Home > Numerologia Sexualității > Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

6

Energia ta sexuală are tendinţa de a o completa pe cea a partenerului de viaţă. Te simţi împlinită atât trupeşte, cât şi sufleteşte într-o relaţie confortabilă, călduţă şi sigură, bazată mai ales pe comunicare, pe empatie, pe înţelegerea şi sprijinirea celuilalt. După ce ai ajuns să îţi cunoşti foarte bine partenerul de viaţă şi te-ai asigurat că acesta corespunde fizic, intelectual şi psihic aşteptărilor tale, laşi deoparte orice prejudecăţi, inhibiţii şi limitări şi îi arăţi cum ştii tu să iubeşti. Există o doză concentrată de romantism în tine care se lăsă mereu entuziasmată de o muzică bună, o lumină obscură, o sticlă de şampanie uitată pe un pat presărat cu petale de trandafiri.

vibrația 7 >>

Află mai multe despre:

Vibrația Destinului

Cifra de Vibrație a Destinului stabileşte predispoziţiile genetice şi tendinţele fundamentale ale personalităţii. Ea indică direcţia principală în viaţă, principalele şanse, talentele şi caracteristicile individuale. Acest număr este mult mai puternic după 35 de ani. Destinul va aduce ceea ce omul merită cu adevărat, întrucât el este strâns legat cu karma. Cifra de Vibrație a Destinului completează şi nuanţează decisiv interpretarea numerologică.

Află care sunt particularitățile vibrației destinului tău de aici

Compatibilitatea Numerologică

În conformitate cu structura psihoenergoinformativă a unei persoane, numerologic se poate calcul gradul de “compatibilitate” al acesteia cu o alta – mai precis, modul în care cele două persoane vor interacționa, care vor fi interesele lor comune, care va fi motorul relației lor și ce ar fi indicat să evite.

Citește în continuare despre compatibilitatea numerologică dintre toate combinațiile de cifre ale destinului posibile.

Numerologia Sexualității

Cunoscând data de naștere a unei persoane, aceasta descoperă unui cunoscător, o serie de cunoștințe despre persoana respectivă.

Vă invit în continuare să aflați din secrete și să vă bucurați de cunoștințele dobândite despre numerologia sexualității.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply