Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 2

Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 2

Caracteristicile lui 1

Pozitive:

Principiu masculin, ambițios, de succes, singuratic, independent, lider, original, om cu inițiative, începe în permanență lucruri noi, pionier, organizator, curajos, puternic, creativ, de sine stătător, tenace, viguros, autoritar, inspirațional, voință crescută, realizator, vesel, glorios, unic, faimos, omniscient, împlinit.

Negative:

Singuratic, intolerant, încrezut, orgolios, îngust în gândire și viziuni, încăpățânat, orgolios, obsedat de control, lipsit de emoții, agresiv, dependent, arogant, dominant.

Caracteristicile lui 2

Pozitive:

Diplomat, prietenos, artistic, răbdător, pacifist, gentil, calm, fermecător, eficient, sensibil, om de echipă, ambițios, spiritual, politicos, just, sociabil, darnic, atent la detalii, migălos, cooperativ, calm, intuitiv, flexibil, maleabil, agreabil, prevăzător, emoțional, iubitor, înțelegător, grațios, devotat, meditativ.

Negative:

Indecis, indiferent, nu-și asumă responsabilități, voință scăzută, neîncredere, supus, pesimist, dependent, indecis, exitant, lipsa echilibrului, instabil, disagreabil, pasiv, inactiv, nechibzuit, răutăcios, ură, frică de a greși, frică de singurătate, frică de necunoscut.

Descriere:

În ceea ce privește planul sentimental, 1 și 2 se potrivesc destul de bine. 2-ul este capabil să îndeplinească dorințele lui 1 și să-i asigure acestuia necesarul de romantism din viața sa, iar acesta nu va întârzia să-i mulțumească în stilul său ‘unic’, fapt ce va asigura și lui 2 necesrul de recunoștință și afecțiune. În orice caz, într-o astfel de relație, numărul 1 ar trebui să-și aducă aminte mai des de nevoile lui 2, să-i acorde mai multă atenție și să nu se folosească de sentimentele acestuia de ca și cum i-ar aparține în totalitate, sa le-ar merita fără a da nimic în schimb. 2-ul va înțelege mai ușor nevoia lui 1 de libertate și spațiu și va face tot posibilul să i le asigure.

1 și 2 în general se potrivesc bine împreună și arareori se va întâmpla să aibă discuții în contradictoriu. 1 este liderul, cel care va lua inițiativa și va decide în viața lor, iar 2-ul este cel care are nevoie să fie condus, să i se arate pe unde să meargă și din când în când de o doză suplimentară de afecțiune. Chiar dacă posesorul cifrei destinului 1 va sări calul din când în când, 2-ul va ști să-l împace, să-l liniștească și să-i fie alături. Toate acestea vor fi apreciate de către 1, care va face tot posibilul să nu distrugă relația și să nu întrerupă aceste obișnuințe convenabile ale lui 2.

 

Energie sexuală 1

Dacă ai că cifra a destinului cifra 1 înseamnă că pentru tine sexul este extrem de important…vezi tot…

Energie sexuală 2

Persoanele care au că cifra a destinului cifra 2 sunt persoane iubitoare şi afectuoase…vezi tot…

1 fiind activ și 2 pasiv, primul dintre ei va fi cel care va avea mai mereu inițiativa. De aceea, este indicat ca 2-ul să nu lase mereu totul pe seama partenerului și să-i mai dea din când în când o mână de ajutor, fără însă a pretinde să-i ia locul acestuia.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, ex.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply