Home > Anul personal > Anul numerologic personal 7

Anul numerologic personal 7

Anul 7

Reflexie, meditaţie, linişte, singurătate, autocunoaştere, cercetare, studiu, spiritualitate.
O perioadă pentru analiza şi înţelegere. Un an al numărului personal 7 promite a fi un an introspectiv, o perioadă de pauză şi reflecţie între ani foarte activi din viaţa ta. Acest an ar trebui să-ţi ofere timp pentru a dobândi o anumită înţelegere a propriului tău eu, iar tu eşti fapt de a-ţi petrece destul de mult timp în meditaţie. Va fi bine pentru tine să petreci timp cu tine însuţi sau în activităţi liniştite, pe cât posibil cât mai liber de responsabilităţi exterioare. Ar trebui să încerci să evadezi un timp din mediul presant de la servici. Acesta este un an bun să reflectezi asupra trecutului şi să faci planuri de viitor. Acest an nu va tinde să fie un an de acţiune ci un an de aşteptare şi dezvoltare. Una dintre activităţile cele mai profitabile în care să te angajezi în timpul unui an al numărului 7 este cea ce studiu şi scris deoarece capacitatea ta de a gândi clar, analiza şi de a-ţi sintetiza gândurile este la nivel maxim. Capacitatea ta de a cerceta şi înţelege este excelentă. Nu ar fi deloc neobişnuit dacă ţi-ai asuma o atitudine de răceală şi detaşare în timpul unui an al numărului 7. În mod cert, este cel mai bine pentru tine să-ţi concentrezi atenţia asupra talentelor şi abilitaţilor tale în încercarea de a folosi timpul pe care îl ai acum pentru a le perfecţiona. Poate găseşti timp pentru a-ţi spori educaţia sau mai simplu petreceţi timpul liber în reflecţie şi meditaţie.

Acest ciclu este marcat de căutări interioare sau de psihanalizarea propriei persoane.

Persoanele respective se simt tulburate în medii zgomotoase sau aglomerate şi au nevoie de singurătate. Este o vreme favorabilă dezvoltării personale. Ritmul progresului material nu poate fi accelerat cu uşurinţă, dar şansele apar pe neaşteptate. Indivizii trec la acţiune cu rapiditate, dar numai după o perioadă îndelungată de gândire; au tendinţa să respingă sfaturile, pricinuindu-şi multe greutăţi.

Acest interval favorizează o înţelegere profundă a propriilor motivaţii.

Odihnă şi meditaţia sunt necesare şi nativii au nevoie de singurătate mai mult decât de obicei. Este posibil să existe frustrări de ordin material şi, mai apoi, pe neaşteptate, apar succese surprinzătoare.

 

vezi toți anii personali aici

Anul Numerologic Personal – Metodă de calcul

Tainele numerologiei

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33

18.02.2019

Analiza numerologica a anului 2019

Voi cu Voicu cu Mirela Voicu

Antena 3

24.11.2018

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
România – anul de vibrație 7 – judecata dreaptă și legătura cu străbunii

Leave a Reply