Home > Anul personal > Anul numerologic personal 4

Anul numerologic personal 4

Anul 4

Perseverenţă, fundament, îngrădire, muncă asiduă, rutina, realizări practice. Muncă asiduă şi progres lent dar constant. Pentru tine acesta este un an personal al numărului 4. Frivolitatea anului precedent este acum uitată cu totul deoarece realităţile vieţii sunt clar definite. Acesta este un an de muncă multă şi efort, când trebuie să te apuci serios de treaba pe care o ai de făcut. Un an de muncă asiduă şi răbdare, o regăsire a autocontrolului. Însă, în multe privinţe este un an frustrant în care eforturi considerabile nu dau rezultate pe măsura. Situaţia, în majoritatea cazurilor, pare să fie de genul un pas înainte şi doi înapoi. Aceasta este o perioadă organizatorică, iar tu trebuie să-ţi analizezi performanţele prezente şi trecute cu multă obiectivitate. Este o perioadă în care trebuie să te organizezi şi să fii cu picioarele pe pământ. Responsabilităţile vor creşte, amplificând efortul şi muncă asiduă necesare pentru a menţine un nivel de trăi rezonabil. Trebuie să fii foarte atent la sănătate şi la regimul alimentar deoarece rezistenţa fizică este scăzută anul acesta şi poţi deveni mai sensibil la boli. Este bine să-ţi pui la punct afacerile acum deoarece trebuie să te aştepţi ca anul viitor va fi unul foarte haotic.

Acesta este anul muncii din greu, cu mari responsabilităţi şi eforturi îndelungate. Această perioadă este benefică pentru munca de perspectivă, pentru a clădi un nou fundament pentru viitor, dar trebuie să vă supuneţi autocontrolului, să vă manifestaţi pozitiv şi să vă reţineţi în atingerea scopurilor. În acest an trebuie să vă puneţi foarte bine cu legea şi cu organele de control. Nu este bine să ajungeţi la judecata cu intenţia de a câştiga ceva. În acest an nu trebuie să vă doriţi atingerea rapidă a scopurilor, munciţi din greu şi perseverent într-o direcţie oarecare şi succesul va veni de la sine.

În acest ciclu este important să se rezolve problemele de ordin practic, astfel încât persoanele se confruntă cu multă muncă grea. Uneori se vor simţi încătuşate. Şansele ce vor apărea în decursul acestui ciclu sunt orientate spre un progres aşezat pe baze solide, fie în viaţa profesională, fie în cea familială. În această perioadă este necesar că indivizii respectivi să se relaxeze sau să se joace mai mult, deoarece au o viaţă foarte agitată, pe care o iau prea în serios. De asemenea, este important să evite căderea în rutină.

Apar ocazii de a dobândi stabilitatea şi de a prinde rădăcini.

 

vezi toți anii personali aici

Anul Numerologic Personal – Metodă de calcul

Analiza Numerologica a oamenilor bogati

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33 – București

21.02.2019

Tainele numerologiei

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33

18.02.2019

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii

comentează sau scrie o întrebare

Leave a Reply