Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 6

Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 6

Caracteristici ale lui 1

Pozitive:

Principiu masculin, ambițios, de succes, singuratic, independent, lider, original, om cu inițiative, începe în permanență lucruri noi, pionier, organizator, curajos, puternic, creativ, de sine stătător, tenace, viguros, autoritar, inspirațional, voință crescută, realizator, vesel, glorios, unic, faimos, omniscient, împlinit.

Negative:

Singuratic, intolerant, încrezut, orgolios, îngust în gândire și viziuni, încăpățânat, orgolios, obsedat de control, lipsit de emoții, agresiv, dependent, arogant, dominant.

Caracteristicile lui 6

Pozitive:

Domestic, familial, responsabil, îngrijitor, profesor, convențional, protector, vindecător, idealistic, altruist, onest, caritabil, credincios, om al adevărului, sincer, econom, emoții puternice, curios, își iubește profund familia și căminul, umanitar, serviabil, echilibrat, împăciuitor, auto-sacrificiu, empatic, iubește necondiționat, muncitor, grațios, simplu, de încredere, categoric.

Negative:

Se stresează ușor, complex de superioritate, slab, lipsa practicității, supus, superficial, fără odihnă, egoism, voință scăzută, nepăsător.

Descriere:

Abilitatea lui 6 de a proiecta o imagine favorabilă va atrage atenția lui 1, care va avea impresia că și-a găsit partenerul ideal. Dacă numărul 6 se va ridica la nivelul așteptărilor lui 1, atunci relația va avea un debut de bun augur.

Problemele pot apărea în momentul în care va fi nevoie să își împărtășească fiecare sentimentele, deoarece, reținerile lui 1 în acest sens, vor fi imediat amendate de un 6 care are nevoie de o anumită stabilitate emoțională și de dovezi clare ale sentimentelor și dăruirii partenerului.  Aceasta poate dura o perioadă, pentru că niciununuia dintre cei doi nu îi va fi ușor să-l “descoase” pe celălalt din punct de vedere afectiv-emoțional.

Ambii parteneri ar trebui să-și exprime clar sentimentele față de celălalt, dacă își doresc ca relația lor să meargă. Numărul unu este cel care va fi nevoit să acorde un plus te atenție lui 6 și să devină mai afectuos. Numărul 6, va trebui să fie mai hotărât și din când în când să ia inițiativa și să devină mai hotărât în ceea ce privește exprimarea nevoilor sale față de partener.

 

Energie sexuală 1

Dacă ai că cifra a destinului cifra 1 înseamnă că pentru tine sexul este extrem de important…vezi tot…

Energie sexuală 6

Energia ta sexuală are tendinţa de a o completa pe cea a partenerului de viaţă. Te simţi…vezi tot…

Sinceritatea și deschiderea la comunicare a celor doi vor pune bazele unei relații serioase. Cei doi au nevoie să petreacă mai mult timp împreună și pe cât posibil să comunice zilnic despre nevoile fiecăruia. Numărul 6 va fi întotdeauna mai înțelegător și va face cumva să meargă totul, însă nici numărul 1 nu trebuie să uite de angajamentele sale.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply