Home > Compatibilitate numerologica > Compatibilitatea Numerologică între 2 şi 9

Compatibilitatea Numerologică între 2 şi 9

Caracteristicile lui 2

Pozitive:

Diplomat, prietenos, artistic, răbdător, pacifist, gentil, calm, fermecător, eficient, sensibil, om de echipă, ambițios, spiritual, politicos, just, sociabil, darnic, atent la detalii, migălos, cooperativ, calm, intuitiv, flexibil, maleabil, agreabil, prevăzător, emoțional, iubitor, înțelegător, grațios, devotat, meditativ.

Negative:

Indecis, indiferent, nu-și asumă responsabilități, voință scăzută, neîncredere, supus, pesimist, dependent, indecis, exitant, lipsa echilibrului, instabil, disagreabil, pasiv, inactiv, nechibzuit, răutăcios, ură, frică de a greși, frică de singurătate, frică de necunoscut.

Caracteristicile lui 9

Pozitive:

Protector, responsabil, sociabil, tărie de caracter, motivat, intuitiv, dedicat, filantrop, umanitar, creativ, artistic, sensibil, loial, iertător, talentat, bun profesor, tămăduitor, suflet bătrân, bun actor, inteligent, înţelegător, discret, strălucitor, compasiune dezvoltată, înţelept, iubire de sine, libertin, popular, generos, non-conformist, viziuni largi, excentric, comunicativ, simţul datoriei, misionar, auto-însărcinare, mistic, încrezător, optimist, sacrificiu de sine, serviabil, modest, idealist, psihic, tolerant, altruist, binevoitor, voluntar, empatic, perfecţionist.

Negative:

Nepăsător, necomunicativ, de neîncredere, înţelege greu, lipsa concentrării, nu-i pasă de ceilalţi, lipsa atenţiei şi a intuiţiei, nepăsător faţă de propria persoană, însensibil, trădător, neiertător, detaşat, visător, letargic, fără vlagă, stresat, tensionat, voinţă scăzută.

Descriere

Un cuplu format din două persoane cu vibraţia destinului 2 şi 9 are mari şanse de a crea o uniune veselă şi potrivită. Cei doi se potrivesc foarte bine în ceea ce priveşte împlinirea nevoilor celuilalt. Ambii sunt afectuoşi, sensibili şi au foarte multe de oferit celor din jur. Cel mai bine se simt atunci când sentimentele le sunt apreciate şi li se răspunde asemănător.

Ambii se implică serios şi după o scurtă perioadă de timp într-o relaţie. Numărul 9 are nevoie de ‘confirmarea’ sentimentelor într-un timp foarte scurt pentru a putea continua liniştit o relaţie, în timp ce numărul 2 face asta cu plăcere. Pentru acesta din urmă reprezintă o plăcere să-şi poată oferi afecţiunea cuiva drag. În scurt timp, cei doi vor descoperi faptul că între ei nu există dificultăţi din punct de vedere sentimental – romantic şi relaţia dintre ei va dura mult timp fără probleme.

 

Energie sexuală 2

Persoanele care au că cifra a destinului cifra 2 sunt persoane iubitoare şi …vezi tot…

Energie sexuală 9

Ai tendinţa de a fi atrasă de persoane de sex opus total diferite de ceea ce şi-ar imagina cei din jur…vezi tot…

Principala problemă care se poate naşte între cei doi este gelozia. Ambii nativi au tendinţa de a deveni posesivi şi să privească cu invidie în cazul în care celălalt priveşte în altă parte. În orice caz, aceasta se va întâmpla mai rar, pentru că în mod normal sunt axaţi mai mult pe romantism şi mai puţin pe sentimente negative în ceea ce priveşte relaţia de cuplu.

Această caracterizare este gereralizată. În corespondență cu întreaga structură numerologică a fiecărei persoane, toate cele de mai sus pot suferi în proporții diferite schimbări. Într-o analiză numerologică completă, fiecare element din data de naștere (vezi semnificațiile zilelor de naștere) este important și poate face diferența.

Personal, consider că această formă de calcul a “compatibilității” nu este hotărâtoare pentru un cuplu de oameni care se cunosc cu adevărat și sunt conștienți de drumul pe care au pornit împreună în viață, în schimb le va răspunde la foarte multe întrebări și poate reprezenta un mijloc prin care își vor împlini mai ușor scopurile în viață.

Modul de calcul al Cifrei Destinului: se adună toate cifrele datei de naștere și se reduc succesiv până la o singură cifră, exemplu.: pt. 23.12.1958

2+3+1+2+1+9+5+8 = 31 = 3+1 = 4 => cifra destinului celui născut în data de 23 decembrie 1958 este patru – 4

Citește mai mult despre:

 

Cifra Destinului

aici 

Destinul Tău

aici 

Destine Compatibile

aici 

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply