Home > Numerologia Sexualității > Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

Cifra Destinului şi tipul de Energie Sexuală

9

Ai tendinţa de a fi atrasă de persoane de sex opus total diferite de ceea ce şi-ar imagina cei din jur că ţi s-ar potrivi. Te atrag prin urmare persoanele atipice, care reuşesc să îţi stârnească interesul mai ales prin felul de a se comportă. Eşti perfect capabilă să faci diferenţa dintre a face sex şi a face dragoste, adori să trăieşti clipă şi să te bucuri de senzaţii fizice inedite, găsind uneori că o aventură one night stand te poate scoate din monotonie. Îţi place să ai libertate sexuală, însă eşti dispusă să renunţi la ea pentru a face o relaţie să meargă – dacă consideri că aceasta are şanse de viitor. Aparent, eşti o fire calmă şi raţională, însă partenerul tău poate descoperi cu surprindere că sub firea ta ta liniştită se ascunde o pasiune vulcanică. Pentru tine atracţia sexuală reprezintă cel mai important criteriu care duce la sudarea unui cuplu.

Află mai multe despre:

Vibrația Destinului

Cifra de Vibrație a Destinului stabileşte predispoziţiile genetice şi tendinţele fundamentale ale personalităţii. Ea indică direcţia principală în viaţă, principalele şanse, talentele şi caracteristicile individuale. Acest număr este mult mai puternic după 35 de ani. Destinul va aduce ceea ce omul merită cu adevărat, întrucât el este strâns legat cu karma. Cifra de Vibrație a Destinului completează şi nuanţează decisiv interpretarea numerologică.

Află care sunt particularitățile vibrației destinului tău de aici

Compatibilitatea Numerologică

În conformitate cu structura psihoenergoinformativă a unei persoane, numerologic se poate calcul gradul de “compatibilitate” al acesteia cu o alta – mai precis, modul în care cele două persoane vor interacționa, care vor fi interesele lor comune, care va fi motorul relației lor și ce ar fi indicat să evite.

Citește în continuare despre compatibilitatea numerologică dintre toate combinațiile de cifre ale destinului posibile.

Numerologia Sexualității

Cunoscând data de naștere a unei persoane, aceasta descoperă unui cunoscător, o serie de cunoștințe despre persoana respectivă.

Vă invit în continuare să aflați din secrete și să vă bucurați de cunoștințele dobândite despre numerologia sexualității.

 

 

sursa

 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Ziua de naștere 18 martie
Ziua de naștere 9 martie
Sfatul Zilei 27 februarie 2016
Sfatul Zilei 09.01.2016

Leave a Reply