Home > Anul personal > Anul numerologic personal 5

Anul numerologic personal 5

Analiza numerologica a anului 2019 – cu Ionut Agachi la Antena 3

Anul 5

Plăcere, nevoia de libertate, călătorii, schimbare, şanse noi, experimente, comunicare, flexibilitate. Te simţi relaxat şi liber. Acesta este un an al numărului 5, un an de schimbări majore în viaţa ta. Orizonturile se deschid larg, iar progresul este mai puţin greu de obţinut. Este posibil să-ţi faci o serie de prieteni noi datorită intensificării activităţilor sociale. Acesta este un an care-ţi aduce/va aduce distracţie şi aventură şi mult mai multă libertate decât ai avut în ultimii ani. Aceasta este o perioadă în care să te simţi relaxat şi liber; în care să renunţi la vechea rutină într-un mod constructiv. Dacă în cursul anului trecut ai fost derutat, acum este momentul să urmăreşti alte ţeluri. Problema cu un an al numărului personal 5 este tendinţa de a-ţi risipi energia în toate direcţiile. Capacitatea ta de a efectua muncă laborioasă este limitată acum şi acest lucru te va face să te simţi foarte constrâns. În ansamblu, acesta este un an de independentă cu potenţial de a face schimbări majore în viaţa ta; referitoare la cariera, situaţie familială, locuinţa.

Înaintea dumneavoastră vine un an fericit, care aduce cu sine noi schimbări în soartă dumneavoastră şi de cele mai multe ori acestea sunt neaşteptate. La oameni apare dorinţa de a cunoaşte ceva nou şi sunt hotărâţi să rişte. Acest an este favorabil pentru dragoste şi iubire, pentru cele mai diverse cunoştinţe, pentru a acumula noi prieteni şi cunoscuţi. Este anul libertăţii şi călătoriilor, iar peripeţiile apar de la sine în calea dumneavoastră. Împrieteniţi-vă cu cât mai mulţi oameni deoarece prietenia legat ain acest an va fi durabilă şi benefică. Tot în acest an viaţa obliga oamenii să verifice legăturile vechi de prietenie şi să le rupă dacă acestea nu mai coincid pentru viitor. În acest an foarte mulţi oameni îşi găsesc amanţi şi amante său intră în legături amoroase tainice. Desigur, acest lucru se intmpla numai la oameni predispuşi spre aşa ceva în conforitate cu matriţa lor personală şi calitatea acesteia.

Noi şanse apar, schimbarea se simte pretutindeni şi nativii sunt mereu în căutarea libertăţii. În viaţa lor îşi fac apariţia interese şi oameni noi, şi multe atracţii de natură senzuală. Cei aflaţi sub influenţa acestei vibraţii sunt mai adaptabili decât de obicei şi li se oferă o a două şansă (după 1) de a lua totul de la capăt.

Este nevoie de îndrăzneală, inițiativă, curaj și echilibru pentru a reuși. Este un an presărat cu șanse multe dar depinde doar de voi dacă veți profita de ele.

 

vezi toți anii personali aici

Anul Numerologic Personal – Metodă de calcul

Analiza Numerologica a oamenilor bogati

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33 – București

21.02.2019

Tainele numerologiei

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33

18.02.2019

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Anul numerologic personal 6
Anul numerologic personal 3
Anul numerologic personal 1

Leave a Reply