Home > Analize Numerologice > Cele mai comune zile de naștere

Cele mai comune zile de naștere

Te-ai întrebat vreo-dată cât de multe persoane sunt născute în aceeași zi cu tine?

Numerologia studiază calitatea numerelor și implicit, calitățile, abilitățile și alți peste 25 de parametri ai omului, pornind de la ziua sa de naștere.

Totul în universul din care facem parte este atent ordonat, structurat și poziționat, nimic nu se întâmplă în afara unei legi bine definite sau din ‘coincidență’. „Nu se mişcă fir de păr fără voia mea!“ scrie în Biblie, prin urmare, cu atât mai mult, nașterea unei ființe umane nu este lăsată la voia întâmplării.

Aveți mai jos rezultatele unui studiu despre cele mai comune zile de naștere, studiu realizat de sociologi și specialiști în evidența populației, și care oferă celor pasionați, impresionant de multe informații într-o singură imagine!

Vă las pe voi să descoperiți care sunt perioadele cele mai propice pentru a rămâne însărcinată, care ar fi motivele, în ce sens se schimbă viața unei familii/ comunități/ societăți în funcție de toate aceste perioade, cum se vor manifesta copiii având în vedere anotimpul predominant în care s-au născut, și multe alte curiozități deosebit de interesante!

 

Curs de Numerologie cu Ionuț Agachi

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply