Home > Numerologia Sexualității > Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

7

Cifra destinului 7 indică o persoană rezervată, foarte atentă la persoanele pe care şi le alege ca prieteni, reţinută şi temătoare atunci când vine vorba de alegerea unui partener de viaţă. Chiar dacă sexul este important pentru a te simţi împlinită, chiar dacă nu ai admite nici în ruptul capului acest lucru, îţi doreşti întâi de toate o conexiune spirituală cu partenerul de viaţă. Eşti de aceea prea analitică, prea tradiţionalista, gândeşti prea mult actul sexual şi ţi-ai format anumite aşteptări. Energia ta sexuală este însă puternică şi poţi ajunge la un nivel profitund de intimitate cu partenerul de viaţă. Ai nevoie de un partener care să te înţeleagă, să te sprijine în a fi tu însăţi, un partener care să îţi insufle încrederea de a experimenta şi a încerca lucruri noi în intimitaate.

vibrația 8 >>

Află mai multe despre:

Vibrația Destinului

Cifra de Vibrație a Destinului stabileşte predispoziţiile genetice şi tendinţele fundamentale ale personalităţii. Ea indică direcţia principală în viaţă, principalele şanse, talentele şi caracteristicile individuale. Acest număr este mult mai puternic după 35 de ani. Destinul va aduce ceea ce omul merită cu adevărat, întrucât el este strâns legat cu karma. Cifra de Vibrație a Destinului completează şi nuanţează decisiv interpretarea numerologică.

Află care sunt particularitățile vibrației destinului tău de aici

Compatibilitatea Numerologică

În conformitate cu structura psihoenergoinformativă a unei persoane, numerologic se poate calcul gradul de “compatibilitate” al acesteia cu o alta – mai precis, modul în care cele două persoane vor interacționa, care vor fi interesele lor comune, care va fi motorul relației lor și ce ar fi indicat să evite.

Citește în continuare despre compatibilitatea numerologică dintre toate combinațiile de cifre ale destinului posibile.

Numerologia Sexualității

Cunoscând data de naștere a unei persoane, aceasta descoperă unui cunoscător, o serie de cunoștințe despre persoana respectivă.

Vă invit în continuare să aflați din secrete și să vă bucurați de cunoștințele dobândite despre numerologia sexualității.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply