Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 2 şi 8

Compatibilitatea numerologică dintre 2 şi 8

Caracteristicile lui 2

Pozitive:

Diplomat, prietenos, artistic, răbdător, pacifist, gentil, calm, fermecător, eficient, sensibil, om de echipă, ambițios, spiritual, politicos, just, sociabil, darnic, atent la detalii, migălos, cooperativ, calm, intuitiv, flexibil, maleabil, agreabil, prevăzător, emoțional, iubitor, înțelegător, grațios, devotat, meditativ.

Negative:

Indecis, indiferent, nu-și asumă responsabilități, voință scăzută, neîncredere, supus, pesimist, dependent, indecis, exitant, lipsa echilibrului, instabil, disagreabil, pasiv, inactiv, nechibzuit, răutăcios, ură, frică de a greși, frică de singurătate, frică de necunoscut.

Caracteristicile lui 8

Pozitive:

Bunăstare, bogăție, finanțe, putere, statul înalt, materialism, pragmatism, ego puternic, dictatorial, multilateral, afacerist, investitor, angajator, ordonat, organizat, aptitudini, adaptabil la schimbări, schimbător, realist, transformator, executiv, profesionist, puternic, practic, decisiv, manipulator, controlor, constant, de încredere, ambițios, autoritar, integru, provocator, eficient, fiabil, demn de încredere, planificator, bun judecător, sociabil, stabil, independent, învață din propriile experiențe, răbdător, prevăzător, auto-disciplinat.

Negative:

Lipsa imaginației, încuiat, materialist, nemilos, obsesiv, slab, iresponsabil, viziuni înguste, dezorganizat, anti-social, egoist, instabil, lipsa practicității, restrictiv.

Descriere

Deşi la prima vedere relaţia dintre o persoană cu cifra destinului 2 şi alta cu cifra destinului 8 nu este una toacmai reuşită, un astfel de cuplu are totuşi potenţialul de a avea succes împreună. Dacă cei doi se vor simţi atraşi unul de celălalt, în ciuda tuturor diferenţelor care apar la prima vedere, cu timpul, un astfel de cuplu va realiza că tocmai diferenţele dintre ei sunt cele care îi fac să se placă tot mai mult.

Atitudinea rezervată şi privaţională a lui 8 va fi echilibrată de sentimentalismul lui 2 şi dorinţa acestui de a fi util şi afectiv faţă de celălalt. Cu timpul, numărul 8 va învăţa de la 2 să devină mai deschis în ceea ce priveşte propriile sentimente, va prinde curaj şi încredere în acesta şi se va simţi mai comfortabil astfel. Numărul 2 va aprecia dragostea şi atenţia oferită de numărul 8 şi se va bucura de stabilitatea acestuia în tot ceea ce face.

Deşi capabil de sacrificiu şi înţelegător, numărul 2 va întâmpina dificultăţi în a accepta nevoia de succes a lui 8, dorinţa acestuia nestăvilită de putere, bogăţie şi control. Din această cauză, comunicarea dintre cei doi va fi foarte importantă, pentru că altfel, în scurt timp fiecare se va trezi lângă un partener pe care nu îl cunoaşte cu adevărat.

 

Energie sexuală 2

Persoanele care au că cifra a destinului cifra 2 sunt persoane iubitoare şi…vezi tot…

Energie sexuală 8

Ca şi în celelalte planuri, şi pe plan sexual eşti o persoană a extremelor, care refuză să aleagă…vezi tot…

Problemele pot apărea în momentul în care, numărul 8 – preocupat peste măsură de afacerile sale şi de acumulările materiale, îl va neglija pe celălalt, care are nevoie atît de mare de afectivitate şi atenţie. Acesta va fi nevoit să găsească un echilibru între birou şi casă dar în acelaşi timp numărul 2 trebuie să înţeleagă faptul că asta este natura partenerului său şi să-i permită să se manifeste din când în când precum leul în junglă.

Pentru ca o astfel de relaţie să fie una de succes, este nevoie ca ambii parteneri să se dedice în totalitate relaţiei, să comunice în permanenţă şi să nu se sufoce între ei cu nevoile personale.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply