Home > Vibrația Interioară > Calculul Vibrației Interioare

Calculul Vibrației Interioare

Data de naștere

Este foarte important ca în momentul în care se dorește o analiză numerologică exactă și corectă, să se cunoască cu exactitate data de naștere a persoanei în cauză. Ora de naștere NU se ia în calcul într-o analiză numerologică și nici locul nașterii, decât în cazul unor analize mult mai complexe și complementare.

Unui numerolog experimentat, îi este suficientă data de naștere a unei persoane pentru a-i face o analiză completă din toate punctele de vedere.

Tipul de calcul

Calculul constă în adunarea simplă a tuturor cifrelor din ziua de naștere, reducând mereu rezultatul obținut, până la o singură cifră.

Exemplu: 24.09.1984 = 2 + 4 = 6  =>> Cifra de Vibrație Interioară este 6

Aflarea semnificației

Cunoscând valoarea Cifrei de vibrație interioară, puteți citi pe site o scurtă descriere a semnificației acesteia sau ma puteți contacta pentru mai multe detalii.

Atenție!

Indiferent de valoarea acestora, adunarea se face cifră cu cifră și nu se consideră ca fiind zeci de unități.

Pentru prima decadă a lunii, cifra 0 nu se ia în considerare în niciun tip de calcul => exemplu data de 03.12.1976 – se consideră Cifra de Vibrație Interioară 3.

Cifra de Vibrație Interioară este doar o foarte mică parte dintr-o analiză numerologică completă, deși vă poate da impresia că vă regăsiți foarte mult în ceea ce scrie în descriere. Este normal și firesc să fie așa, însă vă recomand să mergeți mai departe și să aflați și despre celelalte cifre de vibrație.

 

vezi aici semnificaţia fiecărei zile de naştere

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply