Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 2 şi 7

Compatibilitatea numerologică dintre 2 şi 7

Caracteristicile lui 2

Pozitive:

Diplomat, prietenos, artistic, răbdător, pacifist, gentil, calm, fermecător, eficient, sensibil, om de echipă, ambițios, spiritual, politicos, just, sociabil, darnic, atent la detalii, migălos, cooperativ, calm, intuitiv, flexibil, maleabil, agreabil, prevăzător, emoțional, iubitor, înțelegător, grațios, devotat, meditativ.

Negative:

Indecis, indiferent, nu-și asumă responsabilități, voință scăzută, neîncredere, supus, pesimist, dependent, indecis, exitant, lipsa echilibrului, instabil, disagreabil, pasiv, inactiv, nechibzuit, răutăcios, ură, frică de a greși, frică de singurătate, frică de necunoscut.

Caracteristicile lui 7

Pozitive:

Specialist, inovator, singuratic, excentric, grijuliu, spiritual, psihic, vindecător, putere interioară mare, minte rapidă, înțelept, cu discernământ, înțelegător cu ceilalți, filosif, rezistent, contemplator, solitar, independent, mistic, hipnotic, determinat, individualist, căutător, nonconformist, perfecționist, perseverent în scopurile sale.

Negative:

Negativist, critic, inactiv, anti-social, pesimist, tăcut, dependent, depresiv, stagnant, lipsa perseverenței, mândru, îngust în gândire și viziuni, distant, rigid, argumentativ, temperamental.

Descriere

Relaţia dintre numărul destinului 2 şi 7 este una care are şanse să devină foarte serioasă – gravă, în foarte scurt timp. Ambii parteneri au tendinţa de a se dărui celuilalt imediat după ce s-au cunoscut. Numărul 7 îi va declara după puţin timp celuilalt dragoste eternă, iar numărul 2 de asemenea îşi va declara dorinţa de a se implica într-o relaţie serioasă şi de lungă durată alături de partenerul său. În ciuda acestei grabe, un astfel de cuplu în general are mari şanse de reuşită.

Ambii parteneri sunt foarte afectuoşi dar în acelaşi timp au nevoie de atenţie şi apreciere. Niciunul dintre ei nu are de ce să-şi facă griji în această privinţă. Numărul 2 este din cale afară de afectiv şi un foarte bun susţinător, pe când numărul 7 este un romantic ce îşi exprimă cu uşurinţă emoţiile într-un cardu privat.

Ambii pot fi nesiguri alături de alte persoane, însă într-o astfel de combinaţie nu au de ce să-şi facă griji. Numărul 7 este cel care va ‘da tonul’ în această relaţie iar numărul 2 îl va urma. Un 7 este mai curajos, curios şi aventuros decât un 2, însă acesta din urmă îl va urma cu încredere dacă simte un minim de securitate.

 

Energie sexuală 2

Persoanele care au că cifra a destinului cifra 2 sunt persoane iubitoare şi …vezi tot…

Energie sexuală 7

Cifra destinului 7 indică o persoană rezervată, foarte atentă la persoanele pe care şi le alege…vezi tot…

Principalul inconvenient dintre cei doi va apărea atunci când există discuţii în contradictoriu. În acest caz, niciunul dintre ei nu este dispus să cedeze aşa uşor, fapt ce va duce la discuţii îndelungi. Astfel, ambii parteneri vor trebui să-şi dea seama atunci când ajung într-o astfel de situaţie, pentru a ceda înainte de a fi prea târziu.

În general, aceasta este o combinaţie plăcută şi reuşită, care va adduce multă satisfacţie de partea ambilor parteneri.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply