Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 2 şi 2

Compatibilitatea numerologică dintre 2 şi 2

Caracteristicile lui 2

Pozitive:

Diplomat, prietenos, artistic, răbdător, pacifist, gentil, calm, fermecător, eficient, sensibil, om de echipă, ambițios, spiritual, politicos, just, sociabil, darnic, atent la detalii, migălos, cooperativ, calm, intuitiv, flexibil, maleabil, agreabil, prevăzător, emoțional, iubitor, înțelegător, grațios, devotat, meditativ.

Negative:

Indecis, indiferent, nu-și asumă responsabilități, voință scăzută, neîncredere, supus, pesimist, dependent, indecis, exitant, lipsa echilibrului, instabil, disagreabil, pasiv, inactiv, nechibzuit, răutăcios, ură, frică de a greși, frică de singurătate, frică de necunoscut.

Descriere:

Combinaţia dintre doi parteneri cu cifra de destin 2 poate fi una ideală din punct de vedere al romantismului şi parteneriatului. În esenţa sa, numărul 2 are o necesitate puternică de a fi ascultat, înţeles şi apreciat, ceea ce doar un alt număr 2 o poate face cel mai bine.

Pentru a putea fi fericit, un număr 2 are nevoie de stabilitate şi devotament din partea partenerului, nevoie împlinită pe deplin într-o relaţie cu un alt 2.

Un astfel de cuplu are mari şanse să se bucure de romantism şi un parteneriat stabil pentru mult timp. Odată ce s-au ales unul pe celălalt, ambii vor face tot posibilul pentru a nu distruge cuplul astfel format.

 

Energie sexuală 2

Persoanele care au că cifra a destinului cifra 2 sunt persoane iubitoare şi …vezi tot…

 

Secretul lor este comunicarea, sinceritatea şi nevoia ambilor de atenţie şi sensibilitate. Toate problemele lor se vor rezolva prin comunicare şi înţelegere. Sunt respectuoşi dar în cazul în care sunt trădaţi se transformă exact în opusul a ceea ce au fost până atunci.

Au suficient de multă iubire de oferit şi în acelaşi timp simt nevoia unui partener care să aprecieze asta. În schimb, relaţia lor va fi în cea mai mare parte letargică, lipsită de evenimente bruţte, ieşite din comun, se vor bucura mai mult de intimitate decât de activităţi care nu fac parte din rutina zilnică. Le vor evita şi vor aştepta mereu unul de la celălalt iniţiativa în orice vor face.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, ex.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply