Home > Numerologia Sexualității > Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

Te-ai gândit vreodată că numerologia îţi poate dezvălui tipul de energie sexuală căreia îi aparţii? Te-ai gândit vreodată că apelând la ajutorul cifrelor şi al numerelor poţi afla care sunt necesităţile, aşteptările tale pe plan sexual sau care este dinamica vieţii tale sexuale? Pentru a ajunge la o armonie completă cu spiritul şi trupul propriu, energia sexuală trebuie adusă la un echilibru stabil cu energia sexuală a partenerului.

Te-ai gândit vreodată că numerologia îţi poate dezvălui tipul de energie sexuală căreia îi aparţii? Te-ai gândit vreodată că apelând la ajutorul cifrelor şi al numerelor poţi afla care sunt necesităţile, aşteptările tale pe plan sexual sau care este dinamica vieţii tale sexuale? Dorinţa sexuală este una din dorinţele fundamentale ale fiinţei umane, cea mai puternică conform psihologilor, o dorinţă firească care nu trebuie neglijată, ignorată, ridiculizată, tratată superficial sau confundată cu instinctele grosiere. Fiecare dintre noi dispune de o anumită cantitate de energie sexuală şi fiecare utilizează această energie în funcţie de înclinaţiile şi preferinţele personale. Pentru a ajunge la o armonie completă cu spiritul şi trupul propriu, energia sexuală trebuie adusă la un echilibru stabil cu energia sexuală a partenerului.

Poţi afla mai multe despre tine şi energia sexuală, despre felul tău de a te purta în intimitate, despre ceea ce te face împlinit/ă pe plan sexual, făcând un calcul simplu şi aflând care este cifra personală a destinului. Probabil că ştii cum se calculează numărul destinului: se adună toate cifrele care formează dată personală de naştere până când vei obţine un număr format dintr-o singură cifră (dacă îţi ies două cifre, le aduni între ele). Spre exemplu, pentru o persoană născută în dată de 10 februarie 1980 se adună 1+0+2 +1+9+8+0. Numărul obţinut este 21. Se adună 2+1. Cifra finală obţinută, adică numărul destinului, este 3. În continuare, îţi voi prezenta şi interpretările numerologice pe care le presupune cifra destinului pe plan sexual:

1

Dacă ai că cifra a destinului cifra 1 înseamnă că pentru tine sexul este extrem de important într-o relaţie şi că dai dovadă de creativitate şi iniţiativă atunci când te afli în intimitate cu persoana iubită. Eşti destul de sigură pe sexualitatea ta şi de cele mai multe ori nu întâmpini probleme atunci când vine vorba de a o exprima. Standardele şi aşteptările tale pe plan sexual sunt înalte, iar uneori partenerul tău de viaţă are sentimentul că nu poate ţine pasul cu tine. Eşti pasională şi faci declaraţii de dragoste incendiare, poate puţin cam exagerate, poate puţin cam mult sub imboldul momentului, care pot fi interpretate greşit de un partener cu o energie sexuală mai scăzută decât a ta. Uneori, ai tendinţa de a fi egoistă, de a-ţi domina partenerul său de a urmări propria satisfacţie.

vibrația 2 >>

Află mai multe despre:

Vibrația Destinului

Cifra de Vibrație a Destinului stabileşte predispoziţiile genetice şi tendinţele fundamentale ale personalităţii. Ea indică direcţia principală în viaţă, principalele şanse, talentele şi caracteristicile individuale. Acest număr este mult mai puternic după 35 de ani. Destinul va aduce ceea ce omul merită cu adevărat, întrucât el este strâns legat cu karma. Cifra de Vibrație a Destinului completează şi nuanţează decisiv interpretarea numerologică.

Află care sunt particularitățile vibrației destinului tău de aici

Compatibilitatea Numerologică

În conformitate cu structura psihoenergoinformativă a unei persoane, numerologic se poate calcul gradul de “compatibilitate” al acesteia cu o alta – mai precis, modul în care cele două persoane vor interacționa, care vor fi interesele lor comune, care va fi motorul relației lor și ce ar fi indicat să evite.

Citește în continuare despre compatibilitatea numerologică dintre toate combinațiile de cifre ale destinului posibile.

Numerologia Sexualității

Cunoscând data de naștere a unei persoane, aceasta descoperă unui cunoscător, o serie de cunoștințe despre persoana respectivă.

Vă invit în continuare să aflați din secrete și să vă bucurați de cunoștințele dobândite despre numerologia sexualității.

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply