Home > Anul personal > Anul numerologic personal 9

Anul numerologic personal 9

Anul 9

Întrajutorare, idealuri, simț dramatic, privire retrospectivă, încheierea socotelilor, eliberarea de lucruri inutile, cedare, compătimire.

Reflecţie şi ajungere. Acesta este un an de finalizări, bilanţuri şi de asemenea o perioadă când poţi să-ţi faci un inventar al multelor întâmplări din viaţa ta, uniele de care eşti fără îndoială mândru, iar altele care ai dori să fie diferite. Este posibil să-ţi analizezi vechile valori, idealuri şi ideile pe care altădată le credeai importante. Aceasta ar trebui să fie o perioadă în care să devii mai implicat în relaţiile cu cei din jur, iar să dăruieşti poate deveni mai important decât să te îngrijeşti numai de tine însuţi. Poţi, de asemenea, deveni conştient de o tentaţie de a fi în strânsă comuniune cu natura, deoarece dorinţa de a fugi de realitate devine mult mai puternică decât în trecut. Multe treburi pe care le aveai în lucru vor trebui finalizate anul acesta şi vei fi tentat să faci pregătiri pentru începutul unui nou ciclu de nouă ani.

Este anul finalizării ciclului, unde trebuie făcut bilanţul trecutului. Este un an bun pentru acumularea cunoştinţelor, dar acestea trebuiesc făcute pe alte începuturi. Gândiţi-vă la schimbările pe care doriţi să le faceţi în viaţa dumneavoastră şi alcătuiţi-vă programe şi planuri de perspectivă. Priviţi încrezători în viitor, dumneavoastră v-aţi ridicat pe o treaptă mai înaltă de viziuni asupra lumii. Viaţa vă va impune să corelaţi cu lumea înconjurătoare, deja într-un mod nou şi diferit, dar şi lumea înconjurătoare vă va lua pe dumneavoastră deja într-un nou fel. Veţi fi privit şi văzut de către lume deja cu totul altfel. Apar noi responsabilităţi şi obligaţii. Aici ciclul se încheie iar următorul an este începutul unui alt ciclu calitativ nou. Anul 9 este anul examenelor vieţii care vă pregăteşte pentru a intra într-o nouă fază a vieţii.

A venit timpul să faceţi bilanţul. Nu începeţi proiecte noi sau afaceri, prietenii sau relaţii, nu vă cumpăraţi o casă nouă sau maşină, nu faceţi investiţii mari, nu vă aventuraţi în schimbarea domiciliului, atât dintr-un oraş în altul cât şi dintr-o ţară în alta, e mai bine să aşteptaţi până la anul. În acest an e mai bine să vă analizaţi viaţă trecută cu tot ce înseamnă ea, momente fericite sau evenimente neplăcute. Acum toate se văd altfel, ceea ce era considerat bine, acum poate să fie revizuit şi invers. Încercaţi să învăţaţi ceva din experienţele proprii dar şi a altora. Cel mai important lucru este să recunoşti  în sine ca… este o perioadă de timp foarte bună pentru a vă ingriji de sănătatea proprie şi a apropiaţilor. Este posibil ca în acest an să fiţi puşi în situaţia de a vă despărţiți de cineva, mult mai probabil cu acei oameni în relaţia cu care dumneavoastră ceva aţi scăpat din vedere. Gândiţi–vă mai mult la alţii,decât la sine şi în aşa fel este posibil mult mai uşor să treceţi peste loviturile posibile a soartei.

Provocările pot deveni mai numeroase. Nervi, oboseală, depresie. Posibilă pierdere, inșelare sau trădare. Evitați compromisurile și semnarea documentelor importante, precum și debuturile. Amânați-le dacă se poate pentru anul următor.

Evitați să mai trăiți în trecut și priviți spre viitor. Fii curios, rămâi optimist și deschis la nou.

 

vezi toți anii personali aici

Anul Numerologic Personal – Metodă de calcul

Analiza Numerologica a oamenilor bogati

Business Matinal cu Alexandru Răducanu

Canal 33 – București

21.02.2019

Analiza numerologica a anului 2019

Voi cu Voicu cu Mirela Voicu

Antena 3

24.11.2018

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi – click pe imagine pentru detalii

comentează sau scrie o întrebare

Leave a Reply