Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 1 şi 4

Compatibilitatea numerologică dintre 1 şi 4

Caracteristici ale lui 1

Pozitive:

Principiu masculin, ambițios, de succes, singuratic, independent, lider, original, om cu inițiative, începe în permanență lucruri noi, pionier, organizator, curajos, puternic, creativ, de sine stătător, tenace, viguros, autoritar, inspirațional, voință crescută, realizator, vesel, glorios, unic, faimos, omniscient, împlinit.

Negative:

Singuratic, intolerant, încrezut, orgolios, îngust în gândire și viziuni, încăpățânat, orgolios, obsedat de control, lipsit de emoții, agresiv, dependent, arogant, dominant.

Caracteristicile lui 4

Pozitive:

Disciplinat, serios, riguros, auto-control, loial, conştiincios, harnic, dispus la efort fizic îndelungat, moralitate ridicată, meticulos, tradiţionalist, onest, voinţă crescută, practic, credincios, imperturbabil, senservativ, determinat, serios, organizat, progresist, bun manager, fundamente solide, realist, stabil, abil, just, orientat spre scop precis, sistematic, responsabil, bun întreţinător, constructor, disciplinat, convingeri puternice.

Negative:

Încăpăţânat, gândire îngustă, viziuni limitate, credul, inflexibil, dezagreabil, lipsa scopului, leneş, se complace cu uşurinţă în situaţii, nedisciplinat, fals, lipsa sistemului de valori, lipsa principiilor, rigiditate, frica de sărăcie.

Caracterizare:

Pentru a avea succes într-o astfel de relaţie, ambii parteneri au nevoie să se dedice unul celuilalt. Una dintre problemele care vor apărea, este aceea că ambii vor dori să deţină controlul asupra celuilalt, să devină dominant în relaţie şi să se facă totul după voia sa. Niciunul dintre ei nu acceptă ca celălalt să-i dicteze şi să-i traseze liniile de urmat în viaţă.

Temperamentalul 4, prin atitudinea sa în va face pe 1 să se îndoiască de posibilitate împlinirii relaţiei dintre ei şi asta va duce la o tensiune permanentă. Va fi necesar ca 4 să înveţe să-şi controleze ieşirile de furie  astfel încât să evite pe cât posibil conflictele în această relaţie.

 

Energie sexuală 1

Dacă ai că cifra a destinului cifra 1 înseamnă că pentru tine sexul este extrem de important…vezi tot…

Energie sexuală 4

Eşti calmă şi calculată, ai nevoie de un perioadă destul de îndelungată de acomodare alături…vezi tot…

Atât 1 cât şi 4 sunt “deficitari” în ceea ce priveşte transmiterea sentimentelor şi a emoţiilor în general, ceea ce va face ca relaţia dintre ei să pară una foarte rece, lipsită de trăiri, afecţiune şi sentimente.

Ambii parteneri au nevoie să înveţe să aibă încredere unul în celălalt şi să fie sinceri în ceea ce priveşte sfera lor afectiv-emoţională.

Este una dintre relaţiile care se clădeşte cu efort şi este nevoie de răbdare pentru a obţinele rezultatele dorite, care nu vor întârzia să apară în astfel de condiţii.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, ex.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply