Home > Vibrația Destinului > Calculul Vibrației Destinului

Calculul Vibrației Destinului

Data de naștere

Este foarte important ca în momentul în care se dorește o analiză numerologică exactă și corectă, să se cunoască cu exactitate data de naștere a persoanei în cauză. Ora de naștere NU se ia în calcul într-o analiză numerologică și nici locul nașterii, decât în cazul unor analize mult mai complexe și complementare.

Unui numerolog experimentat, îi este suficientă data de naștere a unei persoane pentru a-i face o analiză completă din toate punctele de vedere.

Tipul de calcul

Calculul constă în adunarea simplă a tuturor cifrelor din data de naștere (zi luna an), reducând mereu rezultatul obținut, până la o singură cifră.

Exemplu: 24.12.1984 = 2 + 4 + 1 + 2 + 1 + 9 + 8 + 4 = 31 = 3 + 1 = 4  =>> Cifra de Vibrație a Destinului este 4

Aflarea semnificației

Cunoscând valoarea Cifrei de Vibrație a Destinului, puteți citi aici o scurtă descriere a semnificației acesteia sau ma puteți contacta pentru mai multe detalii.

Atenție!

Indiferent de valoarea datei de naștere, adunarea se face cifră cu cifră și nu se consideră ca fiind zeci de unități sau mii în cazul anului de naștere.

Cifra de Vibrație a Destinului este doar o foarte mică parte dintr-o analiză numerologică completă, deși vă poate da impresia că vă regăsiți foarte mult în ceea ce scrie în descriere. Este normal și firesc să fie așa, însă vă recomand să mergeți mai departe și să aflați și despre celelalte cifre de vibrație.

vezi aici semnificaţia tuturor vibraţiilor destinului

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply