Home > Anul personal > Anul numerologic personal 8

Anul numerologic personal 8

Anul 8

Înclinaţii spre afaceri, ambiţie, capacitate de performanţă, succes, dreptate, echilibru.
Realizări şi câştiguri majore. Acesta este anul tău puternic, o perioadă în care poţi face paşi importanţi în viaţă. Venind după un an foarte lent de perioada introspectivă (anul numărului personal 7), poţi simţi cum ambiţia din tine tinde să iasă la lumină. Acesta este un an de decizii importante şi realizări majore. Activitatea este cuvântul tău cheie acum şi vei deveni foarte implicat şi ocupat. Este posibil ca anul acesta să se ivească oportunităţi de avansare şi recunoaştere pentru munca trecută şi prezenţa. Ai şansele de partea ta atâta timp cât profiţi şi acţionezi. Îţi vine uşor să te ramifici şi extinzi într-o manieră profesională. Dacă te simţi cât de puţin tentat, acesta este momentul să emanezi siguranţă de sine şi autoritate pentru că ceilalţi vor tinde să fie receptivi la autoritatea şi comanda ta. Potenţialul tău pentru putere şi conducere este la cota cea mai de vârf din tot epiciclul celor nouă ani personali care se termină la sfârşitul anului următor.

Acest an aduce cu sine posibilitatea de a simţi din plin greutatea responsabilităţii. A venit timpul să strângeţi recoltele şi să întoarceţi datoriile. Este anul banilor şi al puteii. În acest an foarte mulţi oameni ajung destul de sus şi în acelaşi timp alţii cad de acolo destul de spectaculos. Este o perioadă bună pentru îmbunătăţirea condiţiilor materiale. Dacă deja aveţi un bun sprijin sub picioare atunci acest an este bun pentru diverse activităţi în business şi este propice pentru oamenii de afaceri. Pentru mulţi oameni acesta este un an periculos în care oamenii trec prin diverse cumpene. Există pericolul de a vă falimenta destul de spectaculos mai ales dacă nu sunteţi atenţi.

Fiţi însă foarte atenţi la ceea ce spuneţi, când şi cui. Cuvintele au o mare importanţă. Nu încercaţi să întreceţi evenimentele, dacă lucrurile nu vor merge chiar aşa de bine cum aţi fi dorit. Graba şi nerăbdarea poate face mari ravagii prin viaţa dumneavoastră în acest an, la fel  mândria, mârlănia şi ignoranța. Cei mai mulţi oameni certaţi cu legea anume în acest an nimeresc la închisori.

Progresul către ţelurile personale este lent şi constant, dar munca aceasta trebuie făcută. Este un ciclu favorabil din punct de vedere financiar, dar numai dacă succesul este câştigat pe drept. Indivizii au uneori tendinţa de a fi prea ambiţioşi. Independenţa este foarte importantă pentru ei şi îşi fixează scopuri de atins. Acest ciclu are o aură Karmică – fie bună, fie rea -, astfel încât persoană în cauza primeşte ceea ce merită. Efortul este necesar în această perioadă.

În această perioadă puteţi dobândi succes şi realizări de ordin material, dar numai cu condiţia să fi muncit pentru ele. 8 este o vibraţie favorabilă afacerilor şi sub influenţa lui 8 vă puteţi câştiga independenţa. Acest număr determină nevoia de a munci, uneori din greu, pentru a obţine anumite lucruri, iar menţinerea echilibrului intre latura materială şi cea spirituală a vieţii favorizează succesul.

Atenție la izbucnirile care pot frâna mersul înainte.

 

vezi toți anii personali aici

Anul Numerologic Personal – Metodă de calcul

Tainele numerologiei

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33

18.02.2019

Analiza numerologica a anului 2019

Voi cu Voicu cu Mirela Voicu

Antena 3

24.11.2018

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii

comentează sau scrie o întrebare

Leave a Reply