Home > Anul personal > Anul numerologic personal 6

Anul numerologic personal 6

Anul 6

Familie, responsabilitate, creativitate, viaţa domestică, ajutorarea altora, armonie, pace.
Iubire, familie, cămin şi responsabilitate. Acesta este pentru tine un an perosnal al numărului 6. Un an personal al numărului 6 tinde să aducă responsabilităţi sporite şi o grijă mai adâncă pentru familie, cei dragi şi prietenii apropiaţi. Poate fi un an în care ţi se va cere să faci mici modificări în viaţa ta sau sacrificii pentru membrii familiei sau pentru prietenii apropiaţi. Acesta nu este chiar un an de realizări majore ci mai degrabă o perioadă în care să te ocupi de acele modificări în planurile tale, care pot fi necesare sau impuse şi pentru a termina proiectele începute anterior. Lucrurile pe care le întreprinzi pe parcursul întregului an vor părea că avansează foarte încet. Poţi să te aştepţi să ai un an foarte bun în ceea ce priveşte chestiunile legate de familie, cămin şi dragoste. Interacţiunile de ordin emoţional cu cei care îţi sunt apropiaţi ar trebui să fie cât se poate de bune în timpul acestui an. Cel mai important este să vrei să accepţi un ritm mai lent şi să te bucuri de pacea şi armonia pe care le va aduce anul numărului personal 6.

Este anul creării familiei sau  destrămării acesteia. Este cel mai favorabil an pentru a întemeia o familie, dar în acelaşi timp este anul care aduce cu sine un cutremur în interiorul familiei pentru a verifica cât de puternică este clădirea sau fundamentul acesteia. Dacă, construcţia familiei rezista la acest cutremur atunci ea devine şi mai puternică şi are dreptul să păşească în viitor, dacă nu, atunci familia se destrama. În acest an, în viaţa oamenilor se întâmplă cele mai multe divorţuri. Pentru cei necăsătoriţi, acesta este un an foarte favorabil pentru a crea o familie, iar cei căsătoriţi deja trebuie să se ferească de a face modificări în cercul familiei. În acelaşi timp, este un an favorabil pentru a trece la un nou loc de trăi care poate fi un alt oraş sau o altă ţară.

Înarmaţi-vă cu tot ce este necesar şi construiţi o armonie în interiorul şi exeriorul   dumneavoastră.  Câmpul activităţilor este destul de larg: familie, prieteni, iubire, cariera. Este posibil ca în acest an, să se completeze familia. Gândiţi-vă şi la autoeducaţie, studii: anul acesta este foarte prielnic pentru aşa ceva. În afară de aceasta, puţei călătorii şi acest lucru nu vă va aduce probleme financiare. În acest an vă puteţi aştepta să întâlniţi oameni foarte interesanţi şi poate chiar şi o iubire de la prima vedere. Dar dacă va fi aceasta iubire reciprocă sau nu, nu merită să vă gândiţi la asta. Dacă deja sunteţi căsătorit fiţi atenţi la acţiunile proprii pentru că s-a observat că numărul divorţurilor cât şi a intemeirii noilor familii în acest an deţine majoritatea absolută.

Responsabilitate, organizarea lucrurilor, lipsa de bazaconie (adică, lipsa fărădelegilor, eliminarea fărădelegilor, ordonarea lucrurilor în comformitate cu legea statală său şi mai bine – divină)  Organizarea onestă şi cinstită a munci, a remunerărilor, facerea dreptăţii.

 

vezi toți anii personali aici

Anul Numerologic Personal – Metodă de calcul

Analiza Numerologica a oamenilor bogati

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33 – București

21.02.2019

Tainele numerologiei

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33

18.02.2019

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Anul numerologic personal 5
Anul numerologic personal 3
Anul numerologic personal 1

Leave a Reply