Home > Numerologia Sexualității > Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de o perioadă destul de îndelungată de acomodare alături de un partener pentru a te simţi în largul tău, pentru a îndrăzni să experimentezi pe plan sexual. Înainte de a crea legăturile pe plan sexual, ai nevoie să înnozi legăturile pe plan spiritual. Energia sexuală este scăzută, însă atunci când iubeşti, eşti perfect capabilă să o investeşti pe toată, până la ultimul strop. Cuvântul “relaţie” prezintă o importanţă deosebită pentru tine şi îl asociezi involuntar cu relaţii sexuale stabile, respect şi fidelitate sexuală. Nu îţi plac experiementele, ci preferi să te laşi pe mâna tehnicilor încercate şi ultrastiute şi ai tendinţa de a ţine cont prea mult de unele detalii care nu au nicio legătură cu savurarea clipei. De aceea, în viaţa ta sexuală pot apărea anumite stagnări sau blocaje sexuale, iar uneori te poţi confrunta cu monotonia sexuală. Un partener cu un nivel mediu al energiei sexuale este partenerul perfect pentru tine.

vibrația 5 >>

Află mai multe despre:

Vibrația Destinului

Cifra de Vibrație a Destinului stabileşte predispoziţiile genetice şi tendinţele fundamentale ale personalităţii. Ea indică direcţia principală în viaţă, principalele şanse, talentele şi caracteristicile individuale. Acest număr este mult mai puternic după 35 de ani. Destinul va aduce ceea ce omul merită cu adevărat, întrucât el este strâns legat cu karma. Cifra de Vibrație a Destinului completează şi nuanţează decisiv interpretarea numerologică.

Află care sunt particularitățile vibrației destinului tău de aici

Compatibilitatea Numerologică

În conformitate cu structura psihoenergoinformativă a unei persoane, numerologic se poate calcul gradul de “compatibilitate” al acesteia cu o alta – mai precis, modul în care cele două persoane vor interacționa, care vor fi interesele lor comune, care va fi motorul relației lor și ce ar fi indicat să evite.

Citește în continuare despre compatibilitatea numerologică dintre toate combinațiile de cifre ale destinului posibile.

Numerologia Sexualității

Cunoscând data de naștere a unei persoane, aceasta descoperă unui cunoscător, o serie de cunoștințe despre persoana respectivă.

Vă invit în continuare să aflați din secrete și să vă bucurați de cunoștințele dobândite despre numerologia sexualității.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply