Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea numerologică dintre 5 și 1

Compatibilitatea numerologică dintre 5 și 1

Caracteristicile lui 5

Pozitive:

Iubitor de libertate, libertin, activ, aventurier, senzual, promoter, fler, vivacitate, curaj, spontaneitate, simpatic, mativant, transformator, neconvenţional, nonconformist, curios, magnetic, telepatic, experimentator, plăcerea de a trăi, vitalitate, vizionarism, expansionist, oportunist, povestitor, imaginaţie bogată, individualist, recunoscător, inovativ, pozitiv, vioi, competitiv, competent.

Negative:

Grăbit, iresponsabil, inagreabil, urăşte rutina, inconsecvent, de neîncredere, acţionează fără să gândească, uită să facă pauze, nu-şi asumă responsabilităţi, stagnare, inactivitate, rigid în gândire, lipsa vitalităţii.

Caracteristici ale lui 1

Pozitive:

Principiu masculin, ambițios, de succes, singuratic, independent, lider, original, om cu inițiative, începe în permanență lucruri noi, pionier, organizator, curajos, puternic, creativ, de sine stătător, tenace, viguros, autoritar, inspirațional, voință crescută, realizator, vesel, glorios, unic, faimos, omniscient, împlinit.

Negative:

Singuratic, intolerant, încrezut, orgolios, îngust în gândire și viziuni, încăpățânat, orgolios, obsedat de control, lipsit de emoții, agresiv, dependent, arogant, dominant.

 

Descriere:

Din start, relaţia între aceste două individualităţi este dificilă tocmai din cauza lipsei de atracţie. Numărul 5 îl va considera pe 1 ca fiind foarte neatractiv pentru gusturile sale piperate şi pline de “scântei”, îl va vedea rigid şi încăpăţânat, pe când numărul 1 nu va tolera lipsa de răspundere şi evazivitatea lui 5.

Dacă însă două astfel de persoane aleg să rămână împreună, relaţia lor are şanse de reuşită, dacă ambii parteneri hotărăsc să depună un minim de efort.

Numărul 5 va fi nevoit să-l accepte pe 1 cu dorinţa sa de supremaţie, de control şi autoritate şi să înţeleagă că foarte multe nu va putea schimba la acesta, pe când pentru un 1, o relaţie cu un 5 îi va descoperi cel puţin o nouă latură interesantă a sa. Atâta timp cât îi oferă lui 5 doza necesară de libertate, un 1 poate sta liniştit că nu-l va scăpa de sub control. În momentul în care încearcă să-l îngrădească în orice fel, vor apărea complicaţiile pentru toată lumea.

 

Energie sexuală 5

Energia ta sexuală este una optimă, putând atinge potenţialul maxim dacă…vezi tot…

Energie sexuală 1

Dacă ai că cifra a destinului cifra 1 înseamnă că pentru tine sexul este extrem de important…vezi tot…

 

5-ul poate fi înţelegător şi îl poate sprijini pe 1 în acţiunile sale, ceea ce va fi apreciat cum se cuvine, iar 1 va învăţa din creativitatea lui 5.

Datorită lipsei de afectivitate a lui 1, există riscul ca, cu timpul, numărul 5 să-şi caute şi să găsească împlinirea afectiv-emoţională în altă parte, în afara căminului, de aceea, un pic de atenţie şi de timp acordat partenerului din partea lui 1, nu ar strica.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

 

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply