Home > Vibrația Exterioară > Cifra de Vibrație Exterioară

Cifra de Vibrație Exterioară

Cifra de Vibrație Exterioară, este considerată în numerologie, cifra obținută în urma adunării simple a tuturor cifrelor din luna de naștere.

În cele mai multe dintre cazuri, aceasta este formată dintr-o singură cifră, Ianuarie-Septembrie, chiar și Octombrie, deci nu este cazul să se mai facă nicio operație suplimentară.

Această Cifră de Vibrație, caracterizează omul din punct de vedere al relaționării sale cu lumea, cu mediul înconjurător. Un numerolog poate descrie, plecând de la această Cifră de Vibrație, modul în care un om va fi văzut de societate, de cei din jurul lui, modul în care se va integra într-un colectiv, care va fi imaginea lui în acel colectiv și bineînțeles, de aici înainte o multitudine de alte informații importante.

Cunoscând suplimentar și celelalte Cifre de Vibrație ale persoanei în cauză, un numerolog va ști cu exactitate să descrie tipul de relații pe care le va iniția persoana analizată, colectivitățile pe care le va agrea, pe care le va evita, tipul de oameni cu care va veni mai des în contact, precum și felul în care acesta va fi perceput de cele mai multe ori de ceilalți, în ciuda primei impresii sau a preconcepțiilor societății în care trăim.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
FAȚA NEVĂZUTĂ A ANILOR 2020-2029
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

1 Response

Leave a Reply