Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 3

Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 3

Caracteristici ale lui 1

Pozitive:

Principiu masculin, ambițios, de succes, singuratic, independent, lider, original, om cu inițiative, începe în permanență lucruri noi, pionier, organizator, curajos, puternic, creativ, de sine stătător, tenace, viguros, autoritar, inspirațional, voință crescută, realizator, vesel, glorios, unic, faimos, omniscient, împlinit.

Negative:

Singuratic, intolerant, încrezut, orgolios, îngust în gândire și viziuni, încăpățânat, orgolios, obsedat de control, lipsit de emoții, agresiv, dependent, arogant, dominant.

Caracteristicile lui 3

Pozitive:

Creativ, sociabil, ușor de abordat, vizionar, energic, dinamic, expansiv, spontan, deschis la minte, gândire creativă, optimist, serviabil, amabil, încurajator, optimist, bun orator, încrezător, comunicator, iubitor al distracției, are nevoie de libertate, curajos, aventurier, exuberant, strălucitor, non-conformist, deschis la nou, libertin, pasional, vesel, artistic, surprinzător, inteligent, sensibil, abil, sociabil, se exprimă cu ușurință, entuziast, înviorător.

Negative:

Indiferent, nerăbdător, încredere exagerată în propria persoană dar și în alții, lipsit de rezistență, ușor de rănit, îngust la minte, pesimist, insensibil, egoist, tăcut, închis în sine, anti-social, leneș, auto-critic, critic exagerat, lipsa orientării, imaturitate.

Caracterizare:

Sunt mari șanse ca un număr 3 să fie atras de imaginea încrezătoare și de ambițiile unui 1. Poveștile de iubire se țes cu ușurință între astfel de persoane cu atât mai mult cu cât 1 va fi flatat de admirația și atenția pe care i le va acorda 3-ul.

Odată relația stabilită, numărul 3 va face cunoștință cu momentele de lipsă de atenție din partea lui 1 față de acesta. Dacă numărul 1 își dorește să facă relația să meargă, atunci va fi nevoit să învețe să ofere mai multă atenție și doza de romantism  necesară unui 3. Dacă numărul 3 se simte neapreciat atunci în curând vor apărea și problemele, însă acesta va trebui să învețe că din când în când romantismul trebuie pus pe plan secund și că pentru 1 primează în viață propriile scopuri și realizarea propriilor ambiții. Dacă are norocul să se afle printre planurile cele mai importante ale lui 1, atunci un 3 va avea parte de tot ce își dorește, dacă nu, își va crea de unul singur astfel de momente din care să se ‘hrănească’.

 

Energie sexuală 1

Dacă ai că cifra a destinului cifra 1 înseamnă că pentru tine sexul este extrem de important…vezi tot…

Energie sexuală 3

Energia ta sexuală este debordanta şi are nevoie să fie întreţinută prin provocări noi…vezi tot…

Rezultatele vor începe să apară după ce, cei doi s-au cunoscut suficient și fiecare învață să-i ofere celuilalt ceea ce are nevoie. În acest caz, ambii parteneri vor ajunge cu ușurință la succes, oricare ar fi acesta.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, ex.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply