitori,, În această perioadă va aşteaptă călătorii, relații bune cu oamenii, succes în dragoste – dar trebuie să aveţi mare grijă pentru a nu insista prea mult pe punctul de vedere propriu. Anitimpul cel mai favorabil este vara cu predominanță, dar şi primăvara şi toamna nu vor fi mai puţin lipsite de interes. Trebuie să aveţi grijă pentru a vă repartiza corect eforturile; nu va supraestimaţi. Dacă în aceat an descoperiţi în sine un oarecare talent nou, încercaţi foarte energic să-l dezvoltaţi. Iar dacă dinpotrivă aţi uitat de o oarecare ocupaţie, sau pasiune veche, acum a venit momentul preilnic pentru a vă întoarce la ele.

Este un ciclu plăcut, favorabil muncii de creaţie, cu toate că este foarte probabil ca şansele ce apar să fie irosite doar de dragul distracţiei. Viaţa este dominată de planul social, întrucât persoanelor respective le face plăcere să se amuze şi să intre în contact cu alte persoane. Aceşti indivizi par a fi extrem de norocoşi, au mereu nevoie de senzaţii tari şi se confruntă adeseori cu neastâmpărul şi plictiseala.

Viaţa devine plină de bucurii; aceasta este o perioadă socială fericită, nativilor oferindu-li-se şansa să îşi manifeste creativitatea.

Creaţie, acţiune creativă, muncă creativă orientată către scop precis.

 

vezi toți anii personali aici

Anul Numerologic Personal – Metodă de calcul

Analiza Numerologica a oamenilor bogati

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33 – București

21.02.2019

Tainele numerologiei

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33

18.02.2019

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply