Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 2 şi 5

Compatibilitatea numerologică dintre 2 şi 5

Caracteristicile lui 2

Pozitive:

Diplomat, prietenos, artistic, răbdător, pacifist, gentil, calm, fermecător, eficient, sensibil, om de echipă, ambițios, spiritual, politicos, just, sociabil, darnic, atent la detalii, migălos, cooperativ, calm, intuitiv, flexibil, maleabil, agreabil, prevăzător, emoțional, iubitor, înțelegător, grațios, devotat, meditativ.

Negative:

Indecis, indiferent, nu-și asumă responsabilități, voință scăzută, neîncredere, supus, pesimist, dependent, indecis, exitant, lipsa echilibrului, instabil, disagreabil, pasiv, inactiv, nechibzuit, răutăcios, ură, frică de a greși, frică de singurătate, frică de necunoscut.

Caracteristicile lui 5

Pozitive:

Iubitor de libertate, libertin, activ, aventurier, senzual, promoter, fler, vivacitate, curaj, spontaneitate, simpatic, mativant, transformator, neconvenţional, nonconformist, curios, magnetic, telepatic, experimentator, plăcerea de a trăi, vitalitate, vizionarism, expansionist, oportunist, povestitor, imaginaţie bogată, individualist, recunoscător, inovativ, pozitiv, vioi, competitiv, competent.

Negative:

Grăbit, iresponsabil, inagreabil, urăşte rutina, inconsecvent, de neîncredere, acţionează fără să gândească, uită să facă pauze, nu-şi asumă responsabilităţi, stagnare, inactivitate, rigid în gândire, lipsa vitalităţii.

Descriere:

Într-o astfel de relaţie, la puţin timp după ‘prima întâlnire’ vor apărea şi ‘scânteile’. Numărul 2 îşi va expune rapid sentimentele şi intenţiile de a se angaja într-o relaţie serioasă şi pe termen lung, în timp ce numărul 5 va fi uimit de evoluţia lucrurilor şi înspăimântat în acelaşi timp de un angajament pe termen lung, care pentru el înseamnă din start reducerea libertăţilor, posibilităţii de mişcare şi exprimare.

Numărul 2 ar trebui să aibă răbdare pentru ca lucrurile să se desfăşoare de la sine şi să nu caute să grăbească, să sugereze sau să insinueze ceva greşit, ce va fi cu uşurinţă observant de numărul 5 şi automat se vasimţi ameninţat – încătuşat, îngrădit.

În general, numărul 2 ar trebui să evite orice discuţie despre viitorul lor împreună şi să-l lase pe 5 să ia iniţiativă de mai multe ori.

 

Energie sexuală 2

Persoanele care au că cifra a destinului cifra 2 sunt persoane iubitoare şi …vezi tot…

Energie sexuală 5

Energia ta sexuală este una optimă, putând atinge potenţialul maxim dacă…vezi tot…

În momentul în care număruul 5 va lua decizia de a rămâne împreună cu numărul 2, acesta va accepta uşor, se va bucura şi-l va considera un partener iubitor şi de încredere.

După scurt timp, numărul 2 va începe să simtă lipsa de afectivitate şi dăruire a lui 5. Acesta din urmă este un individualist care cu greu îşi exprimă sentimentele şi cu atât mai greu va sta într-un singur loc. Îi place să iubească şi să fie iubit, dar în general nu doar de o singură persoană – şi asta nu în sens exagerat, poate întemeia o familie căreia i se va dedica dar are nevoie din când în când să fie apreciat şi de cei din exterior. Dacă numărul 2 nu se va putea împăca cu aceasta, şi de obicei este un pic mai dominator şi posesiv, relaţia dintre ei cu greu va fi una longevivă şi plăcută.

Numărul 5 se va afla într-o continuă mişcare şi expansiune, el va veni cu toate ideile iar celuilalt nu-i rămâne decât să se supună. Rar se va întâmpla ca 2 să vină cu o idee dar chiar şi atunci, celălalt a pus-o deja în practică în trecut şi o va găsi neinteresantă.

Cu un efort de comunicare şi înţelegere, această relaţie are potenţial de reuşită şi mai ales dacă cei doi trec cu bine peste primele scântei dintre ei.

 

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply