Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 8

Compatibilitatea numerologică dintre 1 și 8

Caracteristici ale lui 1

Pozitive:

Principiu masculin, ambițios, de succes, singuratic, independent, lider, original, om cu inițiative, începe în permanență lucruri noi, pionier, organizator, curajos, puternic, creativ, de sine stătător, tenace, viguros, autoritar, inspirațional, voință crescută, realizator, vesel, glorios, unic, faimos, omniscient, împlinit.

Negative:

Singuratic, intolerant, încrezut, orgolios, îngust în gândire și viziuni, încăpățânat, orgolios, obsedat de control, lipsit de emoții, agresiv, dependent, arogant, dominant.

Caracteristicile lui 8

Pozitive:

Bunăstare, bogăție, finanțe, putere, statul înalt, materialism, pragmatism, ego puternic, dictatorial, multilateral, afacerist, investitor, angajator, ordonat, organizat, aptitudini, adaptabil la schimbări, schimbător, realist, transformator, executiv, profesionist, puternic, practic, decisiv, manipulator, controlor, constant, de încredere, ambițios, autoritar, integru, provocator, eficient, fiabil, demn de încredere, planificator, bun judecător, sociabil, stabil, independent, învață din propriile experiențe, răbdător, prevăzător, auto-disciplinat.

Negative:

Lipsa imaginației, încuiat, materialist, nemilos, obsesiv, slab, iresponsabil, viziuni înguste, dezorganizat, anti-social, egoist, instabil, lipsa practicității, restrictiv.

Descriere:

Numărul 1 și numărul 8 pot face un cuplu frumos împreună. Ambii nativi sunt auto-motivanți, ambițioși, individualiști și caută să reușească fiecare în propria carieră. Cu ușurință se va naște un sentiment de atracție între cei doi, care va da naștere unei admirații profunde, bazată pe respect și încredere. Toate acestea vor înflori încet și este posibil ca astfel să se nască și sentimente romantice între cei doi. Combinația dintre destinul 1 și 8 poate fi extrem de benefică pentru ambii parteneri atâta timp cât fiecare va fi deschis și va exista un dialog permanent cu privire la ambițiile și scopurile propuse de fiecare în parte.

Acest aspect va deveni creativ între cei doi, vor împărtăși cu plăcere ideile celuilalt, le vor adopta și vor căuta să le îmbunătățească în permanență, mai ales pe cele privitoare la carieră. Ambii se vor simți apreciați și încurajați – exact ceea ce are cea mai mare nevoie fiecare dintre ei, iar acest fapt va crea o relație armonioasă și îndelungată.

 

Energie sexuală 1

Dacă ai că cifra a destinului cifra 1 înseamnă că pentru tine sexul este extrem de important…vezi tot…

Energie sexuală 8

Ca şi în celelalte planuri, şi pe plan sexual eşti o persoană a extremelor, care refuză să aleagă…vezi tot…

Ambii au tendința de a neglija aspectele romantice și afective ale vieții în favoarea reușitei în carieră. Acest fapt nu va crea probleme prea curând pentru că fiecare va înțelege nevoile celuilalt, însă cu timpul, poate duce la crearea unor distanțe sentimentale puternice dintre cei doi. Fiecare va tinde să pună cariera pe primul plan, însă peste ani, s-ar putea ca aceasta să nu mai aibă aceeași semnificație, însă, pâna atunci, romantismul dintre ei ar putea să dispară în totalitate.

O astfel de relație nu va excela prin pasiune și romantism ci mai degrabă prin respect, admirație și susținere reciprocă în realizarea idealurilor profesionale, ceea ce le va asigura și nevoia de siguranță și comfort pentru o bună perioadă.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4.

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply